2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben anlamiyorum devlet hastanesindeki doktorlarin en iyi olmasi lazim. Tustan en yuksek puanlari alip geliolar ama heralde beziyolar.midir nedir genelde hep sikayet duyuyorum.
Ben bugün devlete kontrole gittim. Normalde doktorum özelde. İlaç da yazdırmak için. Gitmişken 20 gündür bebeği görmüyorum diye ultrasona da girdim. Ne bebeğin boyu, ne kalp atışı, ne ultrason kağıdı hiçbir konuda beni bilgilendirmedi. Yine yine devlete gittiğim için pişman oldum.

Hiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
Bende hiç yaşamadım kanama ama iğne kontrol amaçlı kullanıyorum ilk gebeliğim düşük oldu bunlarda ikiz olunca 12. Haftaya kadar kontrol amaçlı kullancam zaten bi zararı da yok progestan ın

Amin insallah.valla bende tedirgin oldum biran once pazartesi gelse kalp atışını duymadan rahat edemicem
ben de rahat değilim, keseyi görmeye de gidemedik klinik 2 hafta komple kapalıydı. pztsi büyük gün. Kimseye de diyemiyorum hamişim diye, görmeden demek istemiyorum... annem eşimin ailesi vs kimsecikler bilmiyor.

Ah canım o kadar sevindim ki senin adına, gözün aydın. Ben de haftaya Salı giddcegim kalp atışı için hala bı belirtim yok o yüzden çok korkuyorum İnşallah ben de duyarım kalp atışını
Çok tşk ederimCanım bnm belirtilerde yok oldu ki.Bn de yarın tekrar gidicem. Lekelenmem ve kanamam olduğu için dr her hafta görücem seni dedi. İnş görürsün canım mutlaka yaz olur mu

Gözün aydın canım çok sevindim, inşallah birdaha böyle durumlar yaşamazsın

ben de rahat değilim, keseyi görmeye de gidemedik klinik 2 hafta komple kapalıydı. pztsi büyük gün. Kimseye de diyemiyorum hamişim diye, görmeden demek istemiyorum... annem eşimin ailesi vs kimsecikler bilmiyor.
Süpriz yaparsınız canım kalp atışıda duyulur inşallah

Ben bu cuma gidicem inşallah ya 7+2 oluyorum umarım duyulur

Yok ben 5+6 da gittim bu haftada zaten boş olur dedi doktor 10 gün sonra çağırdı cuma günü gidicem inşallah 7+2 oluyorum çünkü

Ya ben anlamiyorum devlet hastanesindeki doktorlarin en iyi olmasi lazim. Tustan en yuksek puanlari alip geliolar ama heralde beziyolar.midir nedir genelde hep sikayet duyuyorum.
Maalesef öyleler özellikle küçük yerleşim yerlerindekiler atandıkları yeri beğenmiyorlar
Hiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
Ben yaşamadım çok şükür ama korkuyla bekliyorum Rabbim hepimizi korusun

Erzurum’da mı yaşıyorsunuz Bende Buhara hastanesine gidiyorum Fatma Hanım takip ediyor
Evet Erzurum’da yaşıyorum henüz Buhara’da takip başlatmadım ama Hümeyra hanıma gitmeyi planlıyorum. Eltim ona gitmişti memnun kaldı. Diğer doktorlar hakkında da çok bilgim yok açıkçası riske atmaya korkuyorum. Siz memnun musunuz Fatma hanımdan?

Hic di mi bosuna bi de sinirin bozulmustir. Ya acaba Sehir Hastaneleri de ayni mi? Yakinen biliyorum calisma ortamlari artik ozel hastaneden bile iyi, inanilmaz iler teknoloji cihazlar var. Sehir Hastanelerine cok paralar harcandi cok yatirim yapildi. Insallah doktorlar da mutludur da hastalar da mutlu ayrilir

Ya kizlar az once eve zor attim.kendimi. Kendim kullandigim halde neredeyse istifra edecektim, araba tuttu cok fena perisan oldum. Eve geldim sadece erik yiyebiliyorum Bitsin derken artiyo mu bu bulantilar acaba. Bir de sabahtan beri basim catliyo parol ictim. 2 tane

26 -03.01.2022 -1

Aman çok dikkat et kendine araba kullanırken. İlk üç ay artarak devam ediyormuş mide bulantıları o yüzden bitmek yerine artıyor olabilir

Devlet kurumlarında çalışan personellerin çoğunda mesleki deformasyon mu diyeyim yorgunluk mu diyeyim bilmiyorum ama bir şey var.Çok harika olan insanlarda var elbet biraz da mizaç meselesi sanırım . Çalışma şartlarını özel hastaneye göre kiyaslamak doğru olmaz çünkü özeldeki hasta ile devletteki hasta sayısı bir değil .

Şehir hastanelerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum zira devlet hastanesi nihayetinde :)

Bugün bir hemşire arkadaşım çocuğunu KBB ye götürdü ki bolgedeki büyük hastanelerden birisi ,çocuğu ateş var diye bakamam lütfen odamdan çıkın diye bir şeyler söylemiş . Sonucu tahmin edebiliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…