Ultrason ölçümleri normaldi ama kandan dolayı sanırım risk yüksek çıkmış tam anlamadım ben de telefonda yarın yüzyüze görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek.
Topicte öğretmenler yoğunlukta sanırım mutlu oldum. 24. Haftanın devam etmesini ben de çok istiyorum okulum ilçede ben merkezdeyim uzun yol gidip gelmek zorunda kalmak istemiyorum
Bence de devam eder. 4. dalganın daha tehlikeli geleceği söyleniyor eylülde
Üstelik bir sürü varyantları da çıktı.
Hayırlısıyla sağlıkla doğum yaparız inşallah
Kızlar ben ikili test konusunda kararsızım yaptırsam değişen bir şey olmayacak ne olursa olsun benim bebeğim. Bir de riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan sayısı fazla. Hamilelik sürecimi kötü etkilesin istemiyorum. Ayrıntılı ultrason haricinde diğer testleri yaptırmayacak olan var mı?
Oluyordu yoğun nöbetten çıktığım zaman kitlenirdim aynı ağrı zaten bebekle ilgili değil hareketle artıyor yatarken hiç bişey yok ama kalkarken artık ağlama noktasına geldim ne olacak bilmiyorum böyle devam ederse ücretsize ayrılcam heralde
Ah kıyamam Acaba fizik tedaviye mi başlasınız. Uzman biri eşliğinde belinize iyi gelecek egzersizler yaparsanız hamilelik sürecinde size faydası olur diye düşünüyorum.
Kızlar ben ikili test konusunda kararsızım yaptırsam değişen bir şey olmayacak ne olursa olsun benim bebeğim. Bir de riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan sayısı fazla. Hamilelik sürecimi kötü etkilesin istemiyorum. Ayrıntılı ultrason haricinde diğer testleri yaptırmayacak olan var mı?
Bence böyle şeyleri kimseye danışmayın. Doktorunuza güveniyorsanız o ne derse ona göre hareket edin çünkü bu konuda çok fikir ayrılığı var. Ben mesela ne ilaç kullanıyorum ne testlere girdim nede tetanoz aşısı vurulucam. Kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama dediğim gibi ya doktoru yada kendinizi dinleyin tabiki eşinizlede istişare edin .
Çok araştırıp kafanı karistirma ,doktorun ne düşünüyorsa ona göre hareket et derim naçizane.Bende her türlü kabul ediyorum bebeğimi ama test yaptırmamin amacı beni nelerin beklediğini az çok bilmek .
Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
Çok araştırıp kafanı karistirma ,doktorun ne düşünüyorsa ona göre hareket et derim naçizane.Bende her türlü kabul ediyorum bebeğimi ama test yaptırmamin amacı beni nelerin beklediğini az çok bilmek .
Hayırlı olsun canım çok sevindim hem senin için hem de kendim tutturabildiğim için
İkili testin de güzel gelir inşallah
Benim sonucum çıkmış doktor aradı öğlen. risk yüksek çıkmış biraz perinatologa yönlendirdi.
Yarın bi gidip yüzyüze konuşacağım doktorla inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum ama devlet nasıl çalışırsa ona göre karar veriyor kurumum. Şuanda evden çalışıyorum hamile olduğum için, diğer tüm personeller de dönüşümlü ve kısalmış mesai saatlerinde geliyor. ama temmuzda tüm personeller tam zamanlı ve hatta eski mesai saatleriyle çalışacaklar covid öncesi gibi. Hamileler henüz belli değil. Acaba devlette çalışanlarımıza ne karar verildi? Muhtemelen kurumum da ona uyacaktır
Bence böyle şeyleri kimseye danışmayın. Doktorunuza güveniyorsanız o ne derse ona göre hareket edin çünkü bu konuda çok fikir ayrılığı var. Ben mesela ne ilaç kullanıyorum ne testlere girdim nede tetanoz aşısı vurulucam. Kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama dediğim gibi ya doktoru yada kendinizi dinleyin tabiki eşinizlede istişare edin .
Ben kimseye danışmadım sadece araştırıyorum. Bana mantıklı gelmedi ayrıntılı ultrason tek başına daha mantıklı. Ancak o zaman anlaşılır doğumdan sonra nelerin beklediği. Ona göre takibini yapabilirsin ama ikili testte böyle bir takip de söz konusu değil çok erken dönem. Ben de tüm konularda olduğu gibi bunda da içimden geleni yapıp ikili test yaptırmayacağım galiba
Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum ama devlet nasıl çalışırsa ona göre karar veriyor kurumum. Şuanda evden çalışıyorum hamile olduğum için, diğer tüm personeller de dönüşümlü ve kısalmış mesai saatlerinde geliyor. ama temmuzda tüm personeller tam zamanlı ve hatta eski mesai saatleriyle çalışacaklar covid öncesi gibi. Hamileler henüz belli değil. Acaba devlette çalışanlarımıza ne karar verildi? Muhtemelen kurumum da ona uyacaktır