Ben de yazdınız mı diye bakmak için girdim .Sabah mesajınızı okumuştum.Gozunuz aydın.Saglikla ilerlesin inşallah .Darısı bize .Cinsiyeti nasıl söyledi .Daha erken degil mi?Ben de yarın gidicem de tahmin eder mi acaba ?Kesin mi dedi.?Kızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normalcinsiyeti de söyledi doktor gözlerim dolu dolu
Darısı başınıza İnşaAllah kuzum kan testi sonucu bir hafta sonra çıkıyormuş ama sorun varsa genelde görüyoruz dedi doktor kan testi de güzel çıkar büyük ihtimal dedi İnşaAllah yarabbimGüzel haberler gelince mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun. Yarın da ben gideceğim kan testi hemen çıkıyor mu ?
Evet erkekmiş kuzum Allah razı olsun amin İnşaAllahMasallah rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin cinsiyeti ne benim oglumda 12 haftada kendini gostermisti kızlar 16 da gosterdi sizinkida erkekmi acaba
Evet ölçümlerde sorun yoksa bir problem çıkmaz. İnşallah teşekkür ederim .Darısı başınıza İnşaAllah kuzum kan testi sonucu bir hafta sonra çıkıyormuş ama sorun varsa genelde görüyoruz dedi doktor kan testi de güzel çıkar büyük ihtimal dedi İnşaAllah yarabbim
Kesin konuştu kuzum erkek dedi Allah razı olsun darısı başınıza İnşaAllah canımBen de yazdınız mı diye bakmak için girdim .Sabah mesajınızı okumuştum.Gozunuz aydın.Saglikla ilerlesin inşallah .Darısı bize .Cinsiyeti nasıl söyledi .Daha erken degil mi?Ben de yarın gidicem de tahmin eder mi acaba ?Kesin mi dedi.?
Benim doktorum da , kesinlikle önermiyorum olmayacaksın , dedi.yeterince çalışma yok demişti. sanırım riskli grupta olanlara daha çok öneriyorlar.Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum
Ayy hayırlısı olsun .Ben de yarın 12+0 olacağım .Sağlıklı olsun kuzularimiz her şeyden once ama benim de bir kziim var gönlümden erkek geçiyor .O yüzden meraklandim .Kesin konuştu kuzum erkek dedi Allah razı olsun darısı başınıza İnşaAllah canımsizlere de hep dua ediyorum benim 12+3 şuan gebeliğim ve cinsiyet konusunda emindi ben inanmak istemedim ama eltim benim de perinatoloji 11.haftada görmüştü ve doğruydu dedi
Şanslısınız emin olun yani hayır neden dayatırlar onuda anlamıyorumBenim doktorum da , kesinlikle önermiyorum olmayacaksın , dedi.yeterince çalışma yok demişti. sanırım riskli grupta olanlara daha çok öneriyorlar.
Karın Ulturason fotoğrafınızda hangi tarafta duruyo bebek acabaBen 12 .haftada öğrendim. 99.9% kız dedi doktor. Bu dönemde görüyorlar eğer pozisyonu ultrasonda uygunsa. Ama yine de alışverişe koşturmayın dedi..
Genelde bu tip belirsiz konularda çekimser kalır doktorlar, doktorunuz çok fazla güveniyor sanırım, ya da sizi riskli gruba mı sokuyor, bir hastalığınız var mıŞanslısınız emin olun yani hayır neden dayatırlar onuda anlamıyorum
Sol tarafta duruyor, sol kız mı diyorlar?Karın Ulturason fotoğrafınızda hangi tarafta duruyo bebek acaba
Umarım progestanla atlatırsınız, benimde 6. Hafta civarında kanama olmustu , progestanla atlatmıştım, şimdi dozu düşürdük, 4 gün içinde bırakacağım, tedirgin olmuyor değilim, hersey yolunda gitsin inşallah..Herkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlarBenim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..
Bnde günlerdir bu Asi konusunu düşünüyorum nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyor doktorunuz bir rahatsızlığınız falan mı WarKızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum
Bn geçirmedim ama korkuyorum ya gebe iken gecirirsem diye aşı konusunda çok kararsızım ne yapmamız lazım bilmiyorum ne doğru ne yanlisBen aşı olma konusunda kararsızım. korona geçirdim yaklaşık 8 ay geçti. Antikor değerlerime baktırıp 5. Ayımda karar vereceğim
D.dimer değeri nedir bnde kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum alakası olabilirmi bununlaEvet canım ondan oldugunu dusunuyorum 2 gun dinlenince duzeldım yıne de gittim d-dimer degerıme baktırdım normaldi kan sulandırıcı ıcmeye baslayacagım tekrar ama kanamam oldugu ıcın bıraktırmıstı dr yine olur diye cesaret edemiyorum.
Umarım canım. Benim Kasım ayında aynı anda hem düşük hem dış gebelikten ameliyatım olmuştu. Düşen bebeğim tahminine göre bu haftalardaydı tam bilmiyorum çünkü adet olmaya devam ediyordum gebelikten haberim yoktu. O yüzden zaten tedirginim umarım herşey yolunda gider. Size de geçmiş olsun Rabbim korktuklarınızdan emin kılsınUmarım progestanla atlatırsınız, benimde 6. Hafta civarında kanama olmustu , progestanla atlatmıştım, şimdi dozu düşürdük, 4 gün içinde bırakacağım, tedirgin olmuyor değilim, hersey yolunda gitsin inşallah..
Hayır yok baya güveniyor aynen öyle yani cok tatlı cokda sıcak kanlı bi doktor değistirmek istemiyorum ama o kadar kararlı ki hayır ama senin canın ve bebeğin canı daha önemli işte aşı şart falan diyo ve ben olmak istemiyorum diye net söyledigim halde hic dinlemiyoGenelde bu tip belirsiz konularda çekimser kalır doktorlar, doktorunuz çok fazla güveniyor sanırım, ya da sizi riskli gruba mı sokuyor, bir hastalığınız var mı
Hayır hic bi kronik hastalığım yok ama baya güveniyo galiba aşıya anlayamadıgım bi sekilde ve ben olmak istemiyorum diyorum ama hic yani dinlemiyor bileBnde günlerdir bu Asi konusunu düşünüyorum nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyor doktorunuz bir rahatsızlığınız falan mı War
Bn geçirmedim ama korkuyorum ya gebe iken gecirirsem diye aşı konusunda çok kararsızım ne yapmamız lazım bilmiyorum ne doğru ne yanlis
D.dimer değeri nedir bnde kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum alakası olabilirmi bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?