Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
Ben pandemidd 12 kilo aldim. O yuzden zatan gobegim vardi. Bulantilar yuzunden 4 kilo verdim. Ama hala gobek var, ama kilo fazlaligim da var. Benim durum baya karisik gobek mi bebek mi bilmiyorum
24.hafta idari izni devam eder mi Eylül'e kadar? Şimdi de devam ediyor mu bilmiyorum ben. Genelge vs yazılı bir şey yayınlandı mı acaba? Biz 24 olana kadar kalkmaz umarım ama sanki kalkacak ve her şey normal düzene dönecek gibi bir hava var.
Merhaba kızlar, ben 13. Haftaya tamamlayacağım , karn8mda şişlik var, sizde de şişlikler başladı mı? Kilo verdim 1, 5 kilo kadar ama karnım şiş. Bu dönemde bebek gösteriyor mu kendini
ben hiç kilo almadığım halde 36 beden olan pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum. havalar biraz daha ısınsın elbise giyeceğim şimdilik taytla idare ediyorum.
Kız gibi
Yalnız kızlar ramzi teorisi 7.haftaya kadar falan bakılabiliyor. 9-10 haftalarda bakılınca yanılma olabilir.
Bir de nub teorisi var o da 11-14.haftalarda bakılıyor.
ben hiç kilo almadığım halde 36 beden olan pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum. havalar biraz daha ısınsın elbise giyeceğim şimdilik taytla idare ediyorum.
Bulantidan 1,5 kilo verdim, ama gobegim baya burdayim diyor . Bu arada bu haftaya geldim hala bulantim var aclik hissi ve bulanti arasindayim surekli , acim yemek istiyorum delice ama yiyemiyorum
Ben pandemidd 12 kilo aldim. O yuzden zatan gobegim vardi. Bulantilar yuzunden 4 kilo verdim. Ama hala gobek var, ama kilo fazlaligim da var. Benim durum baya karisik gobek mi bebek mi bilmiyorum
Ah kıyamam Acaba fizik tedaviye mi başlasınız. Uzman biri eşliğinde belinize iyi gelecek egzersizler yaparsanız hamilelik sürecinde size faydası olur diye düşünüyorum.
Bende de öyle bi gidiyor bi geliyor. Mide bulantısından uyuyamadğım geceler çok fazla. Ama iyi bir şey bence ya kesildiğinde bebeğe bir şey oldu zannediyorum psikolojik olarak zorlanıyorum bu sefer de.
Ben kimseye danışmadım sadece araştırıyorum. Bana mantıklı gelmedi ayrıntılı ultrason tek başına daha mantıklı. Ancak o zaman anlaşılır doğumdan sonra nelerin beklediği. Ona göre takibini yapabilirsin ama ikili testte böyle bir takip de söz konusu değil çok erken dönem. Ben de tüm konularda olduğu gibi bunda da içimden geleni yapıp ikili test yaptırmayacağım galiba
Kızlar. Kafam karıştı. Kanama oldu az doktora gittim içerde görmüyorum. Başka nedeni olabilir dedi. İdrar istedi yüksek düzeyde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. (20 seviyesinde) antibiyotik başladı iki gün oldu kullanalı ama az az yine kan görüyorum. Normal mi? Kaç güne geçer. Yoksa doktor mu göremedi. Boşuna antibiyotik almak istemem. Ama 4 hafta önce içerde bir kanama olmuş diye de iğne ve ilaç verip progestan başlamıştı.
Canım gecmıs olsun ben de enfeksiyon oldum lokosıt 130 du monurol kullanmama ragmen 3 gun sonra 180 cıktı. Kultur yaptılar ureme olmayınca bol su ıc dedıler. Kultur istemediler mı?