2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
biz 24 haftalık olana kadar vaka sayıları artar eski düzene dönülür diye düşünüyorum :)
Aşı önceliği verdiler ya sanmıyorum geri getireceklerini inşallah gelir 24. Hafta hayallerim duya düştü bide bel fıtığı var bende oturmak mahvetti beni normalde ambulansta çalışıyorum sürekli gün içersinde otur otur belim koptu resmen 1 haftada

Aslında gebelikte hareketsiz kalmaktansa hareket etmek daha sağlıklı ama çalışma koşulları da önemli. Devamlı ayakta çalışıyorsan o hem bebeğe hem anneye zarar.
Yok ayakta değilim ama oturmakta iyi gelmiyor bana belim çok ağrıyor 11. Haftanın başına kadar izin rapor kullandım gitmedim işe sağlık personeli olduğum için malum covit bakıyoruz sonrasında da masa başına aldılar ikiz olduğu için oda belim çok kötü durum da çözüm bulamadım hala

Bel ağrısı da sıkıntı yaratır bilirim Arada bir kalkıp yürümeniz, devamlı oturmamanız lazım o zaman. Öncesinde bel ağrınız oluyor muydu yoksa hamilelikle birlikte mi başladı ?

Bel ağrısı da sıkıntı yaratır bilirim Arada bir kalkıp yürümeniz, devamlı oturmamanız lazım o zaman. Öncesinde bel ağrınız oluyor muydu yoksa hamilelikle birlikte mi başladı ?
Oluyordu yoğun nöbetten çıktığım zaman kitlenirdim aynı ağrı zaten bebekle ilgili değil hareketle artıyor yatarken hiç bişey yok ama kalkarken artık ağlama noktasına geldim ne olacak bilmiyorum böyle devam ederse ücretsize ayrılcam heralde

Kızlar umarım 24 hafta muabbeti devam eder yoksa büyük hayal kırıklığı olur...Delta varyantı eylül ayının gelişi vs kaldırmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum umarım da öyle olur...24-32 arası çalışabılır raporu almak olayın akışına ters oluyor doktorlar halıyle vermek ıstemıyor umarım 24 de hepımız evlerımızde olur hazırlıklarımızı yaparız

İdari izni kaldıramazlar.Zira delta varyanti gümbür gümbür geliyor ,yurt dışı ilk turist kafilesi geldi .Sonbaharda yine bir pik durumu olabilir gibi.Vaka sayısında da azalma beklenen düzeyde olmadı yasaklara kapanmalara rağmen.Hele 1 temmuzda hepten serbest kalacaz .

Ben bu tahminlerde yanlış çıkan varmı onu çok merak ediyorum çoğu kişinin doğru çıkmış bu ramzi teorisinde

Ikili testten ciktim simdi. Ultrasyon olcumleri gayet iyi cikti. T tulperde senin tahminin dogru cikti. Doktor yuzde doksan kiz dedi
Hayırlı olsun canım çok sevindim hem senin için hem de kendim tutturabildiğim için
İkili testin de güzel gelir inşallah
Benim sonucum çıkmış doktor aradı öğlen. risk yüksek çıkmış biraz perinatologa yönlendirdi.
Yarın bi gidip yüzyüze konuşacağım doktorla inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar. Kafam karıştı. Kanama oldu az doktora gittim içerde görmüyorum. Başka nedeni olabilir dedi. İdrar istedi yüksek düzeyde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. (20 seviyesinde) antibiyotik başladı iki gün oldu kullanalı ama az az yine kan görüyorum. Normal mi? Kaç güne geçer. Yoksa doktor mu göremedi. Boşuna antibiyotik almak istemem. Ama 4 hafta önce içerde bir kanama olmuş diye de iğne ve ilaç verip progestan başlamıştı.

Canım bu haftada tahmin yok.
6-7 ya da 11-14 arası
Yarınki kontrolden sonra bakalım
tülperde bana da yorum yapsan 12+2 deki ultrason ikra meyranın bir tahmini var

Eklentiler

• 7C3EE25E-0AD5-41F2-9142-287CD1BF7508.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 51
canım inşallah perinatolog riski düşük bulur eğer burun kemiği varsa ense kalınlığı normalse endişen azalır.
sağlıkla gelsin tüm bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…