2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende 7+3 diye gittim 7+1 cıkmıstı ben sormadım oda söylememişti. Bugünde 12+3 diye gittim 12+4 cıktı normal demekki :)

Allah sifa versin hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim. Dinlenin guzelce stres yapmayin hic gorumcemin de cok kanamasi olmus hatta 9 ay boyunca ama cok saglikli 1 yasinda oglu var simdi. Her sey Allahtan tabii ama siz hic kendinizi strese sokmayin

İnşAllah oyledir

Amin Allah razi olsun kabullendm artik zaten yasayacak nefes alacak ömrü varsa herturlu gelir dunyaya zaten rabbim en guzelini bilendir vardir bundads bir hayir

Ayyy kızlar durup durup ağlamanız geliyomu bende bu hafta özellikle o başladı durup durup ağlayasım geliyo ağlıyorum sonra rahatlıyorum tiksinmem bitmedi bu tiksinme icin ilaç veriyomu acaba doktorlar çok kötü bisi ya gerçekten kendi mutfağımda hic bisi yapamıyorum resmen yaptığım herseyden tiksiniyorum(

Ben her seye aliniyorum gecen gun muhabbet kusuma bile alindim

Kızlar sigorta şirketine göre değişiyor ben Anadolu sigorta yaptırdım 1 ay gebelik istemiyor ama 21 günden sonrasını kabul ediyor demişti benle konuşan müşteri temsilcisi ben 3.300 tl ödedim hamileyken yapan şirketlerde varmış sanırım arkadaşım 3700 e sormuştu

Ar
Çok sevinirim canım
aradım sordum bugun benım hastanede sıgortanın karsılamadıgını ve ekstra 900 lira istedıklerını söyledı ıkılı test için şaka gibi...Anadolu sıgorta yaptırmıstım hamılelık oncesi zaten 4300 gibi bir rakama...Ama baska yakın bır hastane ver orası ıkılı test ıcın perinatoloğun anlasmalı oldugunu gelebıleceğımı söyledi...Benım detaylı ıcın aklımda tek ısım var olmazsa olmaz gibi gelıyor ona gitmeden kızımda da gittim..Zaten o kısım epey malıyetlı ıkılı ıcın fark cıkarmayan yerden .Randevumı aldım yanı.Velhasıl Hastaneyle acıp gorusmelısınız illakı cıkıyor fark cıkarmayan

evet gördük az da olsa, varlığını hissetmek güzel bir duygu :)
haftaya kadın doktorum izne çıkacakmış, bu haftaya sıkıştırıverdi... Çok şükür :)
Allah razı olsıun kuzum duaların için :)

Yumurtlamaya göre nasıl oluyor ramziyi tam anladın mı ben anlayamadım. Bana da bak anladıysan

Valla ramzide bebeğin konumununa göre yorum yapıyorum plasenta falan anlamadım da.

Sperm hücrelerinin 72 saate kadar kalabildiğini farz edersek ,tam yumurtanın olgunlaştığı günlerde döllenme olursa erkek ihtimali daha yüksek . Yumurtlama öncesi olursa kız ihtimali daha yüksek x kromozomları daha uzun süre yaşayabiliyor.Kromozomlarimizdan belli ne kadar cefakar fedakar bir cins olduğumuz

Takvim uygulamasına göre bakınca 1 hafta süre vermiş yumurtlama haftası diye .O takvime göre yumurtlama günüm 27 Nisan bizim birlikte olduğumuz zamanlar 20-22-24

Ama oğlumda nokta atış yumurtlama günüydü ve erkek oldu sonuç

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin, rabbim sağlıklı bebişler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…