2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Özel sektöre yine hiç bir şey yok cok şükür
Aaaa ama devlet idari izni kaldırdı diye bizimkini de kaldırmışlardı(özel sektör). Of ya inşallah bu kararı görüp ona göre karar verilir özel sektörde de... bi öyle bi böyle olunması iyi olmadı keşke baştan belirtilseydi yarın 8:30-17:30 mesaisiyle başlıyorum yeniden, herkeste de aşılandığı için bir rehavet var ve bizler aşılanamıyoruz...

Doktor çalışabilir belgesi verirse, öyle bir madde eklenmediğine göre isteyen çalışabilir demek oluyor.
Ama saçma olur 24 haftada risk var 32. Haftadan sonra mı risk ortadan kalkacak.
Karar neye göre verildi bilmiyorum ama benim fikrim şu yönde olmuştu; hastalık erken doğuma neden olabilir ve 32. haftadan sonra erken doğum olursa bebeğin yaşama ihtimali yüksek.
Umarım aşılılar bulaşı azaltıyordur. Ben de korkuyorum, kalabalık bir ofiste çalışıyorum.

Şirketim aslında kronik rahatsızlığı olan bir arkadaşıma idari izin vermişti pandeminin en başlarında 5 ay kadar çalışmadı. Bu durum karşısında ne düşünürler bilemiyorum umudumda yok açıkçası 1.5 yıldır pandemi sürecinde sadece 1 ay evden calisma yaptık geri kalanında hep şirkete geldik öyle söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…