2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yumurtlama olayına göre de benim nur topu gibi oğlum olacak o zaman çin ve rus takvimi kız diyo ramzi de anladığım kadarıyla erkek. Kutuma gitmek istiyorum bir an önce ben de

Ozaman bir erkekte benden doğru anladıysam 31 mart son regl tarihim 3 nisan korona oldum 14 nisan bebek denedik geçen 7.5 haftalık diye gittiğimde 9 haftalık demişti ozaman ben koronayken yumurtlamışım

maşallah Allah hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin inşallah isteyerek mi oldu 4. Cü çocuğunuz acaba ben 3. Hamileliğimi yaşıyorum eşim 4. İstiyor ama bünye kaldırırmı Allah bilir
Kazayla oldu bende çok şaşirdim ama oldu bi kere 3 çocuklu hayat yeterince zordu 4uncude gelirse nasil olur hic bilmiyorum

Aslında çok meraklı değilim cinsiyet konusuna ama yazılınca merak ettim doğrusu :))) İlk gebelik olacak bende ondan heyecanım :)
İlki 5. Si yok wala hepsi aynı heyecan benim 2. Ama kalp atımını duyunca nasıl heyecan basıyor anlatamam

Kızlar sol kasiğim her zaman ara ara agrirdi ilk zamanlar kızımda da olmuştu ama şimdi sol yanım zonklar gibi ağrıyor sabahtan normalmi acaba bu şekilde olan varmi

Kazayla oldu bende çok şaşirdim ama oldu bi kere 3 çocuklu hayat yeterince zordu 4uncude gelirse nasil olur hic bilmiyorum
Allah kolaylık versin benim büyük kız 10 yaşında küçüğü 8 buçuk yaşında şuan gözümü çok korkutmuyor 3. Cü bebek ama yaş gidiyor o yüzden nasıl olur bilmiyorum. 2 kızım var 3. Cüyü rabbim biliyor neden istediğimizi ama ne olursa baş üstüne Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı salih ve Saliha evlatlarla doldursun

Kızlar sol kasiğim her zaman ara ara agrirdi ilk zamanlar kızımda da olmuştu ama şimdi sol yanım zonklar gibi ağrıyor sabahtan normalmi acaba bu şekilde olan varmi
Bugün yataktan kalkarken benim de sağ tarafıma bıçak saplanır gibi belirgin bir ağrı girdi. Daha da hafif hafif yokluyor

İyi akşamlar kızlar sgklı çalışanlara aşı geleceğini açıkladı sağlık bakanı. Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Perşembe günü kontrolüm var doktoruma danışıcam ancak ben olmayı düşünmüyorum

Aşı konusu çok muallak.Doktorlar çok farklı düşünüyor.İyi araştırma yapıp doktorunuzu dinlemeyi tavsiye ederim naçizane.

Bana aşı çıkalı oldu bayağı ama doktorum ilk 3 ay tavsiye etmedi. 12 haftadan sonra olmanız iyi olur dedi. Ben muhtemelen olacağım. Kalabalık bir ofiste çalışıyorum. Kendimi korumam zor. Covid’e gebelikte vücudun nasıl tepki vereceğini bilemediğimiz için olmayı tercih edeceğim.

Senle biz aynıyız ya sanki ikizimi bulmuşum gibi gerçekten . Dünya tek olmamak ne kadar güzel birşey ya . Hiç planda olmayan bir 4.cüdü bebek . Ama heyecanla bekliyorum İnan ki

Bu msjı yazdıktan sonra gördüm canım 3 mayısda olmuşsun. Nasılsın şimdi ? Tedavi vs başladınızmı ilk adeti gördünmü
Bana da sormuştunuz cevaplamayı unuttum. Ben de 26 mayıs da evde düşük yaptım . Doktor kendi düştüğü için bize iş bırakmadı hic ilk adeti beklemenize gerek yok 12 gün sonra kanama bitince deneyebilirsiniz suan kanallar açıkken tutma ihtimali yüksek dedi.

Dünden beri kramplarım artmıştı bu gece artık dayanamayıp progestan aldım fitil şeklinde doktorum bıraktırmıştı. Bir saat sonra ayağa kalktığımda avuç içi büyüklüğünde pıhtı düştü.. az önce yine oldu… doktoruma yazdım ama dönmedi daha… korkuyorum yarın 9.haft kontrolüne gidecektik… şimdi düşük mü yapıyorun diye ağlıyorum geceden beri

Amin . Çok zorlanmazsın ya kızların büýükmüs benimkiler kücük o yuzden zor benimde iki kızım 1 oglum bida erkek olursa oglumla arkadas gibi olurlar arada 1 bucuk yaş fark olacak ama hayirlısi allahtan tabiki ne verirse baş tacıdır ama rabbim herkesin gönlune göre versin.

Senle biz aynıyız ya sanki ikizimi bulmuşum gibi gerçekten . Dünya tek olmamak ne kadar güzel birşey ya . Hiç planda olmayan bir 4.cüdü bebek . Ama heyecanla bekliyorum İnan ki
Aynen bende öyle düşünuyorum hatta yaşlarımiźda yakın bende diyorum benim yaşımda 4 çocuklu yoktur hic 1 tanede olsa buldum bende daha heyecan yok bugun randevum var gidipte bebegi gormeden birsey hissedemicem

Gecmis olsun acaba pıhtı gelmeden önce sancı çektin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…