2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anlatsam roman olur felan diyormuşum . Ben anne ve babamın tüm çabalarına rağmen 20 yaşında hem sınava girdim kazandım (trabzon ingiliz dili ve edebiyatı) aynı zamanda evlendim gittim ama sevmedim bıraktım bi daha sınava girdim. Ondada hamileydim yine kazandım ( Erzurum Almanca öğretmenliği) ama gidemedim çünkü okul merkezdeydi bizi ilçeye verdiler şimdide tayin çıktı diye dedim yine gireyim kazanırsam yine dil ile alakalı tercih yapıcam bakalım, Rehberlik olur, mütercimlik olur yada yine öğretmenlik olur hayırlısı kazanırsam tabi. O kadar boş ki kafa herkes zor dedi sınav için ben zor olduğunu bile anlayamadım .

Bi daha tövbe zaten canım. Ama bu seferin zararı olmuş mudur yavruma ya
Bebeğe Bi kereden bişey olmaz senin boğazını ciğerini tahriş eder Arap sabunu yada sirke kullan yada sade suyla sil çamaşır susuzda insanın içine sinmiyor temizlik ama ne yapalım doğana kadar idare etcez artık

Midesi bulanan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun
Bunun icin hic ilac kullanmiyor musunuz?
Prilam icmedigim gun ölüyorum zanediyorum ben
Mucize ilac oldu benim icin
İsimi gucumu yapabiliyorum
Şükür

İllaki kafaya takacak birseyler buluyoruz
Birkac gundur goguslerimdeki hassasiyet kayboldu benimde normal mi acaba

Canım masallah ınsallah hayırlısıyla ıstedıgın olur. Hamileler ıcın engelli binaları oluyor tuvalete gıdebıluyorsun engelli bınalarında keske orada sınava girmek ıcın osym ye basvursaydın

Canım masallah ınsallah hayırlısıyla ıstedıgın olur. Hamileler ıcın engelli binaları oluyor tuvalete gıdebıluyorsun engelli bınalarında keske orada sınava girmek ıcın osym ye basvursaydın
Aaa hiç araştırmadım. Her ilde varmıdır ki o. Bu aklımda dursun ben bu kafayla sınavlara girip kazanırım ama gitmem

Kızımda 49 çıkmıştı tutmadı ama tam sınırda
Bunda nete düşmemiş benim sonuç bilmiyorum o yüzden
Yanlış hatırlıyorsundur 59 dur o 49 olsa kesin erkekti hihhhhh oglanda 23 çıkmış benim de inşallah tutar yaaa wala şaka bı yana hayırlısı Allah'tan

Yanlış hatırlıyorsundur 59 dur o 49 olsa kesin erkekti hihhhhh oglanda 23 çıkmış benim de inşallah tutar yaaa wala şaka bı yana hayırlısı Allah'tan
Hayırlısı canım kız-erkek hiç fark etmez bana.
Kız olursa kızım çok mutlu olacak. Henüz kardeşi olacağını söylemedik ama kardeşim olursa kız olsun adı da Ayşe olsun diyor ben de ama erkek de olabilir diyorum, hayırr diyor baya baya karşı çıkıyor illa kız olacakmış

Sorma benimkide erkek bekliyordu kara yasa girdi kız olduğunu duyunca oğlum hahahahaha tabikide önce sağlıklı olması kız erkek ne fark eder hepsi evlat ayırt edilemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…