Ttulperde
tahmininde haklı çıktın kızımız geliyor pozisyon değiştirmediği için ense kalınlığı ölçülemedi yarin ikili test için tekrar çağırdı doktorumuz değerleri güzel dedi %100 kız dedi organını gösterdi ☺bugün 13 haftaya girdik 13+3 çıktı bizim kız ocağı beklemeyecek sanırım
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Benim bulantılar devam ediyor . Yemek yaparken ögüre ögüre yapıyorum. .
2 iş yapınca canım çıkıyor . Nasıl bitirecem evin işini bilmiyorum. Türkiye’ye gelecek olursam şöyle güzel bi derinlemesine yapayım diyorum ama 10 günümü alacak gibi . Mutfaktan başladım . En zoru öyle yada böyle yapacam mecbur .
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Benim bulantılar devam ediyor . Yemek yaparken ögüre ögüre yapıyorum. .
2 iş yapınca canım çıkıyor . Nasıl bitirecem evin işini bilmiyorum. Türkiye’ye gelecek olursam şöyle güzel bi derinlemesine yapayım diyorum ama 10 günümü alacak gibi . Mutfaktan başladım . En zoru öyle yada böyle yapacam mecbur .
Yapmayın derinlemesine temizlik sizden önemli mi ? Ortalık düzgün olsun yeter bir paspas . Özellikle eğilmeyin ve uzanmadan yapabileceğiniz işler yapın sadece.
Ben geçen gün belimi sakatladım iş yaparken. 3 haftada Ancak düzeldim . Bir daha iş yapmam. İsterse evi b.k götürsün
bence de sonuçta rahim şu anda yani 3 aylık gebelikte en az büyük bir greyfurt kadar haliyle göbüş çıkıyor benim de sadece 1 tane pantolonum üzerime oluyor o da düşük bel olduğu için
bir tane hamile pantolonu aldım bile
yazı elbiselerler çıkarırım herhalde
Ben de yazi elbiselerle geciricem bi de beli lastikli pantolonlar oluyor yazin onlar da rahat oluyor benim eskiden bi tane vardi bi tane de oyshodan aldim beli lastikli keten. Normalde s bedenim ama m aldim butun yazi gotursun diye. Insallah saglikla kisa girersek de hamile pantolonlarina gecis yapariz
Kizlar ben hic acikmiyorum, her seyden tiksindigim icin bir sey de istemiyor canim. Dun 1'e yakin simit, 1 avuc ceviz, 6 kirmizi erik yedim toplamda tum gun ve bunlari da zorla yedim. Genelde de bu sekilde yiyorum. Sizce ben ne yapayim, serum alayim mi? Bebek beslenemez diye uzuluyorum
Canim cok gecmis olsun insallah gecicek hep diyorm ya ben gecen sene bndan beterdim doktorlar bebegin beslenmesinin bununla alakasi yok diyordu. Eger yeterli sivi alabiliyorsan bence serum sart degil ama alamiyorsan bence mutlaka serum al cunku o da halsizlestiriyor halsizlestkce bulanti artiyor.. zaten sususluk bedenine de zarar. Sivi aliyorsan bile serum alabilirsin bikac gun rahatlatir en azindan
Kızlar bu bulantı bumerang gibi geri geliyor gece 3te midemi ağrıtan bulantıyla uyandım sadece safra çıktı zehir gibi tiksinme hiç geçmemişti zaten sizde durumlar nasıl
Yapmayın derinlemesine temizlik sizden önemli mi ? Ortalık düzgün olsun yeter bir paspas . Özellikle eğilmeyin ve uzanmadan yapabileceğiniz işler yapın sadece.
Ben geçen gün belimi sakatladım iş yaparken. 3 haftada Ancak düzeldim . Bir daha iş yapmam. İsterse evi b.k götürsün
Çok sağol canım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hamile olduğumu öğrendiğimden berli yüzde 90 erkek hissediyorum bende hayırlı olsun inşAllah. 2 oğlan 1 kızım var . Kızıma bir yoldaş isterim Rabbim nasip ederse inşAllah. bakalım mevlam neylerse güzel eyler .
