2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de benzer problemim vardı. Zamanla adapte oldu ama vücudum. Cok arastirdim, birçok sey uyguladim. Makine sagimi yapmadan bebek memeden biraz cektikten sonra onu ayirip elimle az az boşalttım. Fayda sağladı. Ama asil olan bebenin büyüyüp bunlarla bas edebilir hale gelmesi oluyor galiba

Kızlar aile saglık merkezini aradım aşı ıcın martın son haftası yapacaz dedı ozaman 75 Gunluk falan oluyor sorun olur mu acaba? Herkesin bebegı sanki 60 Gunluk Ken yapıldı gıbı hatırlıyorum
Bizim de aynı dün doktoruma sordum sorun olmaz dedi

Aynı doktor
Senin önerdiğine gidiyorum
Aa oyle mi doktordas mi oldk:) yanlz benim evime uzak oldugu icin ben 2. Ay kontrolune yine burdaki hastanedeki doktora getirdm hala kararsizim kurtulus beye devam mi etsem hastaneye mi devam etsem:) yakin olsa kesin kurtulus beye devam ederdm. Sen memnun kaldin mi

Rahatlatıyor insanı o yönünden memnun kaldım.bir şey olunca mesaj attığımda ilaç önerebiliyor o da iyi geldi bana.Yakın bana götürücem.
Sadece tetkik yapılması gerekiyorsa hastaneye gideriZ.
Biraz pahalı sağlık sigortası yaptırsak daha mı uyguna gelir .

Özel muayenehane mi, oralarda geçiyor mu özel sigorta. biz de özel doktora gidiyoruz ver her ay baya zorluyor.

Kızlar aile saglık merkezini aradım aşı ıcın martın son haftası yapacaz dedı ozaman 75 Gunluk falan oluyor sorun olur mu acaba? Herkesin bebegı sanki 60 Gunluk Ken yapıldı gıbı hatırlıyorum
Niye martın son haftası? Biz de aşı günleri cum günüymüş. 60 lı bir günde yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…