2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende tam o hafta duymuştum canım çok güzel bi his ilk çocuğum benim

adetim genelde
10 haftada duyan biliyorum takinti yaomayin bekleyin birazz

Canım bana para düşürmedıgın surece panık yapma dedı 2 dr. Icın rahat etmez ama acıle git istersen ben olsam ıcımı rahatlatmak ıcın gıderdım ama sen bilirsin tabı
İnan bilmiyorum agrı kesici aldım eğer fayda etmezse giderim . Aynen en azından içim rahat eder .

gecen hafta doktora gittim de son adete gore 5 haftaya olmam gerekirken doktor kese 4 haftalik dedi gec dollenme falan midir acaba
Kalbi atsında varsın geriden gelsin benimkide öyle Bi kaç gün geriden geliyor ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ogünden hesapla demişti bana

"Avokado, dereotu, domates, ıspanak, ay çekirdeği, ceviz gibi progesteron içeren besinler de Beta HCG değerinin yükselmesine sebebiyet verir."

Bu bilgiyi ilk defa okuyorum, duyan var mı?
Muhtemelen bebek tutunacagi zaman bu besinler progesteronu arttirdigindan dolayi bebegin tutunmasini kolaylaştırıyor. O nedenle gebelik baslarindq hcg’nin yukselmesine bebek tutunduğu icin sebep oluyorlardir diye tahmin ediyorum

Şehir hastaneleri çok konforlu, doktorlar da genel olarak ilgili. Aralarında var yine geçiştiren ama dediğiniz gibi özel hastaneden bile güzel hastaneler yapıldı.
Valla ben size katılmıyorum arkadaşım ne ilgisi sanki dünyayı bunlar yarattı.Belki aralarında insan evladı tek tükte olsa çıkar. Ama ben onlara raslamadım.Biraz enpati kursalar kendi anaları babalırı çocukları sevdikleri de var.birazcık insan olsalar.Okadar çok şey yaşadım ki anlatamam doktor ihmalinden babamı kaybettim.esime hiçbir şeyi olmamasına rağmen prostatsın dediler.bana senin tüp bebek bile çocuğun olmaz dediler.Ama bakın 3 ay sonra aranızdayım.Hiç bir doktor hiç birşeyden anlamıyor.it gibi davranıyorlar insanlara Yılana düşen denize sarılırmış ya bizimki de öyle birsey Rabbim olanların eline düşürmesin kimseyi

Merhaba, ben de memnuniyetsizliğimi bundan önceki mesajımda dile getirmiştim zaten. Bu yazdıklarım yeni yapılan şehir hastaneleriyle ilgili düşüncelerim.

Merhaba, ben de memnuniyetsizliğimi bundan önceki mesajımda dile getirmiştim zaten. Bu yazdıklarım yeni yapılan şehir hastaneleriyle ilgili düşüncelerim.
Seninle alakası yok canım sakın üzerine alınma doktor kelimesini duyunca kan beynime sıçradı.okadar çok canımı yaktılar ki yas yas yalvarmama rağmen canımı aldılar benden herkesin kendi düşüncesine saygı duyarım. sadece kendi düşüncemi haykırmak istedim

Merhaba ben yeni katıldım ve size birşey danışmak istiyorum 7 haftalık hamileyim ve covid aşısı çıkmış bana sizlerden aşı olan yada çevrenizde aşı olan varmı dusunceleriniz neler

Merhaba ben yeni katıldım ve size birşey danışmak istiyorum 7 haftalık hamileyim ve covid aşısı çıkmış bana sizlerden aşı olan yada çevrenizde aşı olan varmı dusunceleriniz neler
Merhaba ben ilk dozumu bebek 10 gunlukken olmus bulundum...Bugun doktorumla tekrar konustuk 2.dozumu 12 hafta dolar dolmaz olmamı uygun görüyor sinovac olmustum..Kendimi 9 ay izole edebılmem mumkun olmadıgından gebelerde ağır seyredıyor ne yazık ki bu hastalık ben olacagım...

Herkese merhaba,
Bebeğimin kalbi durmuş. Şoktayım. 4. Hamileliğimdi. Ruhen bedenen o kadar yıprandım ki. Dr anlattı anlattı ama gürültüden başka bişi değildi bnm için. Odaklanamadım bir türlü. 1 kez daha yıkıldım. Yerden kalkabilir miyim bu sefer bilemiyorum. Sanki bütün dünya üzerime yıkılmış gibi…
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum Allaha emanet olun…

Merhaba, ben de 9+2yim bana da nedense gelmiş aşı. doktoruma soracağım ama olursam da 12den sonra olurum şimdiden randevu alırsam 15 hazirana veriyor 10 haftamın dolduğu güne. Belki şimdi almazsak o zamana kadar kaybederiz öncelik sıramızı bilmiyorum. Aslında olup stresten kurtulmak istiyorum ama ilk hamileliğimi plasentanın iyi gelişememesi nedeniyle 27+5te 420 gr olarak doğurup kaybettim. Bu aşılarda da pıhtılaşma riski oluyormuş diye daha çok korkuyorum. Zaten şuan oksapar ve coraspin kullanıyorum.

Hayır ben ev işçisiyim seninde tayin taşınması sanırım kolay gelsin Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…