2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
Ben pandemidd 12 kilo aldim. O yuzden zatan gobegim vardi. Bulantilar yuzunden 4 kilo verdim. Ama hala gobek var, ama kilo fazlaligim da var. Benim durum baya karisik gobek mi bebek mi bilmiyorum

şuan devam ediyor diye biliyorum , eylüle ladar devam eder inşallah, bende tedirginim biraz ama bakalım hayırlısı artık

Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
ben hiç kilo almadığım halde 36 beden olan pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum. havalar biraz daha ısınsın elbise giyeceğim şimdilik taytla idare ediyorum.

Kız gibi
Yalnız kızlar ramzi teorisi 7.haftaya kadar falan bakılabiliyor. 9-10 haftalarda bakılınca yanılma olabilir.
Bir de nub teorisi var o da 11-14.haftalarda bakılıyor.
Canım benimkine de bakarmısın ben kız diye tahmin ettim ama emin olamadım :)

Eklentiler

• IMG-20210611-WA0004.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 33
ben hiç kilo almadığım halde 36 beden olan pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum. havalar biraz daha ısınsın elbise giyeceğim şimdilik taytla idare ediyorum.
Bulantidan 1,5 kilo verdim, ama gobegim baya burdayim diyor . Bu arada bu haftaya geldim hala bulantim var aclik hissi ve bulanti arasindayim surekli , acim yemek istiyorum delice ama yiyemiyorum

Ah kıyamam Acaba fizik tedaviye mi başlasınız. Uzman biri eşliğinde belinize iyi gelecek egzersizler yaparsanız hamilelik sürecinde size faydası olur diye düşünüyorum.
Önümüzde ki hafta kadın doğumcuyla konuşcam bakalım ne önerecek gerçekten dayanılır gibi değil gebeliğin 7-8-9.aylarını düşünemiyorum bile

Benimde etrafımda down sendromlu söylenip sağlam doğan bebek örneği var diye mantıklı gelmiyor. Zehir oluyor gerçekten arkadaşım çok üzülmüştü.

Canım gecmıs olsun ben de enfeksiyon oldum lokosıt 130 du monurol kullanmama ragmen 3 gun sonra 180 cıktı. Kultur yaptılar ureme olmayınca bol su ıc dedıler. Kultur istemediler mı?

Test sonuçlarım bugün çıkmış . Değerler iyi gibi ama rapora takıldım.

nuchal translucency mom: 0,7
nuchal translucency ; 1,2 yazıyor
ikisi farklı şey mi bilen var mı ?

Rapor yanlış ikisi aynı şeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…