2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Genelde doktorlar çalışır vermekten yana olmuyor ama yinede şansımızı denemek gerek tabi . Gerçi ben çalışamam herhalde hastanede çalışıyorum ,tam sonbahar başlangıcı risk olur benim için
Ben de öyle düşünüyorum canım tam o aylarda pik yapıyor malum, ama ben doğum izni bittikten sonra aylıksız izin almayı düşünüyorum. e 5 haftada az değil bir maaş fazla alsam iyi olur diye de düşünmüyor değilim. bakalım o zaman gelsin de duruma göre karar veririz.

Kızlar ben de haftada en az 3 gün yiyorumdur dışarda. Evet pek sağlıklı değil ama evde yaptığımda midem bulanıyor içim almıyor, dışardakileri gayet iştahlı yiyorum
Evet bende öyleyim şu 10 gündür hele yumurta midemi öyle bir bulandırıyor ki sabahları yok anam yiyemiyorum akşamları desem gözümün önüne ne yemekler geliyo varya cumartesi yediğim serumdan beri kusmuyorum çok mutluyum

Serumun iyi geldiğini söyleyenler var hep.
Ben de kusma öğürme falan hiç olmadı ama mide bulantım geçmiyor. Sabahları bi şey yok bende. Kahvaltımı gayet yumurtayla falan yapabiliyorum. Benim salça soğan kokusundan midem bulanıyor hep. Hep hazır pişsin yemek önüme gelsin istiyorum

Bende ücretsiz izin düşünüyorum bir süre en azından ek gıda süreci filan oturmuş olur .Esasen çok cazip 5 hafta çalışmak ama işte risk faktörü yüksek .

Ben de Doğumdan sonra ücretsiz izin alacağım. Mayıs 15 i dönsek , 1,5 ay sonra yaz tatili. Yine maaş almış oluruz. Mayıs ta da kapı cam açık risk daha az olur diye dönmek cazip geldi. Süt iznimiz de olduğu için programı ona göre ayarlarlar.
Tabi evde yardım edebilecek biri varsa .

Bende yapamıyorum bir gün eltim bir gün kaynanam yapıp gönderdi bu hafta bi yemek 2 gün gidiyor zaten 4 gün kafadan rahatım 5.gün dışardan yeriz artık

Merhaba kızlar aranızda gyno ferro sanol,devit-3 ve elevit kullanan var mı ? hepsini yazdı doktorum . Bugün kullanmaya başladım

Yaşa göre ikili testte riskler farklı çıkabiliyormuş. Ense kalınlığı falan aynı olsa da. aranızda ikili test yapmış 30 yaş üstü bayanların yaşa göre riski kaç çıktı acaba bi arkadaşın sanırım 34 yaşında 1/287 çıkmıştı.

Hemşire bir tanıdığım dedi biz hariçmişiz diye. Genelgede sağlık bakanlığı hariç yazıyor.

Bundan öncekine istinaden idari izin bizi kapsadi bir arkadaşım da çıktı hatta .Bu son çıkan genelgeyi okumadım ama 7/24 çalışan kurum olduğu için biraz da idari insiyatifine bırakılmış olabilir. İş aksamaması açısından .Tam bir bilgim yok ama bugün personel servisine sorarım tekrar .Zaten 24 hafta sonrasi nöbet muafiyeti de oluyor.

Evet ne yazık ki çok haksızca ama sizi hariç tutarak çıkmış şikayet kampanyası fln başlattılar takip edin isterseniz...

Personel servisine soracağım şimdi teşekkürler idari izin yoksa başka yollar bulunur :) :) son çıkan genelgeyi okumadım bundan evvel ki kapsadi onu net biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…