2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün benden kan ve idrar almışlardı idrarda eser miktarda protein yazıyor birde kreatin düşük kan tahlillerinden anlayan varmı aramızda haftaya gidicem çünkü doktor o zaman çağırdı

Coraspin 100 ya da 200 mg falan ya dokunmuyor. O da ağrı kesmiyor . Normal asprin 500 mg çok önermiyorlar . Ama ağrım geçmezse içicem

Bugün benden kan ve idrar almışlardı idrarda eser miktarda protein yazıyor birde kreatin düşük kan tahlillerinden anlayan varmı aramızda haftaya gidicem çünkü doktor o zaman çağırdı
Google’a bakarsak düşük proteinli beslenmede kreatin düşük oluyormuş. Bebekle ilgili bir sorun yok gibi.
imkanınız varsa doktora mesajla sorabilirsiniz.

Ben bu perşembe değil bi sonraki perşembe / cuma gidicem, 12 bitmiş oluyor

Beni de 12+1de çağırdı ya cuma ya pazartesi gidicem. Cuma randevu saati kalmamış başka çarem yok
Pazartesi gidin bence sıkmayın canınızı iki günden bir şey olmaz ☺11 haftada kontrolüm vardı daha testler için erken olduğunu söyledi doktorum 12 ve 13 haftalarda daha iyi netice alabiliriz bekleyelim dedi.

uyku ve halsizliğiniz progestan yüzünden mi

hayırlı olsun canım kaç artı kaçta gittin doktorun tahminde bulundu

Selam, kızlar birşey soracağım. Oğlum 14 kg ve bu ara hasta kucağıma gelmek istiyor. Doktora sordum alma tüm hamilelik boyunca düşük ve erken doğum sebebi dedi siz napıyosunuz iki çocuklu anneler
benim de oğlum sürekli kucak istiyor düşük tehlikem var ama alıyorum bazı anlarda mecburen gerekiyor

İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum.
mide bulantılarım ve kusmalarım başladı . Artık ben doğurana kadar böyle devam .
mutfaktan kendi evimden tiksindim .
Hiç birşey yapasım yok . Heleki yemek
umarım sizler iyisiniz .

Selamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?

Selamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?
Benim de 15 nisan son adet tarihim 9 hafta bitti hatta 10 da bitmek üzere 9+4 şu an. Senin daha geç olabilir. İkili test 12-14.haftalar arası yapılıyor

Ayın sonunda olmak zormuş, siz ikili testlere başladınız, ben daha kalp atışı duyacağım diye bekliyorum
Tam olarak 1 subat görünüyor bende aradayim subat annelerinde daha yeni kese gören var burada herkes cinsiyet tahminine gecmis hem on görüşlü hemde geçmişe çok yakınız iki topik arasında gidip geliyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…