- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Cok sukur cnm hosgeldn nurasi eksildikce uzuluyodm benYaa depresyon de bunalım de ne dersen de işte ondan kendi mutsuzluğuma ortak etmeyeyim dedim biraz uzaklaştım . Ama çok şükür artık iyiyim bebişim de iyi büyüyor
Cok merak ettim bunlari hangi arabaya sigdirdiginizi:) su kamyonet seklindeki arabalardan mi hani truck dedikleri
Evet ondan süslü olan Tülay
HoşbuldumYok aracimız suv ama hayalim arazi araçları
Ah bebeğim su kaçak anne hosgeldin
Bilmiyorum ki ama gün içinde rahatsızlığı yok. Gaz sancısı çekmiyor kendi cikarabiliyor rahatça. Yine de dikkat ederim ama bugün biraz daha düzene girdi gibi. Öncesinde biraz su iciriyorum sonra mama verince aliyorGazı olabilir mi Oğlumda bazen öyle yapıyor 45 anca içiyor 3 4 saat öyle kalıyor sonra mide bağırsak gazı çıkarıyor baya ondan sonra emiyor
Ben aldım kanguru dün geldi kızımi alıştırmaya çalışıyorum bende de kapl tünel varT tulperde kanguru aldın mı ?
Ne almayı düşünüyorsun ?
Belim kopuyor artık elim de tutmuyor. Karpel tünel oluştu elimi zor açıp kapıyorum. Bileğime artık yük vermek istemiyorum
Kanguru son umudum
P Positivevibes sen kanguru kullanıyordun. Markası ne memnun Musun.
Bizde de durum aynı. Bugün rotarix yaptırdık çocuk uUn süredir böyle huzursuz olmamıştı1. 2.ay aşılarında hiç böyle yan etki yaşamadık bunda aşıdan huysuzluğu belli karnı gurul gurul
Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artıkBiz bütün parka gittik. Alışveriş bile yaptık.
Anakucağından ayakları taşıyor. Kaç aya kadar bunu kullanacağız. Bebek arabasının pusetine oturmaya başlayınca mı geçireceğiz
Kanguruda disa donuk sekilde oturtman icin kafasini tam tutabilio olmasi gerek. Suan benmki seninkinden buyuk tutabiliyo ama arada yorulup dusuruyo kafayi. Otomobillerde sus takilan kopekler gbiyizKızlar kanguruya ne zaman başlayabiliriz slingde de bacaklar ayrılıyo kangurudan farkı ne kanguru için erken diyolar ama bilemedm benim kız artık sütekli gezmek istiyo kollar sürekli pır pır alın beni diyo ona koyup gezdrmek istiyom sling öne doğru zor oluyo oturtması bana doğru da durmak istemiyo etrafı izlemek istiyo hep
Ben aldım kanguru dün geldi kızımi alıştırmaya çalışıyorum bende de kapl tünel var
Portbebe yok bizim arabada. normal bebek arabası gibi tam yatış oturma pozisyonu var bir de . Şuan ana kucağı kullanıyorum tam sardığı için ama ayaklar dışarıda. Bir ay sonra hiç sığmaz sanki.Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artık
Ben aldım kanguru dün geldi kızımi alıştırmaya çalışıyorum bende de kapl tünel var
Ben şu an puset kullanıyorum 0-6 ay yazıyordu. Daha sonra portbebeye geçeceğim. Puseti sevdiği için duruyor her yeri görebiliyor. Yağmurluk aldım bir de pusete çok rüzgar olursa korumak için. Bugün gezdirdim biraz güneşliğini taktım pusetin iyi olduPortbebe yok bizim arabada. normal bebek arabası gibi tam yatış oturma pozisyonu var bir de . Şuan ana kucağı kullanıyorum tam sardığı için ama ayaklar dışarıda. Bir ay sonra hiç sığmaz sanki.
Susuyorlar mı acaba bende bugün biraz du verdim ağlaması durduBilmiyorum ki ama gün içinde rahatsızlığı yok. Gaz sancısı çekmiyor kendi cikarabiliyor rahatça. Yine de dikkat ederim ama bugün biraz daha düzene girdi gibi. Öncesinde biraz su iciriyorum sonra mama verince aliyor
Ben şu an puset kullanıyorum 0-6 ay yazıyordu. Daha sonra portbebeye geçeceğim. Puseti sevdiği için duruyor her yeri görebiliyor. Yağmurluk aldım bir de pusete çok rüzgar olursa korumak için. Bugün gezdirdim biraz güneşliğini taktım pusetin iyi oldu
Banada bir ay sonra sığmaz gibi geliyor bide dedm ya rahat değil gibi hissediyorum oto koltuğu bakmak lazım. Yatış pozisyonunda kullanabiliriz inşallahPortbebe yok bizim arabada. normal bebek arabası gibi tam yatış oturma pozisyonu var bir de . Şuan ana kucağı kullanıyorum tam sardığı için ama ayaklar dışarıda. Bir ay sonra hiç sığmaz sanki.
Dikkat ediyor etmek zorunda valla kusura bakmasın. Gece kavramının oluşması için şart. Gündüz zaten evde olmuyor ama kapıyı kapatırken açarken dikkat ediyor. Telefonu zaten sessizdeKızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağırben mi abartıyorum
Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağırben mi abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?