2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar şimdiden karnım belirginleşti. Pantolonlarım olmuyor. Otururken bi bakıyorum kocaman bir göbeğim var. Yarı yatar pozizyonda üstüne çay koysam durur gerçekten. Sizlerde durumlar nasıl?

Kızlar şimdiden karnım belirginleşti. Pantolonlarım olmuyor. Otururken bi bakıyorum kocaman bir göbeğim var. Yarı yatar pozizyonda üstüne çay koysam durur gerçekten. Sizlerde durumlar nasıl?

Benim de çıktı biraz , dışarıdan belli olmuyor ama ben farkediyorum. Eski pantolonlar olmuyor çünkü sıktığında bir şey olur diye endişeleniyorum.
Bol lastikli pantolonlar yazın iyi olabilir.

Ya ben hiç beslenemiyorum. Sabah kahvaltımı yapıyorum öğlende de annemde falan hadi bi çorbadır bi yemek ne varsa yiyorum da akşamları yemme greken salata sulu yemek hiç yiyemiyorum işten gelince zaten yemek yapmaya halim kalmıyo çok uykum geliyo zaten uykum gelmese yapsam bile yiyemiyorum tksinti geliyo. Hazır pizza ısıttım fırında onu yedim bu akşam kendimi çok kötü hissediyorum

Ben de hic yiyemiorm uzulme lutfen bebegn bizden tam olarak beslenmesi 16. Haftalari fln buluyormus. Hazir paketli gidalari pek tuketmemeye calis onun disinda aksamlari hicbisey yemesen bile bisey olmaz. Ben haftalardir yemek bile isitmadim evde annemden allah razi olsn hep biseyler yapip getirio ben de isten gelince direk yatiyorm. Gerci annemin yaptiklari daha cok esime yariyo ben yine yiyemiorm bu aksam ben de borek yedim.. Normalde acaip enerjikimdr evim hic calismayan kadindan farksizdir aksam gelirim evi toplar supurur yemek yaparm arkasndan bi de spor fln yapardm ama napalm hamileyken boyle.. esim kahvalti hazirlamaktan nefret ederrdi ama alisti o da

Aynen ben de hiç yerimde durmazdım işten gelip çamaşır bulaşık yemek yapardım yarım saatte pilavlı salatalı ana yemekli. Şimdi çamaşırlar kaldı, eşim yıkıyo bulaşık, annemden aldım geldim dün ben yiyemedim içim almadı aynen eşim yedi valla bu hafta bi üzgünüm bu konuda y 16. Haftada toparlarız inşallah artık

İğne çok acıttı ama olsun bebeğim için değer hala yeri ağrıyor çok şükür leke görmedim sanırım kesildi

Kizlar iyi mi kötü mü anlamadim. Doktor iki gün izindeymis onu bekleyene kadar yorum yapabilecekler var mi?
Eki Görüntüle 2879673
Sonucunuz gayet iyi çıkmış. Zaten <1:10000 bu testte alınabilecek en iyi sonuç. Sizin sonuçlarınıza sahip ve sizin yaşınızda onbin kişiden bir tanesinin bebeğinde kromozom bozukluğu görülmüş demek oluyor bildiğim kadarıyla. Çok düşük bir risk oranı yani.

Tesekkur ederim

Su an 6 aylık gebe göbeği var akşam böyle sabah normal boyut ama sanırım bebisler daha belli olacak kıvama gelmedi bizdeki muhtemelen şişlik olsa gerek

Nasıl olacak böyle bilmiyorum daha çok başındayız gebeliğin, ben de bacaklarımı birleştirmekte zorlanıyorum yatarken, rahatsızlık duyuyorum. Umarım faydasını görürsünüz oturma simidinin. Çok geçmiş olsun

Ben hamile pantolonlarına geçtim bile. İlkinde de çabuk çıkmıştı. 9 aylıkken acayip şişmiştim.

Benim karnım ilk haftalar çok şişiyor gazdan, hormonlardan sonra dümdüz oluyor. Şu an yatarken, sabahları falan hala düz karnım, ayaktayken gün içinde falan belli oluyor. İlkinde de 9 aylıkken anca 6 aylık gibi falandı.

Ben hamile pantolonlarına geçtim bile. İlkinde de çabuk çıkmıştı. 9 aylıkken acayip şişmiştim.
Ben de geçicem yakında gidip bi alışveriş yapmam lazım. Ben de baya şişicem gibi.
Yaa çok şanslısın çatlağın çok az oluyordur ya da hiç olmuyordur. Ben çatır çatır çatlarım bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…