2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen bence de dün azalan bulantım bugün tavan yaptı
Aynen benim de dun prilam almamama ramen aksama kdr bulanmadi sadece gece tam yatarken cikarmistm bugun sabah prilam almama ramen dakka 1 gol 1 kahvaltim lavoboda. Acikcasi benim gecen hamileligimde 14ten sonra yavas yavas azalmisti o yuzden beklentimi dusuk tutuyorm;(

Ay canım boşver olsun ya olmayınca da paniğe kapılıyoruz bu sefer

T tulperde gözünaydın ):....Verdiğin kan testi bahsettiğin nıfty benzeri test içinmiydi...Bir de miniğin fotosunu atsana buraya dokktorun verdiği harika oranı yorumlayalım
Nifty değil canım ikili test için kan verdim. Doktorun verdiği görüntüde nub görünmüyor. Popoyu dönmüş burda sırtı görünüyor. Doktor omiriliğini gösterdi bir ara o görüntüyü vermiş
Ense sıvısı görünüyor bir de doktorların ense kalınlığı dediği şey orda parlak bi yer var kafasının altında ölçtükleri şey aslında orada biriken sıvı.

maşallah ne kadar büyümüş:)..Yorum yapmak için zor bir görüntü vermiş yaramaz:)

maşallah ne kadar büyümüş:)..Yorum yapmak için zor bir görüntü vermiş yaramaz:)
Ben de az-çok anlarım nubtan ama bunda hiç görüntü yok. Doktor bakarken gösterdi nubunu. Ne düz ne yukarda. Sadece hafif yukarı doğru eğim var ondan yüzde 51 dedi değişebilir yani. Hayırlısı olsun

maşallah size
benim de randevum perşembe günler geçmiyor iyice sabırsızlanmaya başladım bakalım bizim ikili nasıl geçicek cinsiyete dair bir şey diyecek mi doktor

Ben acaba ne zamana randevu alsam ikili test için benimle aynı gün olanlar vardı sanki ne zamana randevu aldınız canlar? Doktorum 11. Haftan bittikten sonra istediğin gün gelebilirsin demişti 14e bırakma diye de uyarmıştı.

Evet sen hemen mavilerle donat Gercekten hissediyo musun? Ben kizimda cok ruya gorurdum kiz olacagini biliyodum ama bunda hicbisey hissedemiyorum:)

Evet sen hemen mavilerle donat Gercekten hissediyo musun? Ben kizimda cok ruya gorurdum kiz olacagini biliyodum ama bunda hicbisey hissedemiyorum:)
Kızımda da hissettim rüyalarımda hep pamuk yüzlü siyah saçlı kız bebek görürdüm kızım aynı öyle doğdu
Bunda da iki defa erkek bebek gördüm bakalım hayırlısı

Bugün benim de ağrıyor. Parol işe yarıyor mu ? Normalde başımın ağrısını aspirin geçirirdi içmekle içmemek arasındayım
Aspirin icme. Parol gebelikte en guvenli agri kesici olarak kabul ediliyor. Gerci simdi otizmle iliskisi konusuluyor onun da

Bugün benim de ağrıyor. Parol işe yarıyor mu ? Normalde başımın ağrısını aspirin geçirirdi içmekle içmemek arasındayım
Benim de dünden beri ağrıyor ama parol işe yaramadı. Benimki uyku düzensizliğinden. Baş ağrılarında tansiyon olup olmadığına da bakın. İlkinde çok yükselirdi tansiyonum, çok başım ağrırdı.

Selam, kızlar birşey soracağım. Oğlum 14 kg ve bu ara hasta kucağıma gelmek istiyor. Doktora sordum alma tüm hamilelik boyunca düşük ve erken doğum sebebi dedi siz napıyosunuz iki çocuklu anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…