2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyum şaun herşey yolunda

Canım iyi olmuş senin için sevindim, serum iyi geliyor ya bi önceki hamileliğimde banada bi gece takılmıştı, azalarak devam edicek ama işte zorluğuda çok Boşuna demiyorlar annelerin hakkı ödenmez, gerçekten ilk günden son güne kadar ağrılar bulantılar kolay değil, Neyseki çok güzel bi yolculuk

malesef ocak annesi olamayacam yine bos gebelik yasiyorum bu durum iki kez ust uste yasadim sebebi arastirilacak ancak bir turli anlam veremiyorum esimde bugun sinirimi iyice bozdu belkide esimle yapamiyorum Rabbimde istemiyor mu acaba
Allah en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah,
Çok zor bilirm, umarım en yakın zamanda

Canım, magnezyum kalsiyum içeren besinlere ağırlık vermelisin.
Selamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?
Ben de 9 un içindeyim canım son regl 25 Nisanı. İkili test 12. Haftada yapılıyor
Allah razı olsun kuzum gerçekten ben de tam da bugün annelerin hakkı ödenmez diye düşünüyordum... Sonunda mutluluk olacaksa çekmeye değer diyorlar

O tükürüklerden bana da gına geldi ikidebir tükürüyorum o da bulantı yapıyor bulantılar geçince geçer sanırım

Kızlar kasık ağrım için gittim devlet hastanesiydi tabi pek ilgilenmedi. Bu devlet hastaneleri niye böyle.Neyse bebiş iyiymiş çok şükür. Kalp atışı var bir sorun görünmüyor dedi. Bi de boyunu ölçtü bir hafta ileride şu an ona göre.

O tükürüklerden bana da gına geldi ikidebir tükürüyorum o da bulantı yapıyor bulantılar geçince geçer sanırım
Ayy sormayın ama ilaç alsam bile geçmiyor bulantı O da ayrı bi mevzuu
Ben hic tükürmüyorum devamlı başetmeye calısıyorum geçse keşke bir an önce

Kızlar bugün diz kapagimin arkası inanılmaz ağrıyor geriliyor gibi sanki kızımda son aylarda ayaklarımda ağrılar başlamıştı magnezyum almıştım geçmişti buda öyle bsey mi acaba bilen warmi

Oh maasallah ne guzel darisi bize Nasil boyle tamamen gecti mi, hrr sey yiyebiliyo musun Ben 4 kilo verdim, duzelince 40 kilo geri alicam belli ki
yok tamamen geçmedi. bulantılarım hafif de olsa var arada öğürtüyor ama o aşırı koku hassasiyeti çok azaldı. Ağzımda sakızla geziyorum ama sanki daha iyi gibiyim. Kısa sürede darısı başınıza inşallah. Ben zaten aşırı kötü değildim. Benim bulantılarım akşam 18.00 den sonra başlıyordu toplasan 6-7 kez kusmuşumdur.

Canım benim çok üzüldüm serumlar iyi gelir bende öyleydim bu aralar daha iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…