Amin canım inşallah. Bugün bulatım yok şimdilik. Burda bi arkadaşın da dediği gibi bir gün olup bir gün olmayarak böyle böyle bitecek sanırım inşallah yani
Aynen benim de dun prilam almamama ramen aksama kdr bulanmadi sadece gece tam yatarken cikarmistm bugun sabah prilam almama ramen dakka 1 gol 1 kahvaltim lavoboda. Acikcasi benim gecen hamileligimde 14ten sonra yavas yavas azalmisti o yuzden beklentimi dusuk tutuyorm;(
Aynen benim de dun prilam almamama ramen aksama kdr bulanmadi sadece gece tam yatarken cikarmistm bugun sabah prilam almama ramen dakka 1 gol 1 kahvaltim lavoboda. Acikcasi benim gecen hamileligimde 14ten sonra yavas yavas azalmisti o yuzden beklentimi dusuk tutuyorm;(
Ttulperde
gözünaydın ):....Verdiğin kan testi bahsettiğin nıfty benzeri test içinmiydi...Bir de miniğin fotosunu atsana buraya dokktorun verdiği harika oranı yorumlayalım
Ttulperde
gözünaydın ):....Verdiğin kan testi bahsettiğin nıfty benzeri test içinmiydi...Bir de miniğin fotosunu atsana buraya dokktorun verdiği harika oranı yorumlayalım
Nifty değil canım ikili test için kan verdim. Doktorun verdiği görüntüde nub görünmüyor. Popoyu dönmüş burda sırtı görünüyor. Doktor omiriliğini gösterdi bir ara o görüntüyü vermiş
Ense sıvısı görünüyor bir de doktorların ense kalınlığı dediği şey orda parlak bi yer var kafasının altında ölçtükleri şey aslında orada biriken sıvı.
Nifty değil canım ikili test için kan verdim. Doktorun verdiği görüntüde nub görünmüyor. Popoyu dönmüş burda sırtı görünüyor. Doktor omiriliğini gösterdi bir ara o görüntüyü vermiş
Ense sıvısı görünüyor bir de doktorların ense kalınlığı dediği şey orda parlak bi yer var kafasının altında ölçtükleri şey aslında orada biriken sıvı. Eki Görüntüle 2875380
Ben de az-çok anlarım nubtan ama bunda hiç görüntü yok. Doktor bakarken gösterdi nubunu. Ne düz ne yukarda. Sadece hafif yukarı doğru eğim var ondan yüzde 51 dedi değişebilir yani. Hayırlısı olsun
Değil mi. ben şimdi bu oranla gidip erkek kyafetleri alsam yeridir yani
Şöyle ama; baya bi inceledi organların yerini. Bu haftalarda nub teorisine bakıyor doktorlar. Benimkinin nubu ne tam düz ne de yukarı doğru. Sadece azıcık yukarı doğru eğim var doktor o yüzden öyle dedi
Bence erkek ama zaten öyle hissediyorum.
maşallah size
benim de randevum perşembe günler geçmiyor iyice sabırsızlanmaya başladım bakalım bizim ikili nasıl geçicek cinsiyete dair bir şey diyecek mi doktor
Ben acaba ne zamana randevu alsam ikili test için benimle aynı gün olanlar vardı sanki ne zamana randevu aldınız canlar? Doktorum 11. Haftan bittikten sonra istediğin gün gelebilirsin demişti 14e bırakma diye de uyarmıştı.
Değil mi. ben şimdi bu oranla gidip erkek kyafetleri alsam yeridir yani
Şöyle ama; baya bi inceledi organların yerini. Bu haftalarda nub teorisine bakıyor doktorlar. Benimkinin nubu ne tam düz ne de yukarı doğru. Sadece azıcık yukarı doğru eğim var doktor o yüzden öyle dedi
Bence erkek ama zaten öyle hissediyorum.
Kızımda da hissettim rüyalarımda hep pamuk yüzlü siyah saçlı kız bebek görürdüm kızım aynı öyle doğdu
Bunda da iki defa erkek bebek gördüm bakalım hayırlısı
Benim de dünden beri ağrıyor ama parol işe yaramadı. Benimki uyku düzensizliğinden. Baş ağrılarında tansiyon olup olmadığına da bakın. İlkinde çok yükselirdi tansiyonum, çok başım ağrırdı.
Selam, kızlar birşey soracağım. Oğlum 14 kg ve bu ara hasta kucağıma gelmek istiyor. Doktora sordum alma tüm hamilelik boyunca düşük ve erken doğum sebebi dedi siz napıyosunuz iki çocuklu anneler