Canım sehır hastanelerinde hocayı giremiyorsun asıstan muhatap oluyor o karar veriyor.Hic di mi bosuna bi de sinirin bozulmustir. Ya acaba Sehir Hastaneleri de ayni mi? Yakinen biliyorum calisma ortamlari artik ozel hastaneden bile iyi, inanilmaz iler teknoloji cihazlar var. Sehir Hastanelerine cok paralar harcandi cok yatirim yapildi. Insallah doktorlar da mutludur da hastalar da mutlu ayrilir
BenHiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,Ya kizlar az once eve zor attim.kendimi. Kendim kullandigim halde neredeyse istifra edecektim, araba tuttu cok fena perisan oldum. Eve geldim sadece erik yiyebiliyorumBitsin derken artiyo mu bu bulantilar acaba. Bir de sabahtan beri basim catliyo parol ictim. 2 tane
Bana fitil verdi doktor beş gün falan kullandım sonra kullanmadım.Hiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.Canım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,
Cok sagol. Insallah azalarak bitiversin en kisa.zamandaCanım geçmiş olsun, hcg hormonu 10. Haftaya kadar artmaya devam ediyormuş, benimde arada bi hafifler gibi oluyor ertesi gün katlanarak artıyor malesef,
Yaziklar olsun valla. Nedeni sistemselse de kisiselse de.. Atesli cocuga bakmamak pessDevlet kurumlarında çalışan personellerin çoğunda mesleki deformasyon mu diyeyim yorgunluk mu diyeyim bilmiyorum ama bir şey var.Çok harika olan insanlarda var elbet biraz da mizaç meselesi sanırım . Çalışma şartlarını özel hastaneye göre kiyaslamak doğru olmaz çünkü özeldeki hasta ile devletteki hasta sayısı bir değil .
Şehir hastanelerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum zira devlet hastanesi nihayetinde :)
Bugün bir hemşire arkadaşım çocuğunu KBB ye götürdü ki bolgedeki büyük hastanelerden birisi ,çocuğu ateş var diye bakamam lütfen odamdan çıkın diye bir şeyler söylemiş . Sonucu tahmin edebiliyorsunuzdur.
Gebelik testiylemi ögrendiniz yoksa kan degeriylemiben de rahat değilim, keseyi görmeye de gidemedik klinik 2 hafta komple kapalıydı. pztsi büyük gün. Kimseye de diyemiyorum hamişim diye, görmeden demek istemiyorum... annem eşimin ailesi vs kimsecikler bilmiyor.
Benim bi tane cikto eve gicik bisi yanagimdaKızlar suratı benim gibi sivilce basan var mıBiri sönüyor biri çıkıyor. Son birkaç haftada inanılmaz çirkinleştim
Bir süre daha artmaya devam eder canım ama çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Arabada, otobüste mide bulantısı bende de oluyor. Geçen gün tansiyonum düştü. Sarsıntıdan mıdır nedirYa kizlar az once eve zor attim.kendimi. Kendim kullandigim halde neredeyse istifra edecektim, araba tuttu cok fena perisan oldum. Eve geldim sadece erik yiyebiliyorumBitsin derken artiyo mu bu bulantilar acaba. Bir de sabahtan beri basim catliyo parol ictim. 2 tane
Benim keşke bir tane olsa. 7-8 tane var. Özellikle çene bölgesinde. Belki maske takmaktan oluyordur. Sıcakta havada almıyor.Benim bi tane cikto eve gicik bisi yanagimda
Çok sağol canım biz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah sağlıkla ilerler be sıkı sıkı tutunurlar bizeGözün aydın canım çok sevindim, inşallah birdaha böyle durumlar yaşamazsın
Aa sudanda mı mideniz bulanıyorBana fitil verdi doktor beş gün falan kullandım sonra kullanmadım.
Ben iki gündür sabah mutlu uyanıyorum şükürler olsun bulantı yok diye öğleye doğru zirve yapıyor su hiç içemiyorum yarın benimde doktor randevum var hem heyecan lıyım hem korkuyorum rabbim hepimize inşirah ferahlığı versin.
Hormonlaedan oluyomus ya okumustum her sey bu hormonlardanBenim keşke bir tane olsa. 7-8 tane var. Özellikle çene bölgesinde. Belki maske takmaktan oluyordur. Sıcakta havada almıyor.
5+6duydum kalbini şükürler olsun kontrol için gidicemAa sudanda mı mideniz bulanıyorçoğu bitti azı kaldı diyelim inşallah 10. Haftadan sonra azalır sizinde, bebilin kalp atışınımı dugmaya gideceksiniz
Şehir hastaneleri çok konforlu, doktorlar da genel olarak ilgili. Aralarında var yine geçiştiren ama dediğiniz gibi özel hastaneden bile güzel hastaneler yapıldı.Hic di mi bosuna bi de sinirin bozulmustir. Ya acaba Sehir Hastaneleri de ayni mi? Yakinen biliyorum calisma ortamlari artik ozel hastaneden bile iyi, inanilmaz iler teknoloji cihazlar var. Sehir Hastanelerine cok paralar harcandi cok yatirim yapildi. Insallah doktorlar da mutludur da hastalar da mutlu ayrilir
Maskeden falan değil benim çenemin tam altı Bi sabah sırım gibiydi hormonlar yükseldiğinden oluyormuş geçti ama yenileri çıkmadı ay çok kötüydü ergen gibiydimBenim keşke bir tane olsa. 7-8 tane var. Özellikle çene bölgesinde. Belki maske takmaktan oluyordur. Sıcakta havada almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?