- 23 Nisan 2021
- 526
- 333
- 53
- 34
Zararı yok rahimi gevşetip kasılmasını önlüyor geçmiş olsun için rahat olsunKızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
3 tane mi evladın var canım? Sağlıkla büyüsünler maşallah. ben de pztsiyi merakla bekliyorum :)Çok sağol canım . 3 çocukla dinlenmek mümkün degil maalesef ki . Bende akşama kadar yatmayı iş güç yapmamayı çok isterim ama şartlar el vermiyor .
İnşAllah canım inşAllah hayırlısı olsun . Çok şükür Rabbim 3 tane vermiş zaten . Rabbim olmayanlara versin inşAllah. Vardır bundada bir hayır . İple cekiyorum pazartesi yi
Amin canım yok kötüyü düşünmüyorum zaten . Tutunursa ne mutlu bana tuttunmassada çok şükür 3 tane evladım var zaten Rabbime şükür ederim . Çok şükür Rabbim olmayanlara versin hiç bu duyguyu tutmayanlara versin inşAllah .
Cok gecmis olsun. İnsallah bir problem çıkmaz bebis tutunurKızlar hayırlı günler . Anca yaza bildim geç geldik eve yorgundum hemen uyudum .
doktor düşük tehliken var dedi . Yada spiral hala yerindeydi yada spiralin tahriş etmiş olabilir dedi ve spirali çıkardı .
Spiral kalsaydıda risk vardı
Cıkarılıncada . Ama işte spiralsiz sağlıklı gebelik daha mantıklı dedi ve benim onayımla çıkardı . 15 gün ara ara kanaman olabilir dedi .
bebeğin tutunma ihtimalide var
Düşe bilme ihtimalide .
o yüzden sorun yapma kendine tutunursa senindir tutunmassa vardır Rabbimin bir bildiği .
Şuan iyiyim çok şükür . Kanamam yok .
vitaminlere devam dedi .
ve dün yine sadece kese göründü .
o stresle kaç haftalık olduğunu bile sormadım .
işte pazartesi günü rendevum var bakalım . Mevlam neylerse güzel eyler .
hakkımızda hayırlı inşAllah
Allah gönlünüze göre versin inşallah, geçmiş olsun. Çocuklarınız kaç yaşında?Çok sağol canım . 3 çocukla dinlenmek mümkün degil maalesef ki . Bende akşama kadar yatmayı iş güç yapmamayı çok isterim ama şartlar el vermiyor .
İnşAllah canım inşAllah hayırlısı olsun . Çok şükür Rabbim 3 tane vermiş zaten . Rabbim olmayanlara versin inşAllah. Vardır bundada bir hayır . İple cekiyorum pazartesi yi
Amin canım yok kötüyü düşünmüyorum zaten . Tutunursa ne mutlu bana tuttunmassada çok şükür 3 tane evladım var zaten Rabbime şükür ederim . Çok şükür Rabbim olmayanlara versin hiç bu duyguyu tutmayanlara versin inşAllah .
Ayni iğneyi kanamam oldugu için 6 haftalikken yapti dr. Korkulacak bişey yok rahat olun lütfen 10.haftamdayim hic bir şikayetim kalmadı kanama ile ilgili. Bebeğin ana rahmine tutulmasına yardımcı olmak için yapılan bir iğne içiniz rahat olsunKızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
Ben de çok gerginim son günlerde. Her şeye alınıyorum, büyütüyorum, küsüyorum.Kızlar bakın ben 3-4 gün annem yüzünden çok üzüldüm gerildim ve sinirlendim hemen ardına hafif lekelenmem oldu doktora gittim ve rahimde kasılma var dedi hiçbir sorun yokken stres yüzünden rahim kasıldı iğne ve ilaç verdi birsürü lütfen buna dikkat edin stres yapmayın ben şimdi öyle korkuyorum ki risksiz gebeliğim riskliye döndü resmenbenim gibi ilk trimesterde proluton değot iğne olan var mı? Rahimde kasılma görülen bar mı?
Ah canım benim ben de kardesımın sıkıntılarına cok uzuldum gerıldım ondan mı oldu dııye dusunuyorum artık kımseyı dusunmeyecehım. Ben 3 haftadır haftada bır proluton vurduruyorum ılk gebelıgımde 4 ayy vurdurmustum. Kanamam olunca doktor bu hafta 2 kez vurdur dedı ama ben kanamam durduugu ıcın vurdurmadım zaten alerjı yapıyor bana sısıyor kızarıyor kasınıyor mahvedıyor proluton beniKızlar bakın ben 3-4 gün annem yüzünden çok üzüldüm gerildim ve sinirlendim hemen ardına hafif lekelenmem oldu doktora gittim ve rahimde kasılma var dedi hiçbir sorun yokken stres yüzünden rahim kasıldı iğne ve ilaç verdi birsürü lütfen buna dikkat edin stres yapmayın ben şimdi öyle korkuyorum ki risksiz gebeliğim riskliye döndü resmenbenim gibi ilk trimesterde proluton değot iğne olan var mı? Rahimde kasılma görülen bar mı?
Bizim öğrencilerde kışın incecik giyiniyorlar sanırım bünyeleri alışıkBurdaki çocuklar kışın ortasında bile montsuz ekmek almaya gidiyorhastada olmuyorlar. Hava şartlarından kaynaklı galiba bağışıklı oluyorlar. İlk senemiz berbat geçmişti oğlum 8 aylıktı sürekli hasta oluyorduk ama sonra geçti. Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama Ocak ayı ve doğum zor olucak. Yollar açısından diyorum. Arkadaşım şubatta doğurdu bizim ilçeden merkez 53 km rahat gitmişti buharada doğruverdi gidene kadar 6 cm açılmıştı fırt diye çıkardı valla çok imrenmiştim o zaman ona . Umarım İlçenizde kadın doğum vardır bizim burda yok.
Amin insallah.valla bende tedirgin oldum biran once pazartesi gelse kalp atışını duymadan rahat edemicem@jtaime020626 benim de randevum pazartesi, Allah hakkımızda hayırlısını versin, güzel haberlerle geliriz inş
Bebeğe zarar olan bişeyi kadın doğumcu neden yazsın kiKızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
Ben de vuruldum dun merak etme bebege zarari yok. Tedbir amacli.Kızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
Erzurum’da mı yaşıyorsunuzBizim öğrencilerde kışın incecik giyiniyorlar sanırım bünyeleri alışıkilçede kadın doğum var ama doğum için Buhara hastanesini düşünüyoruz. O anlattığın hikayenin benzerini yaşama ihtimalim var sanırım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Merkezde akrabamız var. Doğuma yakın orda kalırız belki diye düşündük ama tabi şartlar ne gösterir bilinmez. Bakalım o günler bi gelsinde Allah bir kolaylığını verir inşallah
Yok iyi ki olmşsun proluton en ağırları durdurmak için ben 3 günde 1 vurundum bi araKızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke başka doktora gitseydim
Bende 3 gün de bir vuruluyorum 3 tane acilden verdi kadın doğumcu kanama durdu ama leke devam ediyor cuma randevum var inşallah sorun yokturYok iyi ki olmşsun proluton en ağırları durdurmak için ben 3 günde 1 vurundum bi ara
ben yaşamadımHiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
Ben de yaşamadım ilk gebelıgımde yerlesme kanaması galan olmustu bunda sadece krem rengı akıntı gelıp duruyor...Yarın kontrolum var umarım kalbini duyarımHiç leklenme, kanama yaşamayanlar kimler? İğne ve ya fitil kullanmayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?