2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaş 33mdt: 26.01.2022 2. Çocuk

Benimde sağa yakın bakalım tutacakmı

Yaa onu bilmiyordum bakalım bir ay sonra başlarız tahminlere
Bugün ilk ultrason kontrolüm vardı, vajinal ultrason yapıldı. Ultrason cihazı eski modeldi, ekran bulanıktı, cihaz keseyi ve bebeği çok gösteremedi, ultrason fotosu da veremedi...Neyse ki hamile olduğumu anladık lakin boyut vs ölçemedi, net değildi. Benim bu gittiğim klinik hamilelik üzerine tedavileri yapıyormuş.. kontrolleri özel kadın doktorunda yaptırmak lazımmış.. Çarşamba kendi doktorumda kontrolüm var. bakalım o zaman herşey net görünür sanırım. :)
Ramzi teorisini düşünüyorum da, Embriyo ekranda sağ alt köşeye yaslanmıştı... elimizdeki örnekte acaba yine Sağa yatık mı çıkıyor, yoksa sağ sol farkı var mı? Buna göre cinsiyet nedir?

Hayırlı olsun İnsallah daha net de gorursunuz bir sonraki randevuda. Sanirim plasentanin yonune gore yani bebegin saginda mi solunda mi olduğuna gore bakılıyor embriyo yönüne degil de

Hayırlı olsun ultrason vajinalsr ayna gibi düşünülmeli diye biliyorum yani bebek solda aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…