2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım sehır hastanelerinde hocayı giremiyorsun asıstan muhatap oluyor o karar veriyor. Hocalar buyuk baslatın hastalarına ozel hizmet verıyorlar

Ben bugun yenı doktoruma gittim kızlar tup bebek doktorumun verdıgı yogun progestan tedavısıne tepki verdi ben olsam vermem dedi zaten ılk tup bebek tedavısı sonrasında gogsumde kıtleler olusmustı suan buyuyorlar dr cocuk doguramam dıye meme kanseri olmana gerek yok dedı ben de kesınlıkle basından beri aynı dusuncedeyım ama 5 hafta daha kullanmam gerek cok moralım bozuldu bildiklerimi tedırgın oldugum konuyu dr agzımdan duyunca. Bır de dedı kı 3 hafta sonra gel tekrar kalp atısını dinleyeceğim o an donup kaldıgım ıcın soramadım eve gelince kafama takıldı nıye dinleyecek acaba dıye

Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,

Hiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar
Bana fitil verdi doktor beş gün falan kullandım sonra kullanmadım.
Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.

Yaziklar olsun valla. Nedeni sistemselse de kisiselse de.. Atesli cocuga bakmamak pess

Kızlar suratı benim gibi sivilce basan var mı Biri sönüyor biri çıkıyor. Son birkaç haftada inanılmaz çirkinleştim

Bir süre daha artmaya devam eder canım ama çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Arabada, otobüste mide bulantısı bende de oluyor. Geçen gün tansiyonum düştü. Sarsıntıdan mıdır nedir

Aa sudanda mı mideniz bulanıyor çoğu bitti azı kaldı diyelim inşallah 10. Haftadan sonra azalır sizinde, bebilin kalp atışınımı dugmaya gideceksiniz

Şehir hastaneleri çok konforlu, doktorlar da genel olarak ilgili. Aralarında var yine geçiştiren ama dediğiniz gibi özel hastaneden bile güzel hastaneler yapıldı.

Merhaba herkese, mide bulantim 4 5 gun surdu sonra kesildi. Durup kesilmesi bir problem belirtisi degildir degil mi normalde hic te olmayabiliyor biliyorum. Ama olup kesilince bi noluyo dedim. 8 haftamdayim... herkese hayirli dogumlar simdiden

Benim keşke bir tane olsa. 7-8 tane var. Özellikle çene bölgesinde. Belki maske takmaktan oluyordur. Sıcakta havada almıyor.
Maskeden falan değil benim çenemin tam altı Bi sabah sırım gibiydi hormonlar yükseldiğinden oluyormuş geçti ama yenileri çıkmadı ay çok kötüydü ergen gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…