2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hamilelikte evi nasıl temizliyorsunuz? Ben az önce mr. Muscle ve çamaşır suyu kullandım iğrenç koktu ve boğazımı yaktı. Onu solumanın bebeğe bir zararı olur mu?
Ben temizlemiyorum. Gecenlerde bi dip temel buyuk temizlik oldu perdesi cami halisi. Idare ettigim yere kadar gidecek. Yapmiyorim baska bisey..Su an yapamam da. Esim burda degil zaten eve gelen giden de yok kirlenmiyor pek. Zaten asla misafir kabul etmiyorum, 5 dk ugramak isteyenlere bile cunku gercekten surekli yatiyorum mecbur kalirsam disari cikiyorum. Bu ara boyle insallah su hallerim gecsin basimim ustunde yeri var herkesin de.

Kızlar hamilelikte evi nasıl temizliyorsunuz? Ben az önce mr. Muscle ve çamaşır suyu kullandım iğrenç koktu ve boğazımı yaktı. Onu solumanın bebeğe bir zararı olur mu?
Canım zararı var diye biliyorum. Sen çift maske falan tak yine yaparken ve elinde de eldiven olsun mutlaka. Zehir bunlar zaten.

Ay az once nasil bilendiysem bu temizlik konusuna gerisini okumamisim yazdiklarinin Bence temizlik yapma o ayri ama uzun sure solursan sana da zarari olur. Bir kereden bir sey olmaz tabi. Bizim kullandigimiz maskeler o tip kimyasallarda ise yarar mi bilmiyorum. Ya hic kullanma agir deterjanlari ya da azicik koy. Etkisi gecmeden girme mesela oraya.

Bi boşluğuma geldi ya normalde dikkat ediyordum aklımdan çıkmış. İnşaallah bi zararı olmaz yavruma. Ben de epeydir yapmıyordum da artık evde durmak istemiyordum pis diye. mecbur eşimle yaptık.

Tabi ki geliyor ben 2 kere serum aldim su 4 haftada bana baya iyi geldi acikcasi 1 2 gun goturdu. Bende cok tiksinme yok ama ztn surekli midem bulandigi icin yiyemiorm tiksinmesem bile yedikten snr cikiyo cikasi varsa. Bi de bana soguk ayran asi corbasi iyi geldi haslanmis nohut ve bugdayi yogurtla karistiriyorm icine de varsa taze yoksa da kuru nane sanirim nane baya iyi geliyo ne zaman yesem bulantimi durdurdu tavsiye ederim onu da

Domestos kullanıyorum onu da n95 maske ile yapıyorum nefes alamıyorum maske içinde ama kokuyu geçirmiyor en azından

Saron gebelik başından beri hafif hafif bulantım olurdu kusma hiç yaşamadım ,ilk öğrendiğimden beri de halsizlik uyku hali olurdu .Bugün bismillah 11+0 resmen coştum bulantı kusma kolumu kaldiracak halim yok hava da cabası inanılmaz sıcak .Direk bodoslama atladım bulantıya

Teşekkürler benimde bir gün sonra geçti arada oluyor

4-5 gündür hiç bulantım yoktu hah bu sefer bitti dedim bugün yine başladı üstelik baş ağrısı da var bugün..

Çamaşır suyu gerektiren işleri ben yapmıyorum, banyoyu klozeti falan eşim temizliyor. Solumak da zararlı onları.

Benim de 11 tam bugun hadi bu pik olsun da sonrasinda azalsin. Tadini cikaralim biraz hem yazin hem de hamileligin.

Progestan alıyor musun kuzum

Tam sorucaktım hiç bulantısı kusması olmayıp 11-12 den sonra başlayan var mı diye sizin yazdığınızı okudum Yinede dua edim hiç olmasın hele bu sıcaklarda Allah yardımcınız olsun kızlar. Bende bugün bi delilik yapıp sınava girdim ama nasıl geçti hiç bilmiyorum en son 5 sene önce girmiştim kafada bişey yok kitap yüzüde açmadım . Tek duam girdiğimde çişimin gelmemesi oldu du içemedim korkumdan.

Canım çamaıır suyunun ve diğer temizleyici ajanların çok yan etkisi var. Solumak yanında cilde teması da sakıncalı. Sirke kullanabilirsin.

Ben son zamanlarda su içsem çıkarır oldum, 3 gün hastanede yattım, 6 şişe serum yedim. Şuan ıyiyim. Kadın drum bulantı ilacı verdi onu kullanıyorum. Bugün güzel bir yemek yedim nihayet tok hissediyorum

2800 TL dedi bana tüp bebek olduğu için daha mı riskli bizim bebeklerimiz? Bana 2li 3lü yerine güvenirliği daha fazla diye önerdi ama burda şu karar önemli sonuç kötü gelirse ne yapacağım?
Sana yine iyi fiyat vermişler bursa acıbadem 6 binlerden bahsediyor. Tüp bebekte 2li testlerde yanılma oranının yüksek olduğunu söyledi zor kazanılan bebekler oldukları için yüzde 99 doğruluğu olan testi önerdiğini söyledi. Olumsuz sonucu düşünmek istemiyorum bende o zaman ne yaparım hiç bilemiyorum.

Valla çok acayip bir ruh halindeyim.Resmen mutsuzluk var üstümde.İnan sabahtan beri kahvaltı ve tuvalet ihtiyacı hariç kalkmadim daha doğrusu kalkamadım.

Hadi hayırlısı olsun bakalım kazanırsan ne yapmayı düşünüyorsun ?

Bir de akintinizda artma oldu mu ? Resmen geldiğini hissediyorum o derece günde kaç kez çamaşır değişiyor saymadım

Progestan alıyor musun kuzum
Almıyorum canım coraspin vermişti sadece onu içiyorum günde bir kez akşamları, iki gün ara ara sürdü kahverengi akıntım, bu sırada az bir kasık batmam da oldu ama bugün daha iyi olunca daha görünmedim ayrıyeten ne kadar doğru bilmiyorum ama bulantım devam ediyor bir terslik olsa kesilir miydi acaba diye düşündüm

Kızlar ya beta hcg değerim neden böyle düşük çıktı acaba buna yakın bi değer çıkan var mı

Eklentiler

• 6DE1D623-ECAC-4906-9393-23FB8D456F16.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar sizin de göğüs ucunun ortası yarık gibi oldu mu
Evet ya hatta ilkinde gogsumun birinde Sut bezesi cikmisti yine beyaz beyaz olmaya başladı o gogus ucum cok erken gardını aldı yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…