Hic di mi bosuna bi de sinirin bozulmustir. Ya acaba Sehir Hastaneleri de ayni mi? Yakinen biliyorum calisma ortamlari artik ozel hastaneden bile iyi, inanilmaz iler teknoloji cihazlar var. Sehir Hastanelerine cok paralar harcandi cok yatirim yapildi. Insallah doktorlar da mutludur da hastalar da mutlu ayrilir
Ben bugun yenı doktoruma gittim kızlar tup bebek doktorumun verdıgı yogun progestan tedavısıne tepki verdi ben olsam vermem dedi zaten ılk tup bebek tedavısı sonrasında gogsumde kıtleler olusmustı suan buyuyorlar dr cocuk doguramam dıye meme kanseri olmana gerek yok dedı ben de kesınlıkle basından beri aynı dusuncedeyım ama 5 hafta daha kullanmam gerek cok moralım bozuldu bildiklerimi tedırgın oldugum konuyu dr agzımdan duyunca. Bır de dedı kı 3 hafta sonra gel tekrar kalp atısını dinleyeceğim o an donup kaldıgım ıcın soramadım eve gelince kafama takıldı nıye dinleyecek acaba dıye
Ya kizlar az once eve zor attim.kendimi. Kendim kullandigim halde neredeyse istifra edecektim, araba tuttu cok fena perisan oldum. Eve geldim sadece erik yiyebiliyorum Bitsin derken artiyo mu bu bulantilar acaba. Bir de sabahtan beri basim catliyo parol ictim. 2 tane
Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,
Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.
Devlet kurumlarında çalışan personellerin çoğunda mesleki deformasyon mu diyeyim yorgunluk mu diyeyim bilmiyorum ama bir şey var.Çok harika olan insanlarda var elbet biraz da mizaç meselesi sanırım . Çalışma şartlarını özel hastaneye göre kiyaslamak doğru olmaz çünkü özeldeki hasta ile devletteki hasta sayısı bir değil .
Şehir hastanelerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum zira devlet hastanesi nihayetinde :)
Bugün bir hemşire arkadaşım çocuğunu KBB ye götürdü ki bolgedeki büyük hastanelerden birisi ,çocuğu ateş var diye bakamam lütfen odamdan çıkın diye bir şeyler söylemiş . Sonucu tahmin edebiliyorsunuzdur.
ben de rahat değilim, keseyi görmeye de gidemedik klinik 2 hafta komple kapalıydı. pztsi büyük gün. Kimseye de diyemiyorum hamişim diye, görmeden demek istemiyorum... annem eşimin ailesi vs kimsecikler bilmiyor.
Ya kizlar az once eve zor attim.kendimi. Kendim kullandigim halde neredeyse istifra edecektim, araba tuttu cok fena perisan oldum. Eve geldim sadece erik yiyebiliyorum Bitsin derken artiyo mu bu bulantilar acaba. Bir de sabahtan beri basim catliyo parol ictim. 2 tane
Bir süre daha artmaya devam eder canım ama çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Arabada, otobüste mide bulantısı bende de oluyor. Geçen gün tansiyonum düştü. Sarsıntıdan mıdır nedir
Bana fitil verdi doktor beş gün falan kullandım sonra kullanmadım.
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.
Hic di mi bosuna bi de sinirin bozulmustir. Ya acaba Sehir Hastaneleri de ayni mi? Yakinen biliyorum calisma ortamlari artik ozel hastaneden bile iyi, inanilmaz iler teknoloji cihazlar var. Sehir Hastanelerine cok paralar harcandi cok yatirim yapildi. Insallah doktorlar da mutludur da hastalar da mutlu ayrilir
Şehir hastaneleri çok konforlu, doktorlar da genel olarak ilgili. Aralarında var yine geçiştiren ama dediğiniz gibi özel hastaneden bile güzel hastaneler yapıldı.
Merhaba herkese, mide bulantim 4 5 gun surdu sonra kesildi. Durup kesilmesi bir problem belirtisi degildir degil mi normalde hic te olmayabiliyor biliyorum. Ama olup kesilince bi noluyo dedim. 8 haftamdayim... herkese hayirli dogumlar simdiden
Maskeden falan değil benim çenemin tam altı Bi sabah sırım gibiydi hormonlar yükseldiğinden oluyormuş geçti ama yenileri çıkmadı ay çok kötüydü ergen gibiydim