2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu konu bir yerde yazılı yayımlandı mı yoksa duyum mu? Paylaşmak istediğim için soruyorum.

Hatta personel servisi ile görüştüm sizinle yazistiktan sonra ,tüm idari izne çıkan gebeleri , onkolojik tedavi görmüş ve organ bağışı olan personel arkadaşları da geri çağırmışlar 1 Temmuzda is başı yapmak kaydıyla .

Bize 3.doz aşı tanımlanacak yarından itibaren ne yapmaya çalışılıyor acep 6 ayda bir aşı mi olacaz boyle ya kararsız da kaldım şu an

Bize 3.doz aşı tanımlanacak yarından itibaren ne yapmaya çalışılıyor acep 6 ayda bir aşı mi olacaz boyle ya kararsız da kaldım şu an
Ben açıklamalardan sonra aşılarında güvenilir olmadığına tam ikna oldum artık . Ki 2-3 seneyi bekliyordum aşı için. Hani yan etkileri iyice orataya çıksın felan diye. Ama grip aşısı gibi olacaksa kalsın. Demek ki bağışıklık kazanıldı diye düşündüm. Sürekli varyantların ortaya çıkması ve bu varyantlar aşıdan sonra çıktığı halde aşının etkili olduğunu idda etmeleri bile saçma geliyor bana. Ne yapmaya çalışıyorlarsa umarım bir an önce açığa çıkar zira bıktım tükendik. Hele eylülde bu kadar aşılamaya rağmen yine kapanma olursa bak sen filme .

Gunaydin
Kizlar daha once de yazmistim ama ben hala hicbir sey yiyemiyorum. Pazartesi serum aldim ama yine de istahim acilmado, tiksinmem de gecmedi. Dun 1 simit, 1 avuc ceviz ve 1 avuc erik yedim tum gun. Gittikce kilo kaybediyorum. Bebege zarar oluyo mudur ne yapsam bilemedim asla yiyemiyorum..

Günaydın
Bebeğe zararı olmaz merak etmeyin. Sizin depolarınızdan gittiği için siz güçsüz kalırsınız. Tiksinmeniz bittiğinde sağlıklı beslenmeye başlarsınız ve sağlığınız normale döner.

Kızlar 10. Haftadayım doktorum omega 3 şurup vermişti transferden önce başlamıştım ama artık içemiyorum mide bulantısından ve folik asitimi de içemiyorum ama çok korkuyorum bi taraftan da ya bebeğime olumsuz etkisi olursa diye fikriniz nedir

Yine doktorunuza danışın ama benim başka bir sağlık sorunum yüzünden folik asiti doktor geçen hafta kesti. Omega 3 zaten hiç kullanmıyordum.

yoğurt yumurta fln tiksiniyor musun? Bana bi beslenme uzmanı sadece yumurta ve yoğurt yesen bile bişey olmaz demişti. Sen ceviz yemişsin o da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…