2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Maalesef genetiği bozuk şeyleri yediğimizden bizimde genetiğimiz bozuluyor. Allah muhafaza düşüklerin çoğu genetik problem Mevlam beterinden korusun bizlerede basiret versin
Aslinda Turkiyede GDOlu urun yasak ama bir sekilde tohumlarla oynadilar ozellikle bugday ve misirin geneyigi degistireli cok oldu maalesef(

Kanamasi olan arkadaslara cok gecmis olsun. Insallah basit bir seydir. Icinizi freah tutun, bebekte sorun yoksa kanama birsey ifade etmiyor onu bi sekilde hallediyorlar. Bizi de haberdar edin.

Yani inananamiyorum ne kadar cok arkadasimiza oldu ben dahil. Basi sikintili geciyor Allahim sonu guzel olsun insallah. Bende de huy basladi gece wcye kalkip sonra uyuyamiyorum bikac saat..

Lekelenme kanama yaşamayanımız kalmadı herhalde.Allah beterinden korusun.
Ben yaşamadım ama bence çok kanama olmadığı sürece kötü bi şey değil. Ben ilk gebeliğimde kalbi durdu kürtaj oldum. Ama hiçbir şekilde kanama olmadı.Başka hiçbir şikayetim olmadı. Kalbini duyamadığımızdan şüphelendim başka doktora gidince öğrendim. 4 hafta da kalbi durduğu şekilde geçti yine kanama olmadı. Demem o ki kanama illa kötü bi şey değil bi şey olmuş olsa ultrasona kadar belli etmiyor bile bazen kendini ama yine de doktora görünmek lazım tabi ki

Kızlar hayırlı günler . Anca yaza bildim geç geldik eve yorgundum hemen uyudum .
doktor düşük tehliken var dedi . Yada spiral hala yerindeydi yada spiralin tahriş etmiş olabilir dedi ve spirali çıkardı .
Spiral kalsaydıda risk vardı
Cıkarılıncada . Ama işte spiralsiz sağlıklı gebelik daha mantıklı dedi ve benim onayımla çıkardı . 15 gün ara ara kanaman olabilir dedi .
bebeğin tutunma ihtimalide var
Düşe bilme ihtimalide .
o yüzden sorun yapma kendine tutunursa senindir tutunmassa vardır Rabbimin bir bildiği .
Şuan iyiyim çok şükür . Kanamam yok .
vitaminlere devam dedi .
ve dün yine sadece kese göründü .
o stresle kaç haftalık olduğunu bile sormadım .
işte pazartesi günü rendevum var bakalım . Mevlam neylerse güzel eyler .
hakkımızda hayırlı inşAllah

Kızlar bakın ben 3-4 gün annem yüzünden çok üzüldüm gerildim ve sinirlendim hemen ardına hafif lekelenmem oldu doktora gittim ve rahimde kasılma var dedi hiçbir sorun yokken stres yüzünden rahim kasıldı iğne ve ilaç verdi birsürü lütfen buna dikkat edin stres yapmayın ben şimdi öyle korkuyorum ki risksiz gebeliğim riskliye döndü resmen benim gibi ilk trimesterde proluton değot iğne olan var mı? Rahimde kasılma görülen bar mı?

Cok gecmis olsun, insallah guzel devam eder. Simdi sen guzel guzel dinlen.

Son 2-3 gündür ben de öyleyim.. Bisküvi, kraker, galeta yiyorum. HAşlanmış makarna yaptım sade yedim o da iyi geldi. Mide bulantım olunca hemen suya limon sıkıp içiyorum geçiyor. Ama pek birşey yiyemiyorum... Açım açç...

Ya ben anlamiyorum devlet hastanesindeki doktorlarin en iyi olmasi lazim. Tustan en yuksek puanlari alip geliolar ama heralde beziyolar.midir nedir genelde hep sikayet duyuyorum.
Çoğunu bezdiriyorlar, ve devlette çok fazla imkanlar olmuyor. Özeller daha fazla maaş veriyor, prim veriyor, Tatil veriyor, uçak biletini bile alıyor... devlette çıkan son teknoloji cihazları alamıyor, özellerde para çok hemen alıyor. Kim istemez son tekn. cihaz kullanmayı, konforlu bir ofis ortamını.. Hasta sayısı da devletteki gibi bunaltmıyor...

Hakkında hayılrısı olsun canım, kötü düşünme, kaç arkadaş bu şekildeydi çok şükür doğurdular bile. Tutunmayı attırmak için avokado yemeyi öneriyorlar, istersen dene cnm. Acil şifalar.

Cok gecmis olsun, insallah guzel devam eder. Simdi sen guzel guzel dinlen.
Çok sağol canım . 3 çocukla dinlenmek mümkün degil maalesef ki . Bende akşama kadar yatmayı iş güç yapmamayı çok isterim ama şartlar el vermiyor .
jtaime020626 benim de randevum pazartesi, Allah hakkımızda hayırlısını versin, güzel haberlerle geliriz inş
İnşAllah canım inşAllah hayırlısı olsun . Çok şükür Rabbim 3 tane vermiş zaten . Rabbim olmayanlara versin inşAllah. Vardır bundada bir hayır . İple cekiyorum pazartesi yi
Amin canım yok kötüyü düşünmüyorum zaten . Tutunursa ne mutlu bana tuttunmassada çok şükür 3 tane evladım var zaten Rabbime şükür ederim . Çok şükür Rabbim olmayanlara versin hiç bu duyguyu tutmayanlara versin inşAllah .

ÇOk geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Arkadaşlar 2 gündür tedbir amaçlı hastanede yatıyorum.Rahim içinde bir kanama olmuş, kesede değil. Kanamam durdu Allah'a şükür muayenelerde bebeğin kalp atışı hızlandığı gözüküyor. Bugün eve gidicem, doktor rapor yazdı. İnşallah sıkıntı olmadan 2 haftayı atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…