Canım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyumCanım kusma için ilaç verebilirdi aslında doktorun, vücudun susuz kalmasın, su içemiyorsan ayran, karpuz flan o tür şeyler belki fayda eder, geçecek zamanla ama daha vakti var sanırım, ilk hamileliğimden sonra hep demiştim ilk iki ay ile son ay çok zor geçti diye, unutmuşum aradan çok zaman geçinceşimdi neden öyle dediğimi hatırlıyorum Şu cinsiyetler belli olsun daha tatlış zamanlar başlıcak inşallah
Canım iyi olmuş senin için sevindim, serum iyi geliyor ya bi önceki hamileliğimde banada bi gece takılmıştı, azalarak devam edicek ama işte zorluğuda çokCanım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyumşaun herşey yolunda
Allah en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah,malesef ocak annesi olamayacam yine bos gebelik yasiyorum bu durum iki kez ust uste yasadim sebebi arastirilacak ancak bir turli anlam veremiyorum esimde bugun sinirimi iyice bozdu belkide esimle yapamiyorum Rabbimde istemiyor mu acaba
cok sagoll. hayirlisi artik nedenini arastiracagizAllah en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah,
Çok zor bilirm, umarım en yakın zamanda
Eşinize bakıldı mı?cok sagoll. hayirlisi artik nedenini arastiracagiz
bugun esimden kromozom testi alindi ama sperm kalitesine bakilmadi henuz.Eşinize bakıldı mı?
Bende bi sıkıntı yoktu ama eşimde varikosel vardı ameliyattan sonraki 2. Ayda oldu 1 seneden sonra
Bilmiyorum ki progestan yapıyor mu uyku ve halsizlikuyku ve halsizliğiniz progestan yüzünden mi
Canım, magnezyum kalsiyum içeren besinlere ağırlık vermelisin.Kızlar bugün farkkettim ön dişlerim siyahlaşıp çürümeye başlamış bir tanede üst dişimde sallantı farkettim düzenlide fırçalarım ama bazı zamanlar macun midemi bulandırdı pek fırçalayamadım bu diş çürümesi niye olur ki
Ben de 9 un içindeyim canım son regl 25 Nisanı. İkili test 12. Haftada yapılıyorSelamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?
Allah razı olsun kuzumCanım iyi olmuş senin için sevindim, serum iyi geliyor ya bi önceki hamileliğimde banada bi gece takılmıştı, azalarak devam edicek ama işte zorluğuda çokBoşuna demiyorlar annelerin hakkı ödenmez, gerçekten ilk günden son güne kadar ağrılar bulantılar kolay değil, Neyseki çok güzel bi yolculuk
O tükürüklerden bana da gına geldi ikidebir tükürüyorum o da bulantı yapıyorAğzımda salgı artışı çok oluyor ya.. ama sanırım 9 ay boyunca devam edicekmiş bi durum
Onun haricinde çıkarma ve bulantı hala devam 11+1 deyim azalır sanıyordum ama bir gün ilaç içmesem çıkarmalara devam
Ayy sormayın ama ilaç alsam bile geçmiyor bulantıO tükürüklerden bana da gına geldi ikidebir tükürüyorum o da bulantı yapıyorbulantılar geçince geçer sanırım
Bulantiniz var mi pekiben de aynı durumdayım ne kadar içsem de yetmiyor.
Oh maasallah ne guzel darisi bizeHaftalar sonra ilk defa buzdolabi actim ve yemek yaptim ✌✌✌
yok tamamen geçmedi. bulantılarım hafif de olsa var arada öğürtüyor ama o aşırı koku hassasiyeti çok azaldı. Ağzımda sakızla geziyorum ama sanki daha iyi gibiyim. Kısa sürede darısı başınıza inşallah. Ben zaten aşırı kötü değildim. Benim bulantılarım akşam 18.00 den sonra başlıyordu toplasan 6-7 kez kusmuşumdur.Oh maasallah ne guzel darisi bizeNasil boyle tamamen gecti mi, hrr sey yiyebiliyo musun Ben 4 kilo verdim, duzelince 40 kilo geri alicam belli ki
Valla ben kilo vermedim ama şu zamana kadar 1 kilo almışım.Oh maasallah ne guzel darisi bizeNasil boyle tamamen gecti mi, hrr sey yiyebiliyo musun Ben 4 kilo verdim, duzelince 40 kilo geri alicam belli ki
Ben haftaya salı gününe aldım 12+1 oluyorBen acaba ne zamana randevu alsam ikili test içinbenimle aynı gün olanlar vardı sanki ne zamana randevu aldınız canlar? Doktorum 11. Haftan bittikten sonra istediğin gün gelebilirsin demişti 14e bırakma diye de uyarmıştı.
Canım benim çok üzüldüm serumlar iyi gelir bende öyleydim bu aralar daha iyiyim çok şükürCanım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyumşaun herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?