2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 5 haziranda kontrole gittiğim idrarda enfeksiyon çıkmıştı doktorum suyu artırman yeterli demişti 2 gündür biraz ağrı yapınca bu akşam acile gittim enfeksiyon çok artmış dedi tek içimlik antibiyotik verdi idrar kültürü yaptır dedi kötü bişey çıkarmı

Kizlar ben hic acikmiyorum, her seyden tiksindigim icin bir sey de istemiyor canim. Dun 1'e yakin simit, 1 avuc ceviz, 6 kirmizi erik yedim toplamda tum gun ve bunlari da zorla yedim. Genelde de bu sekilde yiyorum. Sizce ben ne yapayim, serum alayim mi? Bebek beslenemez diye uzuluyorum

Ya canım benim. Geçecek Allahın izniyle. Doktora git eminim oda aynısını diyecek. Şuan bebek halâ rezervelerinden besleniyor. Alacağını alıyor. 12. Haftadan sonra sanırım Annenin yedikleri gidiyor bebişede. Yanılıyorda olabilirim

Canım ben 2buçuk kilo vermişim 10.haftadayım bende eğer şekerim düşüp içip geçmese yemiycem ama bebiş te sıkıntı yok gelişimi normal sende korkma ama serum desteği alırsan rahatlarsın biraz

Bebek anneden alacağını çok güzel şekilde alıyor önemli olan annenin beslenmesi depoların boşalırsa halsizlik bitkinlik hayatını zora sokabilir.Serumlar kısa süreli çözüm olur naçizane yemeye çalış

Ah yiyebilsem.. zorayinca cikiyo daha beter
Her hamilenin bulanti durumu farkli o yuzden sadece kendi deneyimimi yazacagim.. benim 11. Haftada daha da artmisti, resmen ne oluyor dedim, sonra 12. Haftada azalma hissettim, su anda 13. Hafta bazen iyi bazen de bulantidan yiyemiyorum, aslinda az cok beslenmeye basladim ama mide dipsiz bir kuyu gibi ac ve ayni zamanda bulanti da oluyor.. cok yorucu ve izmirde sicaklar da basti. Ve sanki ben yemek yiyemedigim icin surekli halsizim. Ne zaman sokakta gordugum o neseli halinden memnun hamileler gibi olacagim diye bekliyorum. Iple cekiyorum..sizi o kadar iyi anliyorum ki,’ bebek besleniyor mu, bu ne kadar surecek , ben boyle 9 ay napicam, vs vs ‘. Yeniden eskisi gibi saglikli hissedecegimiz zamanlar bir an once gelsin

Insallah son haftalardir... Ben kizmda da yasadim buni ama bu derece degildi sanki. Yone iyo kotu bir seyler yiyordum. Bu sefer degisik. Insallah bebisler sagliklidir tabi gerisi hallolur gecer insallah. Allah hepimize sabir ve en kisa zamanda artik hamileligin magazin kismina gecmeyi nasib etsin

Cok sagol canim. Kan sonucu ise belki de yas faktorudur. Ultrasyon iyi cikti demistin. Kan sonucuna cok takilmiyorum. Takilmak mi lazim acaba?
Yaş riski 1/300
Diğeri 1/1080 çıktı.
18.haftada perinatolog görsün dedi. Değerler aslında düşük risk sınırında ben de takılmıyorum hiç ultrason ölçümlerim iyi çünkü
Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

T tulperde tahmininde haklı çıktın kızımız geliyor pozisyon değiştirmediği için ense kalınlığı ölçülemedi yarin ikili test için tekrar çağırdı doktorumuz değerleri güzel dedi %100 kız dedi organını gösterdi ☺bugün 13 haftaya girdik 13+3 çıktı bizim kız ocağı beklemeyecek sanırım

Ya çok sevindim hayırlı olsun minnoş kızınız
O değerler daha çok değişir canım hafta olayına takılmayın pek
Şöyle bi dürtseydiniz, kalk kız soğan doğra falan deseydiniz belki hareket ederdi
Şaka bi yana doktorun yanına girmeden bi yarım saat önce falan çikolata yiyin o zaman bu kız neden hiç durmuyor dersiniz

Merhaba hanımlar Nifty testi yaptırmayı düşünen var mı? Tüp bebek ile 9 haftalık gebeyim doktor 2li ve 3lü tarama yerine önerdi
Merhaba canım bende bugün kontrole gittim 8+6 dayım doktorum banada tüp bebek olduğu için bu testi önerdi fiyatları pahalı diye duymuştum araştırıp karar vericez eşimle ama aklımız karıştı biraz fiyat alırsan banada yazarmısın? Zor kazanılan bebekler bizimkiler o yüzden yaptırmayı düşünüyorum.

neden yaptırmayacaksınız ki asıl bu şekilde endişe olmaz mı en azından burun kemiği olduğunu ense kalınlığının normal olduğunu görürsünüz

tabi ki var bende 10. haftadan beri göbek belli. 13te eski pantolonlarını bırakmış olman gerekir diyorlar
bence de sonuçta rahim şu anda yani 3 aylık gebelikte en az büyük bir greyfurt kadar haliyle göbüş çıkıyor benim de sadece 1 tane pantolonum üzerime oluyor o da düşük bel olduğu için
bir tane hamile pantolonu aldım bile
yazı elbiselerler çıkarırım herhalde

1,2 olan ense kalınlığı diğerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…