Benım 2 hafta once kanamam vardı ama ıdrar yolu enfeksıyonu ile alakalı degıldı. Suan tahlıl vermesem enfeksıyon gecıdirdıgımı anlamazdım belirti yok cunku. Hamıle degılken gecırdıgım de yasadım kanlı ıdrar durumunu. Insallah atlatırız bıran once. Gecmıs olsun tekrar
Bende dün belirtiyle anlayıp bugün tahlil verdim yine tekrarlamis idrar yolu enfeksiyonu urolojiye gittim bu defa sizce kanama ondan olabilir mi sizin varmi kanamanız
Canim cok gecmis olsun insallah gecicek hep diyorm ya ben gecen sene bndan beterdim doktorlar bebegin beslenmesinin bununla alakasi yok diyordu. Eger yeterli sivi alabiliyorsan bence serum sart degil ama alamiyorsan bence mutlaka serum al cunku o da halsizlestiriyor halsizlestkce bulanti artiyor.. zaten sususluk bedenine de zarar. Sivi aliyorsan bile serum alabilirsin bikac gun rahatlatir en azindan
Cok sagol, insallah canim. Su iciyorum sadece ama normalden az. Gercekten cok yildim.. Az once 2 tane erik yedim yine cikti. Inanamiyorum azalacak derken artmasina.
Cok sagol, insallah canim. Su iciyorum sadece ama normalden az. Gercekten cok yildim.. Az once 2 tane erik yedim yine cikti. Inanamiyorum azalacak derken artmasina.
Bu haftalarda azalmiyor genelde ama daha once de ben sana 10 11. Haftalarda artiyor demistim bilmem hatirlar misin. Su aRalar hcg'nin peak yaptigi donemler. 1 2 hafta daha sabretmek gerekecek. Ben de bgn 11+4 oldum bu haftam baya zor gecti ama sukur 2 gundur biraz daha iyi gibiyim. Serum al bence sen ya, gercekten insana dunya varmis dedirtiyor..
Merhaba canım bende bugün kontrole gittim 8+6 dayım doktorum banada tüp bebek olduğu için bu testi önerdi fiyatları pahalı diye duymuştum araştırıp karar vericez eşimle ama aklımız karıştı biraz fiyat alırsan banada yazarmısın? Zor kazanılan bebekler bizimkiler o yüzden yaptırmayı düşünüyorum.
2800 TL dedi bana tüp bebek olduğu için daha mı riskli bizim bebeklerimiz? Bana 2li 3lü yerine güvenirliği daha fazla diye önerdi ama burda şu karar önemli sonuç kötü gelirse ne yapacağım?
Bende dün belirtiyle anlayıp bugün tahlil verdim yine tekrarlamis idrar yolu enfeksiyonu urolojiye gittim bu defa sizce kanama ondan olabilir mi sizin varmi kanamanız
Kızlar hamilelikte evi nasıl temizliyorsunuz? Ben az önce mr. Muscle ve çamaşır suyu kullandım iğrenç koktu ve boğazımı yaktı. Onu solumanın bebeğe bir zararı olur mu?
Bu haftalarda azalmiyor genelde ama daha once de ben sana 10 11. Haftalarda artiyor demistim bilmem hatirlar misin. Su aRalar hcg'nin peak yaptigi donemler. 1 2 hafta daha sabretmek gerekecek. Ben de bgn 11+4 oldum bu haftam baya zor gecti ama sukur 2 gundur biraz daha iyi gibiyim. Serum al bence sen ya, gercekten insana dunya varmis dedirtiyor..
Hatirliyorum evet ama bir umut iste Bazi grafiklede 10-14 arasi diyor pik. 10. Hafta bittiya pikim de biter sandim ama bitmemis. Evet seruma gidicem sanirim inatlasmaya gerek yok, dibimde hastane bugun degilse de yarin sabahtan gidip alicam. Bu tiksonti bulantiya da iyi geliyor mu serum?