2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şimdi kızlar benim saçımda beyaz çok dağınık şekilde olsa önemsemem de bir noktada öbek öbek.Boya konusunda da kesin bir bilgi yok zararı açısından ne yapsam karar veremedim 12 hafta bu cumartesi günü doluyor boyatan ya da düşünen var mı ?

Ben doguma yakın boyamayı düşünüyorum bitkisel boya ile boyayabilirsiniz ne kadar geç o kadar iyi olduğunu söylüyorlar uzmanlar boyamayı için araştırdım herbatint markasının yorumları baya güzel sizde bakabilirsiniz

Teşekkür ederim bakayım buna ben normalde ayda 1 yaptırıyordum ama bunda 2-3 ayda bir yaparim artık sprey boya aldım bir işe yaramadı saçım 3 renk şu an

Benim doktorum yaklasik 20. Haftaya kadar,testler bitmis olacak ondan sonra boyayabilirsin demisti, benimkilerde aynen oyle duruyor.

o arkadaş benim :) . Doktorla konuştum sonuçlar iyi dedi yaş için fetal dna yaptırabilirsin dedi bende yaptırmıcam dedim.
Benim yasim 41. Doktorum Ikili tarama testini 41 yasinda bir hamileye yapmanin hicbir anlami yok , vakit ve para kaybi, bu testler bu yas grubu icin degil, secenek nifty ya da amniyosentez demisti. Umarim hepimizin sonuclari iyi ciksin.

Benim yasim 41. Doktorum Ikili tarama testini 41 yasinda bir hamileye yapmanin hicbir anlami yok , vakit ve para kaybi, bu testler bu yas grubu icin degil, secenek nifty ya da amniyosentez demisti. Umarim hepimizin sonuclari iyi ciksin.
amin inşallah

ben de bgn 12+1 oldum haftasonu balyaj yaptırmayı düşünüyorum bulantılarım iyi olursa ama dip boyayı bilemiyorum

Cok sevındım saglık calısanı olmadıgım halde acayip gıcık olmuştum gözünüz aydın

Çok teşekkür ederim çok incesin
ben de bgn 12+1 oldum haftasonu balyaj yaptırmayı düşünüyorum bulantılarım iyi olursa ama dip boyayı bilemiyorum

Bana doktorum sadece açıcı kullanma demişti sombre vardı yeni yapıldı sayılır zaten kestirmeyi de düşünüyorum gider sarılar da doğuma yakın nasipse rengi değiştiririm :) şu an en acil dip

aa ama açıcı saçın diplerine girmiyor ki tene değmediği için zararı yok diye biliyordum ben. Sormamıştım bile doktoruma. Mesaj atayım bari
Adam pek bişeyi takmıyo gibi geliyo bana ben sordukça garipsiyo sanki=)

Soluma açısından sanırım çok keskin kokusu var ya esasen o daha güvenli gelmişti bana diplere sürülmüyor diye ama hatta normal boya da yaptırsan çok iyi havalandırılması lazım ortamin dedi doktorum .

Ben beyazlarımla barışmayı tercih ettim Organik denilenlerin de içinde zararlı madde var. Bebeğe zarar gelme riskini göze alamam. Sütten kesene kadar doğal gezeceğim

Bu konu bir yerde yazılı yayımlandı mı yoksa duyum mu? Paylaşmak istediğim için soruyorum.

Tweetrda gördüm belgeyi sonra hastane grubundan sorumlulara mesaj geldi hamilelere idari izin verilecektir minvalinde o şekilde öğrendik.

Eklentiler

• Screenshot_20210630-152659.webp
    51 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…