- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 37
Ya canım benim. Geçecek Allahın izniyle. Doktora git eminim oda aynısını diyecek. Şuan bebek halâ rezervelerinden besleniyor. Alacağını alıyor. 12. Haftadan sonra sanırım Annenin yedikleri gidiyor bebişede. Yanılıyorda olabilirimKizlar ben hic acikmiyorum, her seyden tiksindigim icin bir sey de istemiyor canim. Dun 1'e yakin simit, 1 avuc ceviz, 6 kirmizi erik yedim toplamda tum gun ve bunlari da zorla yedim. Genelde de bu sekilde yiyorum. Sizce ben ne yapayim, serum alayim mi? Bebek beslenemez diye uzuluyorum
Canım ben 2buçuk kilo vermişim 10.haftadayım bende eğer şekerim düşüp içip geçmese yemiycem ama bebiş te sıkıntı yok gelişimi normal sende korkma ama serum desteği alırsan rahatlarsın birazKizlar ben hic acikmiyorum, her seyden tiksindigim icin bir sey de istemiyor canim. Dun 1'e yakin simit, 1 avuc ceviz, 6 kirmizi erik yedim toplamda tum gun ve bunlari da zorla yedim. Genelde de bu sekilde yiyorum. Sizce ben ne yapayim, serum alayim mi? Bebek beslenemez diye uzuluyorum
Kizlar ben hic acikmiyorum, her seyden tiksindigim icin bir sey de istemiyor canim. Dun 1'e yakin simit, 1 avuc ceviz, 6 kirmizi erik yedim toplamda tum gun ve bunlari da zorla yedim. Genelde de bu sekilde yiyorum. Sizce ben ne yapayim, serum alayim mi? Bebek beslenemez diye uzuluyorum
Evet düzelteyim herkes soruyorrahatladım ya
Şükür
Bilgilerini girerken kilo cetveline ters yazmışsın sayıları sanırım
Ah yiyebilsem.. zorayinca cikiyo daha beterBebek anneden alacağını çok güzel şekilde alıyor önemli olan annenin beslenmesi depoların boşalırsa halsizlik bitkinlik hayatını zora sokabilir.Serumlar kısa süreli çözüm olur naçizane yemeye çalış
Her hamilenin bulanti durumu farkli o yuzden sadece kendi deneyimimi yazacagim.. benim 11. Haftada daha da artmisti, resmen ne oluyor dedim, sonra 12. Haftada azalma hissettim, su anda 13. Hafta bazen iyi bazen de bulantidan yiyemiyorum, aslinda az cok beslenmeye basladim ama mide dipsiz bir kuyu gibi ac ve ayni zamanda bulanti da oluyor.. cok yorucu ve izmirde sicaklar da basti. Ve sanki ben yemek yiyemedigim icin surekli halsizim. Ne zaman sokakta gordugum o neseli halinden memnun hamileler gibi olacagim diye bekliyorum. Iple cekiyorum..sizi o kadar iyi anliyorum ki,’ bebek besleniyor mu, bu ne kadar surecek , ben boyle 9 ay napicam, vs vs ‘. Yeniden eskisi gibi saglikli hissedecegimiz zamanlar bir an once gelsinAh yiyebilsem.. zorayinca cikiyo daha beter
Insallah son haftalardir... Ben kizmda da yasadim buni ama bu derece degildi sanki. Yone iyo kotu bir seyler yiyordum. Bu sefer degisik. Insallah bebisler sagliklidir tabi gerisi hallolur gecer insallah. Allah hepimize sabir ve en kisa zamanda artik hamileligin magazin kismina gecmeyi nasib etsinHer hamilenin bulanti durumu farkli o yuzden sadece kendi deneyimimi yazacagim.. benim 11. Haftada daha da artmisti, resmen ne oluyor dedim, sonra 12. Haftada azalma hissettim, su anda 13. Hafta bazen iyi bazen de bulantidan yiyemiyorum, aslinda az cok beslenmeye basladim ama mide dipsiz bir kuyu gibi ac ve ayni zamanda bulanti da oluyor.. cok yorucu ve izmirde sicaklar da basti. Ve sanki ben yemek yiyemedigim icin surekli halsizim. Ne zaman sokakta gordugum o neseli halinden memnun hamileler gibi olacagim diye bekliyorum. Iple cekiyorum..sizi o kadar iyi anliyorum ki,’ bebek besleniyor mu, bu ne kadar surecek , ben boyle 9 ay napicam, vs vs ‘. Yeniden eskisi gibi saglikli hissedecegimiz zamanlar bir an once gelsin
Sadece yolk sac görünüyor canım böyle tahmin yapamam en az 6 haftalık olması gerekiyor.. hayırlısı olsun
Yaş riski 1/300Cok sagol canim. Kan sonucu ise belki de yas faktorudur. Ultrasyon iyi cikti demistin. Kan sonucuna cok takilmiyorum. Takilmak mi lazim acaba?
Ya çok sevindim hayırlı olsun minnoş kızınız
Erkeğe benzettim doktor tahminde bulunmadı mı?Merhaba kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bana da?
Eki Görüntüle 2878156 Eki Görüntüle 2878157
Merhaba canım bende bugün kontrole gittim 8+6 dayım doktorum banada tüp bebek olduğu için bu testi önerdi fiyatları pahalı diye duymuştum araştırıp karar vericez eşimle ama aklımız karıştı biraz fiyat alırsan banada yazarmısın? Zor kazanılan bebekler bizimkiler o yüzden yaptırmayı düşünüyorum.Merhaba hanımlar Nifty testi yaptırmayı düşünen var mı? Tüp bebek ile 9 haftalık gebeyim doktor 2li ve 3lü tarama yerine önerdi
neden yaptırmayacaksınız ki asıl bu şekilde endişe olmaz mı en azından burun kemiği olduğunu ense kalınlığının normal olduğunu görürsünüzKızlar ben ikili test konusunda kararsızım yaptırsam değişen bir şey olmayacak ne olursa olsun benim bebeğim. Bir de riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan sayısı fazla. Hamilelik sürecimi kötü etkilesin istemiyorum. Ayrıntılı ultrason haricinde diğer testleri yaptırmayacak olan var mı?
bence de sonuçta rahim şu anda yani 3 aylık gebelikte en az büyük bir greyfurt kadar haliyle göbüş çıkıyor benim de sadece 1 tane pantolonum üzerime oluyor o da düşük bel olduğu içintabi ki var bende 10. haftadan beri göbek belli. 13te eski pantolonlarını bırakmış olman gerekir diyorlar
1,2 olan ense kalınlığı diğerini bilmiyorumTest sonuçlarım bugün çıkmış . Değerler iyi gibi ama rapora takıldım.
nuchal translucency mom: 0,7
nuchal translucency ; 1,2 yazıyor
ikisi farklı şey mi bilen var mı ?
Rapor yanlış ikisi aynı şeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?