Ben de bulamamistim piyasada yok demisti eczaci. Doktorum progestan 200 mg verdi sonraKızlar progestan ampul bulamıyoruz ecza depolarında siz böyle bir sıkıntı yaşıyor musunuz
Amin canım amin sağlıkla gelsin hepsi inşAllahAmin canim hepsi saglik ve huzurla gelsin, saglik ve huzur gorsun.1.ler, 4.ler, ayni anda gelenler hepsi hepsi
Yaş faktörünü bilmiyorum ama insan o kalp atışını duyunca çok başka duygulara giriyor . Hani 4 çocukla nasıl yaparım diye düşünmedim ama bu saatten sonra düşünsem iyi olurBende 3. De degisik bir heyecandayım
Yaş faktoruyle heralde diyorum
Bazi seylerin daha fatkindayim simdi belkide
Hayilri olsun bu arada
Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptirirsanda karşılamıyor diye biliyorum ancak öncesinde yaptirtman gerekiyor hatta bir tanidigimin başına geldi sigorta yaptırdıktan 3 ay sonra hamile kaldı onu bile karşılamadı en az 6 ay geçmek zorunda dedilerKızlar dogum
İcin sigorta yaptiranlar be kadar odedi acaba
Bende yaptirmak istiyorum
Her hastanede gecerli mi acaba?
Of canim Allah sabir versinArkadaşlar 11. Haftada bebeğin kalp atışları durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Herkese hayırlısi ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah diyorum. En başından beri bir ağrı vardı ama doktor kistten dedi normal dedi geçecek dedi. Çok azalmıştı, ne bir kanama alanı ne bir sorun vardı. Ara ara değişik bir ağrı vardı ama hiç tahmin etmedim doktor da parol iç dinlen dedi sadece. Siz siz olun değişik ağrılarınız var ise mutlaka doktora görünün.ve benim gibi 4 hafta sonra değil de daha şık görünün bence eğer bir sorununuz varsa. Benim bulantılarım bıçak gibi kesilmişti doktor o dönemde kalbi durmuş olmalı dedi. Ben çok evhamlı idim. Ankesiyete var bende. Stres gerginlik bosmus her halükarda olacak olan rabbim veriyormuş. Oyuzden Allah'a bırakıp biraz akışına bırakmak lazım bu gebelik işini. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum
Evet karsilamaz. Hatta bazi sirketler 1 yil istiyor en azHamile kaldıktan sonra sigorta yaptirirsanda karşılamıyor diye biliyorum ancak öncesinde yaptirtman gerekiyor hatta bir tanidigimin başına geldi sigorta yaptırdıktan 3 ay sonra hamile kaldı onu bile karşılamadı en az 6 ay geçmek zorunda dediler
Cok gecmis olsunArkadaşlar 11. Haftada bebeğin kalp atışları durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Herkese hayırlısi ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah diyorum. En başından beri bir ağrı vardı ama doktor kistten dedi normal dedi geçecek dedi. Çok azalmıştı, ne bir kanama alanı ne bir sorun vardı. Ara ara değişik bir ağrı vardı ama hiç tahmin etmedim doktor da parol iç dinlen dedi sadece. Siz siz olun değişik ağrılarınız var ise mutlaka doktora görünün.ve benim gibi 4 hafta sonra değil de daha şık görünün bence eğer bir sorununuz varsa. Benim bulantılarım bıçak gibi kesilmişti doktor o dönemde kalbi durmuş olmalı dedi. Ben çok evhamlı idim. Ankesiyete var bende. Stres gerginlik bosmus her halükarda olacak olan rabbim veriyormuş. Oyuzden Allah'a bırakıp biraz akışına bırakmak lazım bu gebelik işini. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum
Bunu bende merak ediyorumarkadaşlar daha hala doktorumu bulamadım Tuzla’da oturuyorum birçok doktora gittim ama hepsi farklı birşey söylüyor ücreti benim için pek önemli değil tuzla- Pendik civarında bana doktor önerebilir misiniz ?
