Evet çok doğru diyorsunuz ama bi kere yaşayınca her şeyden nem kapıyorum ister istemezBelirtiler birşey ifade etmiyor bence bende çok takıldım ama benim belirtiler kesildiği gün gittim doktora kalp atışları vardı yani belirtilere takılmamak gerekiyor inşallah sağlıklıdır rabbim en iyisini biliyor inşallah duyarsınız
Benimde ilk kimyasaldı buda öyle olacak sandım her an bir korku oluyor malesef hamile olmanın tadını çıkaramıyoruz bu olumsuz şeylerden dolayıEvet çok doğru diyorsunuz ama bi kere yaşayınca her şeyden nem kapıyorum ister istemez
Maalesef öyle kalbini duyana kadar kendimi hamile olarak görmüyorum bile siz kaç haftalık oldunuzBenimde ilk kimyasaldı buda öyle olacak sandım her an bir korku oluyor malesef hamile olmanın tadını çıkaramıyoruz bu olumsuz şeylerden dolayı
Benimde aklıma takılan bi konuydu bende covid geçirdim kan sulandırıcı kullanmamıştım acaba kan pıhtılaşması mı oldu diye düşündüm bu sefer de kalbi durursa testlerde pıhtılaşma çıkarsa bi bağlantı olabileceğini düşünürümGünaydın arkadaşlar, bebeklerini kaybeden herkese geçmiş olsun. Bu kadar fazla kişinin bunları yaşaması beni gerçekten korkuttu. Acaba bu anneler daha önce Covid geçirdi mi? Bir bağlantı olabilir mi?
Canım ayrıntılı anlattığın için çok teşekkür ederim banada perşembe gel demişti onu bekliyorum ama pek ümidim yok zaten karamsar biriyim..Devlet hastanesinde bi doktor anlamadı 8 haftalık olması gereken bebeğe 6 hafta dedi bende bi terslik olduğundan şüphelendim ama ilk gebeliğim olduğu için bi tecrübemde yoktu 1 hafta daha bekleyip özele gittim orda hemen kürtaj dedi beklenecek zaman geçmiş zaten dedi sana zarar vermesin dedi haklıydı da ama özel para yönlü bakıyor diyenler oldu ilk gittiğim doktora gittim oda 1 hafta bekleyelim folik asiti kullanmaya devam et dedi başka bi ilde Profa göründüm oda 1 hafta bekleyelim o zamn da duymazsak garanti olur dedi duyulmaz ama %1 ihtimal dedi 10. haftaya kadar da sana zarar vermez dedi bende belki kendi düşer diye bekledim ama düşmedi. Öyle böyle 4 hafta geçti kanamam vs. olmadı hiç kürtaj oldum.
Canım kaçta randevun benide etiketlermisin dr ne derseYok bebek vardı ama kalbinin durduğunu anlamayan doktor bebeği de görmemişti kese var demişti bende boş gebelikten şüphelenmiştim ama bebek varmış kalbi durmuş. Yani durmuş diyorlar ama belki de hiç oluşmadı bilmiyorum.Şimdi tekrar hamileyim bugün doktora gidicem ama tekrar duyamamaktan korkuyorum mide bulantım yoktu zaten hiç bikaç gündür de uyku hali yok o yüzden endişeliyim
Evet yeni gittim, 2 temmuzda kesinleşecek ama yüksek ihtimalle doğrudur çünkü şüphesi olsa söylemiyor, doktorumu tanıyorum bir çok arkadaşımı da takip ettiOrtalama doğum tarihlerimiz aynı acaba yenimi gittiniz bana tahminde bulunulmadı meral ettim şimdi
Bildiğim kadarıyla geçirmedim. Benim daha önce sağlıklı bir gebeliğim var hamd olsun bir oğlum var. Gebeliğim boyunca devlet hast. Gittim. Sadece 1 kere 12. Haftada birde ayrıntılı ultrason için özele gittim. Özele gittiğimde dr miyom olduğunu söyledi son 1.5 ay kala doğuma. Devletteki hiç görmedi söylememişti ben söyleyene kadarda kendi bike haberi yoktu. Söylediğimde artık bana gelme ben bu doğumu yaptıramam zaten bebek makat geliş dedi. Son aylarda özele gittim. İlçede olunca gidiş geliş 200 km yorucuydu. Sezeryanda miyomu da aldım dedi dr.Oğlum 1.5 yaşındayken ekim 2017de sürpriz bir gebelik öğrendim. Gittim bebek var kalp atımı yok gibi 2 haftaya geldi dedi ben gitmeden kanamam başlaadı düşük yaptım. Şimdi bu gebelik planlı istekli ama buda aynı ilk düşüğüm gibi kalp atımı tam alamadım dedi dr. Perşembe günü gideceğim nasipse.Günaydın arkadaşlar, bebeklerini kaybeden herkese geçmiş olsun. Bu kadar fazla kişinin bunları yaşaması beni gerçekten korkuttu. Acaba bu anneler daha önce Covid geçirdi mi? Bir bağlantı olabilir mi?
Rica ederim ne demek.Canım ayrıntılı anlattığın için çok teşekkür ederim banada perşembe gel demişti onu bekliyorum ama pek ümidim yok zaten karamsar biriyim..
Eğer duyarsak gümbür gümbür kalp atımı benim mucizeye inanma sebebim olacak..
Senin takvimin yok şuan kaç haftalıksınız
Canım benim inşaAllahRica ederim ne demek.
İnşallah duyarsın canım bende geçen hafta özele gittim daha kese küçük dedi 2-3 hafta sonra gel dedi ama ben bugünde devlete gidicem 7 haftalık oldu bende sizin gibi karamsarım yine duyamacakmışım gibi geliyor ama inşallah ikimiz de duyarız
Rabbim hakkında hayırlısını veren canım inşAllah. Ama bir an önce doktora git benceDünden beri kramplarım artmıştı bu gece artık dayanamayıp progestan aldım fitil şeklinde doktorum bıraktırmıştı. Bir saat sonra ayağa kalktığımda avuç içi büyüklüğünde pıhtı düştü.. az önce yine oldu… doktoruma yazdım ama dönmedi daha… korkuyorumyarın 9.haft kontrolüne gidecektik… şimdi düşük mü yapıyorun diye ağlıyorum geceden beri
Aynen bende öyle düşünuyorum hatta yaşlarımiźda yakın bende diyorum benim yaşımda 4 çocuklu yoktur hic 1 tanede olsa buldumbende daha heyecan yok bugun randevum var gidipte bebegi gormeden birsey hissedemicem
Rabbim olmayanlara versin . Evet zor 3 tane zorken 4 cü geliyor . Ama her zorluğun bir kolaylığı vardırjtaime020626 Allah ikinize de kolaylık versin. Bol çocuk ileride güzel olur ama ben bakmakta zorlanırdım. İkincisi sürpriz olmasa tek çocukla giderdik biz
Bende buna benzer bişey merak ediyorum. Düşük yapan arkadaşların eşleri Aşı oldu mu acaba?. Bende az önce arkadaşımın düşük yaptığını öğrendimGünaydın arkadaşlar, bebeklerini kaybeden herkese geçmiş olsun. Bu kadar fazla kişinin bunları yaşaması beni gerçekten korkuttu. Acaba bu anneler daha önce Covid geçirdi mi? Bir bağlantı olabilir mi?
Verilen ilaçları kullandınmı canım covidkenBende buna benzer bişey merak ediyorum. Düşük yapan arkadaşların eşleri Aşı oldu mu acaba?. Bende az önce arkadaşımın düşük yaptığını öğrendim. Gerçekten çok fazla duyuyorum düşük haberlerini. Mesela bizim doktorlar Biontech aşısına sahip çıktıkları kadar kendi üreticisi sahip çıkmıyor. Adamlar gebeler üzerlerinde etkisini bilmiyoruz yazmışlar sayfalarına ama bizim doktorlar öneriyoruz vurulun. Bişey olunca kimse sorumluluk kabul etmiyor ama. Düşük yapan arkadaşımın eşide ikinci dozunu vurulmuştu ve daha perşembe öğrenmişti hamile olduğunu . Bende hamileliğimi öğrendiğimde karantinadaydık bende oldum covid.
HayırVerilen ilaçları kullandınmı canım covidken
Çok şükür daha önceden doğal ve temiz beslendiğiniz için muhtemelen kolay geçirdinizHayıreşimede kullandırtmadım. Eşim 3 gün ateşlendi 38.5 kadar çıktı müdahale etmedim mikropları öldürsün diye. Limon, sumak, soğan, sarımsak, udi hindi yağı tükettik. Ben 4. Gün oldum ateşim olmadı bir gün belden aşağısı ağırdığı için yattım. Benim boğazıma oturdu baya iltihap oldu oda 2 gün sonra geçti. 5 yaşında oğlumuza bulaşmadı . Böylelikle atlatmış olduk bağışıklığımız neyle karşı karşıya olduğunu öğrenmiş oldu çok şükür. Biz covidken bize verilen hidrosiklorotin ilacı yasakladı. İyi ki içmedik dedim .
Azerimisiniz sizFavicovir bildiğim kadarıyla gebelikte kullanılmıyor zaten prospektüsü okursanız ondada yazıyordu yanılmıyorsam organ eksikliği vs. Ama tabi çok ilerlerse doktorlar nasıl bir çözüm buluyor bilmiyorum ben gebe kalmadan 6 ay önce falan geçirdim kullandım ilaçlarımı bir kaç ay da özellikle korunduk ilaçların etkisi girsin vücudumuz toparlansın diye kadın doğumcu ile görüşün ilaçları ne için olursa olsun ilk 3 ay aşı konusu da tam sürpriz bir şey yapada bilir yapmayada bilir tamamen size kalmış bişey ben gebelikte yaptıracak olsam ki yaptırmayı düşünmüyorum inaktif aşı tercih ederdim biontech mRna aşı daha normal insan üzerinde etkisi bilinmeyen bir aşıyı gebeyken kullanmak mantıklı eğlemedi bana hakkımız da hayırlısı olsun çok dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?