Canım kusma için ilaç verebilirdi aslında doktorun, vücudun susuz kalmasın, su içemiyorsan ayran, karpuz flan o tür şeyler belki fayda eder, geçecek zamanla ama daha vakti var sanırım, ilk hamileliğimden sonra hep demiştim ilk iki ay ile son ay çok zor geçti diye, unutmuşum aradan çok zaman geçince şimdi neden öyle dediğimi hatırlıyorum Şu cinsiyetler belli olsun daha tatlış zamanlar başlıcak inşallah
Canım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyum şaun herşey yolunda
Ağzımda salgı artışı çok oluyor ya.. ama sanırım 9 ay boyunca devam edicekmiş bi durum
Onun haricinde çıkarma ve bulantı hala devam 11+1 deyim azalır sanıyordum ama bir gün ilaç içmesem çıkarmalara devam
Canım son 3 4 gündür hiç birşey yiyip içemedim. En son dün yarım bardak portakal suyu içtim, onu da kustum. Sıvı alımım azaldı diye 2 bardak su içmeye çalıstım onu da istifra ettim. Merhaba doktoruma yazdım bu durum hiç normal değil dedi. Hastaneye gitmelisin.. Şuan hastanedeyim dün akşamdan beri 4 serum 1 iğne yedim, ne zaman buradan cıkarım bilmiyorum. Doktorum en son reçeteli 'Cariban' ilacı denilen bir ilaç yazdı. Reçeteyi eve gönderecek. Burada aldığım serumların içinde de bulantı kusma önleyici Vomex var. Çok şükür bugün uzun bir aradan sonra yemek yiyebildim, çok mutluyum şaun herşey yolunda
Canım iyi olmuş senin için sevindim, serum iyi geliyor ya bi önceki hamileliğimde banada bi gece takılmıştı, azalarak devam edicek ama işte zorluğuda çok Boşuna demiyorlar annelerin hakkı ödenmez, gerçekten ilk günden son güne kadar ağrılar bulantılar kolay değil, Neyseki çok güzel bi yolculuk
malesef ocak annesi olamayacam yine bos gebelik yasiyorum bu durum iki kez ust uste yasadim sebebi arastirilacak ancak bir turli anlam veremiyorum esimde bugun sinirimi iyice bozdu belkide esimle yapamiyorum Rabbimde istemiyor mu acaba
Kızlar bugün farkkettim ön dişlerim siyahlaşıp çürümeye başlamış bir tanede üst dişimde sallantı farkettim düzenlide fırçalarım ama bazı zamanlar macun midemi bulandırdı pek fırçalayamadım bu diş çürümesi niye olur ki
Selamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?
Canım iyi olmuş senin için sevindim, serum iyi geliyor ya bi önceki hamileliğimde banada bi gece takılmıştı, azalarak devam edicek ama işte zorluğuda çok Boşuna demiyorlar annelerin hakkı ödenmez, gerçekten ilk günden son güne kadar ağrılar bulantılar kolay değil, Neyseki çok güzel bi yolculuk
Ağzımda salgı artışı çok oluyor ya.. ama sanırım 9 ay boyunca devam edicekmiş bi durum
Onun haricinde çıkarma ve bulantı hala devam 11+1 deyim azalır sanıyordum ama bir gün ilaç içmesem çıkarmalara devam
Kızlar kasık ağrım için gittim devlet hastanesiydi tabi pek ilgilenmedi. Bu devlet hastaneleri niye böyle.Neyse bebiş iyiymiş çok şükür. Kalp atışı var bir sorun görünmüyor dedi. Bi de boyunu ölçtü bir hafta ileride şu an ona göre.
Kızlar bugün diz kapagimin arkası inanılmaz ağrıyor geriliyor gibi sanki kızımda son aylarda ayaklarımda ağrılar başlamıştı magnezyum almıştım geçmişti buda öyle bsey mi acaba bilen warmi
yok tamamen geçmedi. bulantılarım hafif de olsa var arada öğürtüyor ama o aşırı koku hassasiyeti çok azaldı. Ağzımda sakızla geziyorum ama sanki daha iyi gibiyim. Kısa sürede darısı başınıza inşallah. Ben zaten aşırı kötü değildim. Benim bulantılarım akşam 18.00 den sonra başlıyordu toplasan 6-7 kez kusmuşumdur.
Ben acaba ne zamana randevu alsam ikili test için benimle aynı gün olanlar vardı sanki ne zamana randevu aldınız canlar? Doktorum 11. Haftan bittikten sonra istediğin gün gelebilirsin demişti 14e bırakma diye de uyarmıştı.