Bazıları doğum teminatı istiyor bazıları yüksek ücret prim ödeyince gebelik olsa dahi karşılıyor masrafı .Kızlar dogum
Arkadaşlar 11. Haftada bebeğin kalp atışları durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Herkese hayırlısi ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah diyorum. En başından beri bir ağrı vardı ama doktor kistten dedi normal dedi geçecek dedi. Çok azalmıştı, ne bir kanama alanı ne bir sorun vardı. Ara ara değişik bir ağrı vardı ama hiç tahmin etmedim doktor da parol iç dinlen dedi sadece. Siz siz olun değişik ağrılarınız var ise mutlaka doktora görünün.ve benim gibi 4 hafta sonra değil de daha şık görünün bence eğer bir sorununuz varsa. Benim bulantılarım bıçak gibi kesilmişti doktor o dönemde kalbi durmuş olmalı dedi. Ben çok evhamlı idim. Ankesiyete var bende. Stres gerginlik bosmus her halükarda olacak olan rabbim veriyormuş. Oyuzden Allah'a bırakıp biraz akışına bırakmak lazım bu gebelik işini. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum
yüzyıl hastanesi Pendik'tearkadaşlar daha hala doktorumu bulamadım Tuzla’da oturuyorum birçok doktora gittim ama hepsi farklı birşey söylüyor ücreti benim için pek önemli değil tuzla- Pendik civarında bana doktor önerebilir misiniz ?
Hangi drBen yüzyıl hastanesi Pendik'te
Teşekkür ediyorumBazıları doğum teminatı istiyor bazıları yüksek ücret prim ödeyince gebelik olsa dahi karşılıyor masrafı .
Çok geçmiş olsun . Gidecek olan her türlü gidiyor kalacak olan amuda kalksan da kaliyor.Allah güç kuvvet versin sağlıklı bir gebelik dilerim bundan sonrasında
Evet Serap hanım ben tüp bebeğimi Ankara'da yaptım İst oturduğum için araştırdım yüzyıl hast Dr buldum evet kalabalık ama ilgili Dr ben beğendim orda devam ediyorum birde tüp bebek Dr olması bana ayrıca artı kattıHangi dr
Serap hanima gittim ben ama endiseliyim
Aşırı kalabalik
Randevulu gittim Tam 2 saat bekledim
birde dr doguma mesai saatleri disinda olursa girmiyormus
Teşekkür ediyorum
Hayırlısı artık bu saatten sonra ugrasmammak en iyisi sanırım
Demir Sağlık İki Can Hamilelik diye bir sigorta var. Hamileyken yapılabiliyor. Birde Sompo Sigorta da hamileyken oluyor. Ben ilkini yaptırdım. Prim yüksek, hamilelikten önceki gibi uygun değil. Yine de hastanenin doğum paketine göre daha avantajlı oldu. Web sayfasında hangi hastanelerde geçerli olduğu yazıyor. Benim bulunduğum şehirde birçok iyi hastanede geçerli mesela.Kızlar dogum
Aslında çok meraklı değilim cinsiyet konusuna ama yazılınca merak ettim doğrusu :))) İlk gebelik olacak bende ondan heyecanım :)Solda erkek diye biliyorum ama wala karıştırıyor olabilirim emin olamadim. Tutmayan çok teoriler ver az sabırbende deli gibi araştırıyordum ama wala bıraktım biri dio tutuo biri dio tutmuo
Çok geçmiş olsun canım, arkadaşımın ikiz gebeliği vardı parça düşürdü adet kanaması gibi kanaması oldu doktoru bile umutsuz konuşmuştu ama biri düştü diğeri devam etti 2 yaşında oldu oğlu. Sendede 2 kese görünüyosa diğeri sağlıksız olup düşebilir kanamayı da o yapıyodur belki diğeri seninle kalır inşallah.Benim kanamam cogaliyor bugun dr gittim bebek hala duruyor kalp atisids var ama adet kanamasi gbi kanamam var yatmam gerektigini hic kalkmamam gerektigini soylediler artik rabbimden hayirlisini diliyorum cok istedgm bir gebelikti ama rabbimden gelen hersey basim gozum ustune ben elimden gelen hersyi yapiyorumkanamanin sebebi dogru duzgn belli degil kesenin yaninda bir kanama alani var diyorlar bir de boş kese var diyorlar emin degiller rabbim buradaki butun hamislere sağlıkla kucagina almak nasip etsin insAllah
3. GebelikDoğum ve özel testler için bütçe ayırırsınız diğer tahlilleri sağlık ocağı ya da devlet hastanesi'nde yaptirirsiniz .İlk gebelik ise ve ikinciyi düşünürseniz öncesinde yaptırın avantajı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?