Kızlar bebeğimi kaybetmişim… buraya bunu yazmak hoş değil biliyorum ama konuşulduğu için yazayım dedim. Herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İyi akşamlar kızlar sgklı çalışanlara aşı geleceğini açıkladı sağlık bakanı. Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Perşembe günü kontrolüm var doktoruma danışıcam ancak ben olmayı düşünmüyorum
Ben pazartesi danışacağım doktoruma, ben olma taraftarıyım. Bu haftasonunda 13.haftama gircem. Şöyle 2-3 hafta sonrasına düşünürüm olmayı. Temmuzda tam normalleşme olacağı için insanların temasları da artacak. Ben yan etkilerinin çok olduğunu bildiğim biontech’i istiyorum antikor seviyesi nedeniyle istiyorum ama doktorumun instagram paylaşımında hamilelerde sinovacı önerdiğini okumuştum.
Merhaba kızlar Ttulperde
beni de ekler misin bat 6 nisan tahmini doğum tarihi 10 ocak ama bizimki 1 hafta önden gidiyor bakalım ne olacak Cinsiyeti de yüksek ihtimalle kız dedi doktorum
Kızlar bebeğimi kaybetmişim… buraya bunu yazmak hoş değil biliyorum ama konuşulduğu için yazayım dedim. Herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benim kanamam ya da lekelenmem yok ama ara ara cok nadir karin agrim oluyor bir doktor agrilarimin bebekle ilgili olmadigini soyledi diger kendi doktorum kesemin tam yerlesmedigini ondsn agri yapabilecegini soyledi.... Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
Çok fark var arada iyi değil 2 haftada 1 gitmek lazım ama çoğu özel doktor 2.hafta için para alınmadığı için muayene etmiyo ayda bir gelsin paramı alıyım modunda halbuki ani ölümler olabiliyo farkedilmezse anneye zarar verebiliyo
Benim kanamam ya da lekelenmem yok ama ara ara cok nadir karin agrim oluyor bir doktor agrilarimin bebekle ilgili olmadigini soyledi diger kendi doktorum kesemin tam yerlesmedigini ondsn agri yapabilecegini soyledi.... Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
Kizlae 3 haziran bthcg 650 saglik ocaginda 15 haziran yani bugun bthcg devlet hast 1992 normal degl dmi dusuk yapiyorum galiba 6+3 üm kese bebek kalp atisi hersyi gormustuk
Kızlar iki gündür çok kötüyüm. Daha önce de yazdım sanırım benim eşim 1 aydır yurt dışında. Cüzdanını pasaportunu çaldırmış. Normalde haftaya gelecekti. Kimlik pasaport kaybetme, çaldırma işlemlerinde prosedürler o kadar uzunmuş ki aklımı kaçıracak gibiyim. 2 gündür nüfusla emniyet arasında mekik dokuyorum. Hem bu koşuşturmacadan dolayı çok bitkinim hem de iki gündür ağla ağla içim çıktı. Eşimin gelmesi en iyi ihtimal 2 hafta 3 haftaya da uzayabilir. Hem eşime çok sinirliyim, hem bu bürokrasiye. Bir yandan da bebeğime üzülüyorum. Ben ağladıkça da karnım kasılıyor. Ama kendimi durduramıyorum.
Kizlae 3 haziran bthcg 650 saglik ocaginda 15 haziran yani bugun bthcg devlet hast 1992 normal degl dmi dusuk yapiyorum galiba 6+3 üm kese bebek kalp atisi hersyi gormustuk
Kızlar iki gündür çok kötüyüm. Daha önce de yazdım sanırım benim eşim 1 aydır yurt dışında. Cüzdanını pasaportunu çaldırmış. Normalde haftaya gelecekti. Kimlik pasaport kaybetme, çaldırma işlemlerinde prosedürler o kadar uzunmuş ki aklımı kaçıracak gibiyim. 2 gündür nüfusla emniyet arasında mekik dokuyorum. Hem bu koşuşturmacadan dolayı çok bitkinim hem de iki gündür ağla ağla içim çıktı. Eşimin gelmesi en iyi ihtimal 2 hafta 3 haftaya da uzayabilir. Hem eşime çok sinirliyim, hem bu bürokrasiye. Bir yandan da bebeğime üzülüyorum. Ben ağladıkça da karnım kasılıyor. Ama kendimi durduramıyorum.
Evet kanamamve dusuk riskim vardi zaten dun keseyi bebegi ve kalp atisini gosterdiler bugun gittim keseyi gormekte zorlandilar bulankti bendee gordum cnku kesemin yaninda kanama alanida vardi onceden baktiklarinda ama bisi soylemek icin erken dedi bthcg ne bakalm 2 gun snra gel kese ve bebek gelismisse sknti yktr ama gelismemisse kurtaj dedi