Ya bugun baya baya ek gıda vıdeolari izledim bu işten bı cacık anlamadım ben çorba suyuyla baslarm ekmek bana bana
sanki anam benı havucları buharda pişiriptemi büyüttü ya benim saçımı toplıcak zamanım yok yoğurdu kendın yap püreyi kendın yap eyvallah yogurt peynır bizim zaten kendi yapımımızda diğerlerini sürekli organık bıseyle beslemek dogru degl ki nerden bulcam her seferınde bal kabagı yazın varmı yoo alcam buzdolabına atınca onun organıgımı kalıyor yoo ayy aman saçma sapan vıdeolardan beynım yandı 3gün kuralına okey ama bu cocuk benle oturup yemek yıcek sonucta ben ona dur sen organık ye ben surdan baska kendıme organık olmayan tavuk yapayımmı dıcem
Neymıs tabakları kasıkları şu marka olsunmuş nie ya plastik olunca noluyor bıberonda plastik mamayı verıyoruz oio dıye bi marka yapmıslar sanki gram altın dolapta ıkıncı eli 500 ya herkes mi delirdi nedir bu ya ben varlıktan gelmedım yokluktan geldım ben böyle seyler görmedim nie cocuguma böyle seyler sunuyorum fiyatı makul olan seylere noldu Allaha şükür tavbiki durumum suan kötü değil ama bence tabiki sözüm meclisten dısarı alan olur keyfı bılır amelelik o parayı o tabaga kasıga vermek yazıktır gunahtır ya hadi önlüğü anlarımda . Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın