2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar aşı meselesini doktoruma sordum, hamileler için biontech’i önermediğini, sinovac’ı önerdiğini söyledi. Ama baktığımda istanbul’da hiç sinovac randevusu kalmamış tabi herkes kendi doktoruna sorarak ilerlerse iyi olur. Ben üzüldüm ama şu aşırı normalleşmeler beni tedirgin ediyor...

Doktorum ile görüştüm ilk 3 ay kesinlikle aşı önermedigini 6 aydan sonra aşı olunacaksa olunmasını tavsiye ettiğini söyledi. Bu aşıların hamileler üzerindeki etkileriyle ilgili hiç bir çalışma yok. Biontechi kesinlikle onermedi olacaksan sinovac ol karar senin dedi

Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Dualarımız sizinle

Canım ya zaten hassas bir donemdesın boyle aksilikler cıkması ayrıca uzucu ınsallah butun islerin rastgider artık

Amin hayırlısıyla inşAllah

Ahh canım benim, zor bir durum ama olmuşa çare yok, bürokrasi işleri hele ki yurtdışı bağlantılı ise çok uzuyor. İleride bebek için problem oluştuğunda ve bu cüzdan pasaport işlemleri bittiğinde üzülmenizi istemem. geçici sorunlara takılma lütfen. Allah çözümsüz dert vermez. Lütfen kendine çok dikkat et. sen ağlasan da sinirlensen de o işlemler uzayacaksa uzuyor çünkü. şuan önemlki olan senin sağlığın. Mala gelmiş cana gelmesin...

Merhaba kızlar bugün bebeğin kalbi için gittim ama bütün olumsuzları çekiyorum sanırım. 2 buçuk hafta öncesinden aldığım randevuya gidiyorum doktor yok perşembeye kadar olmayacakmış. Zaten ben günleri zor geçirdim mecbur diğer gebeliğimde bebeğin kalbinin durduğunu anlamayan doktora göründüm.Çünkü ilçedeyim ve özel hastane yok. 1 hafta önce 6+3 olarak görünen keseyi 5+6 olarak gördü. Normalde 7+3 olması gerekiyor. Doktora ısrarla böyleydi diye anlatmama rağmen benim cihazımda böyle diyor bende biliyorum cihazdan cihaza oynama olabiliyor ama üstünden bi hafta geçip de daha az gün çıkınca ilerleme olmamış kalbinin durduğunu düşünüyorum. Doktora acaba kalbi mi durdu diyorum 2 hafta sonra gel kalbi oluşuyor mu oluşmuyor mu ona bakalım diyor. Sanki her şey yolundaymış gibi. Ezberlemiş aynı şeyi söylüyor sürekli. Bir de tansiyonum yüksek çıktı diye acile yönlendirdiler ordan da covid bölümüne covid testi yaptılar.Anlıcanız hastaneye Kalbini dinlemek için gittim covid testi verip çıktım.

Seni cok iyi anlıyorum, esin yaninda olsun istiyorsun, esin de böyle bir aksilik yasamis. Zaten gebelik hassas bir dönem, hormonlarin etkisiyle psikoloji iyice alt üst oluyor. Bence kendi basına altindan kalkmaya calisma psikolojik destek alabilirsin. Online psikologlar da bu surecte yaygin. İyi gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…