2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım varıs var mı ben 2 gun yattım baldır ve diz kapagımın arkasındaki agrıdan. Ayagımın altına yastık koyup yattım hep cok ıyı geldı bana
Bende bu akşam yastık koyup yattım sabah yoktu ağrım ama gün içinde gene başladı varis var malesef ki o mu yapıyor acaba

Hadi gözün aydın canım.. Cinsiyet ne peki?

Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum

Arkadaşlar 9 haftalığın içindeyim. Az az kanamalarım oluyor. Böyle durumlarla karşılaşan var mı daha önce iğne vurundum serum aldım. Şuan da progestoron ilaca devam etmeme rağmen yine kanamam oldu az.

Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum

Ben aşı olma konusunda kararsızım. korona geçirdim yaklaşık 8 ay geçti. Antikor değerlerime baktırıp 5. Ayımda karar vereceğim

Bu sen ve eşinin kararı doktor neden bu kadar ısrar ediyor anlamadım. Benim doktorum aşı ilk 3 ay önerilmiyor DSÖ tarafından dedi sonra yaptırmak istersen biontech yaptır dedi sadece.

arife günü 2.dozumu olacağım sinovac...Doktorumun da benim de olmam yönünde kararımız vardı zaten..Bu çok kişisel bir karar tabi ki doktorlar hamılelıkte covıdden korkuyorlar tehlıkelı gidişatt gösterebiliyor diye....Kendinizi izole edebilirsenız hamılelık boyunca olmasanız da sorun yaşamazsınız ama hayatın içine karışıcaksanız ben çalısıyorum mesala olmama riskini alamam...

Bu sen ve eşinin kararı doktor neden bu kadar ısrar ediyor anlamadım. Benim doktorum aşı ilk 3 ay önerilmiyor DSÖ tarafından dedi sonra yaptırmak istersen biontech yaptır dedi sadece.
Ya banada zaten 12. Haftadan sonra yapalım dedi ama ben gerçekten istemiyorum dedikce yok adam mutlaka olmalısın diyo bana resmen sinir bozucu

Evet benim doktorumda çok korkuyor o nedenle olman gerek diyo antikor testi yapcakmıs iyi cıkarsa yapmayız dedi vallahi dua ediyorum ki iyi cıksın

Randevu alabildiniz mi şimdiden? En geç 2 hafta sonrasına açılıyor , alamadım ben bayram sonuna.

Bende bu akşam yastık koyup yattım sabah yoktu ağrım ama gün içinde gene başladı varis var malesef ki o mu yapıyor acaba
Evet canım ondan oldugunu dusunuyorum 2 gun dinlenince duzeldım yıne de gittim d-dimer degerıme baktırdım normaldi kan sulandırıcı ıcmeye baslayacagım tekrar ama kanamam oldugu ıcın bıraktırmıstı dr yine olur diye cesaret edemiyorum.

Ben aşı olma konusunda kararsızım. korona geçirdim yaklaşık 8 ay geçti. Antikor değerlerime baktırıp 5. Ayımda karar vereceğim
Bende gecırelı 6 ay oldu baktırdım 4 cıktı ıgg degerım doktor koruyucu bir deger bu degıl dedı ama kadın dogum uzmanı ile henuz gorusmedım yaptırmak istesem de ıcımden gelmıyor ilerisını goremedıgım ıcın

Kızlar acaba istanbul abadolu yakasında hangi devlet hastanesi ikili test yapıyor bilen varsa cevap yazabilirmi?

Aşı konusunu dün doktoruma sordum ben de. 14.haftadan sonra biontech öneriyorum dedi. Aşılanmamak aşılanmaktan daha kötü, hamilelerde korona daha ağır seyredebiliyor dedi.
Ben de doktoruma güveniyorum 2 hafta sonra biontech yaptıracağım inşallah.

Kızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normal cinsiyeti de söyledi doktor gözlerim dolu dolu
Güzel haberler gelince mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun. Yarın da ben gideceğim kan testi hemen çıkıyor mu ?

Kızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normal cinsiyeti de söyledi doktor gözlerim dolu dolu
Masallah rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin cinsiyeti ne benim oglumda 12 haftada kendini gostermisti kızlar 16 da gosterdi sizinkida erkekmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…