2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İkinci paragrafta yazıyor yanlış mı anladim ? Bizi de kapsıyor bu genelge.

Eklentiler

• Screenshot_20210630-131810.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 60
Selamlar kızlar bugün doktor ense kalınlığını ölçtü sata göre 10+5 crl e göre 11+3 üz. Ense kalınlığı 1.2 çıktı normal di mi bu değer? Bir de T tulperde benimkinin cinsiyetini bir de nub a göre değerlendirir misin

Eklentiler

• F45D374F-8E9B-40A8-88EF-8C2F73333C5D.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 67
o arkadaş benim :) . Doktorla konuştum sonuçlar iyi dedi yaş için fetal dna yaptırabilirsin dedi bende yaptırmıcam dedim.

Hadi ya benim daha 9 hafta 3 gnlk ama gitmedm bugn tekrar doktora ikide bir leke şeklnde kanamadan gelme dicekler artık bakalım inş bir daha olmaz dinlenicem Biraz
Kanama olduğunu söylemiş miydin doktora? Bana iğne ve progestan hap verdi 1 hafta yerinden kalkma dedi. Bence gitmelisin

bizde idari izin olumca ben vden çalışıyorsun ve kesinlikle daha zor oluyor
Bize de eposta gelmiş idari izinli olan 24-32 hafta arası hamileler uzaktan çalışmaya devam edecektir diye. Yine çok şükür iş yerine git-gel yapmayacağız ve riske girmemiş olacağız sağlık açısından. Ben çok kalabalık bir yerde çalışıyorum. Uzaktan çalışmak kolay değil ama yine de çok sevindim bu habere.

Doktor çalışabilir belgesi verirse, öyle bir madde eklenmediğine göre isteyen çalışabilir demek oluyor.
Ama saçma olur 24 haftada risk var 32. Haftadan sonra mı risk ortadan kalkacak.
Çalışabilir raporu alıp evden çalışmaya devam edebiliriz diye tahmin ediyorum. Ben öyle yaparım diye düşünüyorum şimdilik.

Tam ben beni de salça soğan kokusu benden alıyor salcasiz sogansiz da yemek olmuyor yapıp bırakan da yok midem bulana bulana yapıyorum mecburen maske takıyorum bazen.

Kızlar benim canım çok sucuk istiyor doktorum herşeyi yiyebilirsin dedi diye bugün azıcık kizarttim yedim ama yok daha istiyor zararı olur mu acaba pişiriyorum aama

Kızlar benim canım çok sucuk istiyor doktorum herşeyi yiyebilirsin dedi diye bugün azıcık kizarttim yedim ama yok daha istiyor zararı olur mu acaba pişiriyorum aama
Canın çok istiyorsa ye canım, güvenilir bi yerden aldıysan yemekte sakınca yok bence de abartmadan tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…