2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı olsun İnsallah daha net de gorursunuz bir sonraki randevuda. Sanirim plasentanin yonune gore yani bebegin saginda mi solunda mi olduğuna gore bakılıyor embriyo yönüne degil de
İşte nasıl bakıldığını çözemedim, çok garip bir soru olabilir ama plasenta hangi yönde kalıyor?

İşte nasıl bakıldığını çözemedim, çok garip bir soru olabilir ama plasenta hangi yönde kalıyor?
İnternette soyle gosteriyor mesela ilk resim karindan ultrason icin. İkinci resimde hem vajinal hem karindan ornegi var

Eklentiler

• 4C7B9E30-B1C4-42FB-A965-D43A50E6FCED.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 00D89AC1-9BDF-4066-ADAA-8276388200CF.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Solda erkek diye biliyorum ama wala karıştırıyor olabilirim emin olamadim. Tutmayan çok teoriler ver az sabır bende deli gibi araştırıyordum ama wala bıraktım biri dio tutuo biri dio tutmuo
Aynen eger dogru anladiysam bende ramzi erkek diyor ama cin takvimi kız diyor

Evet ekliyorum Hatta bazi sitelere dogum tarihini giriyorsun kendisi otomatik hesaplıyor onu da denedim hep kiz cikti
Hayırlısı diyerek beklemekten başka çare yok ben kabullendim 1 ay sonra belli olacak inşallah ama kalp atım hızına göre Çin takvimine göre kız gorunuyor benimde ama güvenmiyorum açıkçası doktorum birdaha ki kontrolde söylerim net olarak görürüz dedi inşallah saklamaz. Oğlum da 12. Haftada erkek dendi sonra 7. Ayda aaa kız bu dediler

Amin canım hayırlısıyla inşAllah sağlıkla gelsin evlatlarımız

Bende de ara ara kayboluyor son ikinüç gündür de çok az. Vücut alışıyor mı ters giden bir şey mi var bu durum normal mi bilmiyorum. Ama telaş etmiyorum da Allah en güzelini bilir.
Aynen bende olmayinca merak ediyorum olunca Canim cikiyor
Benim de bulantim arada kaybolur gibi oluyor ama agiz tadimin bozuklugu pek gecmiyor.
Agiz tadi cok kotu ya suan acim bisey yiyemiyorum basim Catliyor sonra

Kızlar progestan ampul bulamıyoruz ecza depolarında siz böyle bir sıkıntı yaşıyor musunuz

çok s

çok sevindim sizin adınıza sağlıkla uslu uslu büyüsün inşallah bebişiniz
Çok ama çok sağolun Allah razı olsun hep beraber inşAllah.
Çok sevindim adına canım rabbim saglıkla kucağimiza almayıda nasil etsin hepimize insallah
Amin inşAllah cümlenize Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın bebeğin haftaları iki ileri bir geri oynaması çok normal zaten bu haftalarda... Sağlıkla büyüsün bebislerimiz
Evet aynen öyle sağlıklı olsunda canım 1 haftadan birşey olmaz inşAllah . Amin inşAllah
Yeni hafta yeni başlangıç ve güzel haberlerle dolsun taşsın .
Çok sevindim gözünüz aydın olsun daha güzel haberler almanız dileğiyle
Amin inşAllah hep hayırlı haberler alalım inşAllah. Cümlemiz her zman iyi haberler alalım inşAllah
Acile gittm ama igne yaptlr ilac verdiler yolladilr dogru duzgn aciklama bile yapmadilar
Nefret ettim bu acil bölümünden Rabbim yar be yardımcınız olsun orda em azından iğne flan yapıyorlar burda öyle eve gönderiyorlar .
Merhaba bende 9+2haftalık gebeyim 3üncü bebegim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim kaza ile olmuş oldu ama artık Rabbimden gelene kabulüm bende kokulardan tiksinme var onun haricinde iyiyim şükür
Olsun canım vardır bundada bir hayır benim 3 cüde doğum kontrol hapıyla oldu bu 4.cü olacak Rabbimin izniyle Buda spiral ile oldu . Nasibi varmış demek ki çok şükür Rabbime .
maşallah Allah hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin inşallah isteyerek mi oldu 4. Cü çocuğunuz acaba ben 3. Hamileliğimi yaşıyorum eşim 4. İstiyor ama bünye kaldırırmı Allah bilir
Rabbim tamamına erdirsin inşAllah. Kız 3.cü bi gelsin hele ondan sonra 4.cüyü düşünün . Herşeyi biz kadınlar cekiyoruz erkek için ne ki ? Gerçekten sende hemen 4.cü istiyorsan bekle 3.cü biraz büyüsün öyle yap derim .

Kızlar benim 4 cü çocuk olmasına rağmen çok heycanlıyım ya bilmiyorum çok tuhaf hisler . Şimdiden o bebek kokusunu bir an önce koklamak istiyorum. yani 1.ci gebelik 4.cü gebelik fark etmiyor hepsi ayrı bir heyecan gerçekten. Rabbim herkese tattırsın inşAllah bu duyguyu .

Amin canim hepsi saglik ve huzurla gelsin, saglik ve huzur gorsun.1.ler, 4.ler, ayni anda gelenler hepsi hepsi

Bende 3. De degisik bir heyecandayım
Yaş faktoruyle heralde diyorum
Bazi seylerin daha fatkindayim simdi belkide
Hayilri olsun bu arada

Aa ne acayip yermiş o öyle kendi doktorunda yeniden görünür tabi, ekranda gördüğünün aynısını basıyorlar kağıda, sağ tarafa yaslanmışsa ramziye göre kız oluyor canım bebişi görmüşsün ya en güzeli bu hayırlısıyla gelsin inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar daha hala doktorumu bulamadım Tuzla’da oturuyorum birçok doktora gittim ama hepsi farklı birşey söylüyor ücreti benim için pek önemli değil tuzla- Pendik civarında bana doktor önerebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…