2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
3 tane mi evladın var canım? Sağlıkla büyüsünler maşallah. ben de pztsiyi merakla bekliyorum :)

Cok gecmis olsun. İnsallah bir problem çıkmaz bebis tutunur

Allah gönlünüze göre versin inşallah, geçmiş olsun. Çocuklarınız kaç yaşında?

Kızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
Ayni iğneyi kanamam oldugu için 6 haftalikken yapti dr. Korkulacak bişey yok rahat olun lütfen 10.haftamdayim hic bir şikayetim kalmadı kanama ile ilgili. Bebeğin ana rahmine tutulmasına yardımcı olmak için yapılan bir iğne içiniz rahat olsun

Ben de çok gerginim son günlerde. Her şeye alınıyorum, büyütüyorum, küsüyorum.

Ah canım benim ben de kardesımın sıkıntılarına cok uzuldum gerıldım ondan mı oldu dııye dusunuyorum artık kımseyı dusunmeyecehım. Ben 3 haftadır haftada bır proluton vurduruyorum ılk gebelıgımde 4 ayy vurdurmustum. Kanamam olunca doktor bu hafta 2 kez vurdur dedı ama ben kanamam durduugu ıcın vurdurmadım zaten alerjı yapıyor bana sısıyor kızarıyor kasınıyor mahvedıyor proluton beni

Bizim öğrencilerde kışın incecik giyiniyorlar sanırım bünyeleri alışık ilçede kadın doğum var ama doğum için Buhara hastanesini düşünüyoruz. O anlattığın hikayenin benzerini yaşama ihtimalim var sanırım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Merkezde akrabamız var. Doğuma yakın orda kalırız belki diye düşündük ama tabi şartlar ne gösterir bilinmez. Bakalım o günler bi gelsinde Allah bir kolaylığını verir inşallah

öncelikle bebeklerini kaybeden arkadaşlar adınıza çok üzüldüm. Daha önce bende kaybettim ama hiç yılmadım, doktor sağlıksızsa bebek kendi düşer zaten demişti gerçi benim tutunmaya çok çabaladı ama olmadı işte hayırlısı dedik. Can veren de alan da Rabbim.. Allah hepimizi sağlıklı hayırlı mutlu bebekler nasip etsin inş

Kanaması olan arkadaşlar da çok geçmiş olsun. stres yapmayın bu dünyada en önem verdiğimiz varlık şimdi karnımızda ve ona iyi bakmamız iÇin stres yapmamamız lazım. Şuan yeme içmeden çok daha önemli bu. Lütfen en çok kendinize değer verin kendinizi mutlu edin bu aralar rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin hepimize

Erzurum’da mı yaşıyorsunuz Bende Buhara hastanesine gidiyorum Fatma Hanım takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…