2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben yaptırdım 10+5 te

Erkek diyorum sen ne diyorsun T tulperde hocam
Merhaba siz sağlıkçıydız.
Biliyorsanız bakar mısınız aklıma takıldı.
Test sonuçlarım bugün çıkmış . Değerler iyi gibi ama rapora takıldım.

nuchal translucency mom: 0,7
nuchal translucency ; 1,2 yazıyor
ikisi farklı şey mi bilen var mı ?

Rapor yanlış ikisi aynı şeyse

Ne kadar sürede çıkıyor? Çok kararsız kaldım ya kötü gelirse sonuç diye

Sonuç henüz çıkmadı 8-10 gün içinde çıkıyormuş dün verdim daha .Sonuç ve bebek her türlü kabulüm kararımı değiştirmeyecek sadece ,ben kendimi her durumda hazırlamış olacağım o amaçla yaptırdım.

Mom değeri sizinle aynı yaş ,kilo ,hafta vs olan kişilerin ortalaması gibi bir şeymiş ( benim çok bilgim yok ama bir arkadaşıma sordum)
Diğeri bebeğin ense kalınlığı onda sıkıntı yok gibi 3 cm ve altı olması gerek diye hatırlıyorum ama ikisi aynı şey değilmiş onu öğrenmiş olduk :)

Teşekkür ederim. Ben de 0.7 ye göre neden hesaplamışlar diye çekinmiştim .

Canım gecmıs olsun ben de enfeksiyon oldum lokosıt 130 du monurol kullanmama ragmen 3 gun sonra 180 cıktı. Kultur yaptılar ureme olmayınca bol su ıc dedıler. Kultur istemediler mı?
Kan görüyor muydunuz? Ben peçeteye kan görüyorum. Bazan görüyorum bazen görmüyorum. Çok az.

Kan görüyor muydunuz? Ben peçeteye kan görüyorum. Bazan görüyorum bazen görmüyorum. Çok az.
Benım 2 hafta once kanamam vardı ama ıdrar yolu enfeksıyonu ile alakalı degıldı. Suan tahlıl vermesem enfeksıyon gecıdirdıgımı anlamazdım belirti yok cunku. Hamıle degılken gecırdıgım de yasadım kanlı ıdrar durumunu. Insallah atlatırız bıran once. Gecmıs olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…