2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ne güzel bilgiler teşekkürler

Doktorunuz hangi multivitamini verdi acaba ?

Kızlar akşamları şişkinlik ve gaz sorunu devaö edenler var mı? Akşam saatlerinde az miktarda kiraz yemem bile gaz problemine neden oluyor ne zaman azalır bu durum acaba
Eskisi kadar olmasa da akşm yediğim şeylere göre değişiyor. Gaz değil ama ara sıra şişkinlik oluyor.

Kızlar kontrolden çıktım bebeğimin durumu iyi ama kese aşağıda diyor yani tam doğum kanalına yakınmış ayakta çok durma iş yapma diyor

Eklentiler

• IMG-20210622-WA0002.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar kontrolden çıktım bebeğimin durumu iyi ama kese aşağıda diyor yani tam doğum kanalına yakınmış ayakta çok durma iş yapma diyor
Kesinlikle stres yapma canım, uzan dinlen sürekli. Birşeyler hissediyor muydun peki? Ben aşağı tarafa doğru bir baskı hissediyorum iki gündür, açıkçası benimde kese aşağıda mı diye bir soru işareti vardı aklımda? Sende var mı bu tarz bi şikayet canım?

Adet sancısı oluyordu ama böyle çok çok alt tarafta şişlik hissettim yani belli biraz aşağıda olduğu ama birşey demek için çok erken dedi hafta büyüdükçe yukarı çıkarmış genelde inşallah bir sorun olmaz

Canım üzme kendini. Doktorunu dinle yat dinlen iş yapma. Zamanla kese yukarıya doğru gelecektir
6+5 te tam ortada yerleşimi güzel demişlerdi şimdi doğum kanalına yakın diyor ama bebeğin durumu crl felan haftasıyla uyumlu çıktı 8+4 adet tarihime göre de 8+6 olması lazımdı zaten

Ben de ikili test için gittim bugün. Ultrason görüntüleri iyi çıktı sorun yok. Kan verdim bir hafta içinde ararız sonuç için dediler.
Folik asiti bırakıyorum onun yerine;
Innate pronatal diye bi takviye
D vit günde 9 damla
Bir de ferrum tablet verdi.
Bir de yüzde 51 erkek dedi doktor

%51

Hayirli olsun guzel gelsin Kan degeri de insallah Bulantin ne durumda?

Şahane oran vermiş

2 gündür başım cok ağrıyor ilac almak istemiyorum çalışıyorum aynı zamanda
anı hareket edince kafamda biseyler zonkluyor napcam ben

Şahane oran vermiş
Değil mi. ben şimdi bu oranla gidip erkek kyafetleri alsam yeridir yani
Şöyle ama; baya bi inceledi organların yerini. Bu haftalarda nub teorisine bakıyor doktorlar. Benimkinin nubu ne tam düz ne de yukarı doğru. Sadece azıcık yukarı doğru eğim var doktor o yüzden öyle dedi
Bence erkek ama zaten öyle hissediyorum.

Tebrik ederim canım. Bir sey sorucam bebek ense filan göstermiyorsa doktor ne yapıyor bu durumda ?

Tebrik ederim canım. Bir sey sorucam bebek ense filan göstermiyorsa doktor ne yapıyor bu durumda ?
Benimki görünüyordu ölçtü doktor. Ama sanırım ölçemezse tatlı bir şeyler yiyip gel biraz yürü gel diyor sanırım doktorlar hareket etsin bebek daha iyi göstersin diye. Senin görünmedi mi?

Benimki görünüyordu ölçtü doktor. Ama sanırım ölçemezse tatlı bir şeyler yiyip gel biraz yürü gel diyor sanırım doktorlar hareket etsin bebek daha iyi göstersin diye. Senin görünmedi mi?
bu cuma günü gidicem. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)yanıma çikolata alayım bari. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…