2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben banu çiftçiyi çok takip ediyorum onun önerisi 11-14 hafta arası ikili test kuzum sende doktoruna sorup randevunu alırsın
Benim ikili randevumu bile kendi doktorum aldı sağolsun bana bişey bırakmıyor

Benim 10 gün aradan sonra tekrar baş ağrım başladı bu sabah ve kahvaltı yapaömadım. Sol kaşım sürekli ağrıyor sabah parol içtim, bulantı için de yarım zofer, nane yağı sürüyorum, ve hiç bir faydası yok, bu baş ağrılarından nefret ediyorum , daha önce de ağrırdı ama hamilelikle beraber sıklaştı, 10 gün önce acilde serumla biraz hafiflemiş 3-4 gün de evde dayanmıştım.. keşke hamilelikten önce baş ağrısı için botoks yaptırsaymışım, keşke bunu biri bana daha önce söyleseymiş..

Ben banu çiftçiyi çok takip ediyorum onun önerisi 11-14 hafta arası ikili test kuzum sende doktoruna sorup randevunu alırsın
Benim ikili randevumu bile kendi doktorum aldı sağolsun bana bişey bırakmıyor
Benim doktorum istediğin zaman gelebilirsin 11 i tamamladıktan sonra dedi. O yüzden kararsız kaldım. Normalde 2 haftada bir kontrole gidiyorum ben daha önce düşüğüm olduğu iÇin. Şimdi 2 haftadan fazla göremeyince bebiş iyi mi diye bi stres yaptım anlamsızca 12 i tamamlanınca daha iyi görünüyor demiş burada bi arkadaşın doktoru sanırım öyle okudum. Bende en iyisi onu dinleyeyim diyorum. Az kaldı inş

Merhaba ben de bugün kontrole gittim. 11+6 olmamız gerekirken 12+4 çıktık. Uzun boylu bir bebek olacak gibi dedi doktorum. Cinsiyeti de gördü ama kesin olması için haftaya söyleyecekmiş. İkili tarama testini de yaptırdık bugün. Darısı bu haftaları bekleyenlerin başına

Benimde 2 kürtajım var bebeklerim karnımda öldü diye bende 2 haftada bir gitmeye dayanmaya çalışsam da her hafta kendimi doktorda buluyorum korkumdan çok zor gerçekten şuan tam 10 gündür doktora gitmedim ve içeri girince perinatolojide ne diyecekler çok merak ediyorum ve çok korkuyorum

Ay ne güzel darısı hepimizin başına İnşaAllah normalde benim de 11+5 olmam lazım kontrollerde bebek hep 4 gün önde çıkıyor benimde

10. haftadayım 4 kilo almışım oğlumda ilk 4 ay almamıştım. Tek iyi yönü canımın tatlı şeylerin çekmemesi yoksa 10 kilo alırdım herhalde

Bir şey olmaz ben de hamile kalmadan önce 3 , hamileykende 1 kilo aldım toplam 4 . Bundan sonra dikkat ederiz yediklerimize .
Benim de acı ve ekşi çekiyor. 1 kase acı biber turşusunu önüme koyup yiyebilirim o kadar canım istiyor.

Kızlar bugün diz kapagimin arkası inanılmaz ağrıyor geriliyor gibi sanki kızımda son aylarda ayaklarımda ağrılar başlamıştı magnezyum almıştım geçmişti buda öyle bsey mi acaba bilen warmi
Canım varıs var mı ben 2 gun yattım baldır ve diz kapagımın arkasındaki agrıdan. Ayagımın altına yastık koyup yattım hep cok ıyı geldı bana

Hiç korkma stres yapma canım, veren de alan da Rabbim. İnş bizlere sağlıklı bebişler nasip eder diye dua edelim Sonuçlarını merakla bekliyoruz. İnş güzel haberler alırsın

Aynı işte sürekli canım salçalı acılı ekşili yemekler çekiyor yiyorumda neyse havalar ısındı belki biraz yeme işini azaltırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…