Heyecanlı ! Artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum hem de çokGünaydın kizlar nasılsiniz
Ben ikilide öğrendimHeyecanlı ! Artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum hem de çok
Sut urunu asla maalesefyoğurt yumurta fln tiksiniyor musun? Bana bi beslenme uzmanı sadece yumurta ve yoğurt yesen bile bişey olmaz demişti. Sen ceviz yemişsin o da iyi
Ben ilk cocukta 31 yasindaydim yaptirmadim sadece ikili uculu yaptirmistim. Tabi icine nasil sinerse oyle ve de doktorun ne onerirse ama genc bir yas 30Kızlar ben 30 yaşındayım. Ama fetal DNA testini acaba yaptırmak nasıl olur? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? %99 doğruluğu olması çok cezbediyor. Sizce ikili test yeterli olur mu? Yoksa böyle bir oran veren bir test varken onu mu yaptırmak iyi olur? (Not: oğlak burcuyum evet garanticiliğim bundan)
Kızlar ben 30 yaşındayım. Ama fetal DNA testini acaba yaptırmak nasıl olur? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? %99 doğruluğu olması çok cezbediyor. Sizce ikili test yeterli olur mu? Yoksa böyle bir oran veren bir test varken onu mu yaptırmak iyi olur? (Not: oğlak burcuyum evet garanticiliğim bundan)
Doktorumla daha görüşmedim randevum haftaya o zaman soracağım da kendim araştırınca %99 olması çok cazip geldi, fiyat noktası makul olsa kesin düşünürdüm de şimdi kararsız kaldım. Daha 11. haftadayım ikili testi de yaptırmadım henüzBenim bu konudaki fikrim maddi açıdan zorlanmayacaksan yaptırman yönünde .Bende yaptırdım bugün yarın sonuç sonucum çıkar . Doktorum yine ense kalınlığına bakacak başka hastalıklardan sebep ama ikili ve dörtlü testi yaptırmayacam .
Gerçi yaş 31 miş daha ama doktor mu önerdi yoksa kendin mi istiyorsun ?
çok enteresan herkesinki farklı. Ben de sabah kahvaltıyı çok rahat ediyorum peynir yumurta fln, su içemediğimde bazen susayınca süt ayran. Ama akşamları yemek yemek kabus benim için. Canım hiçbişey istemiyo, zaten ne yersem de gece çıkıyo. Önceki hamileliğimde de böyleydim. İşin garibi aynı çocukluğuma dönüyorum sanırım hamileyken. Çocukken de ben aşırı iştahsızdım ama çocuk derken baya 12 13 yaşına kadar böyleydi. Sabah kahvaltıyı severdim, ama öğlen ve akşam yemekleri kabusumdu. Akşam babam eve gelince sevineceğime yemek vakti geldi diye karaları bağlardımSut urunu asla maalesefdoktor serum dedi yine gidicem bugun
Ben de istahsiz siska bi cocuktum hep. Ama hamileleigimden once maasallahim vardi yemek benim icin bir hobiçok enteresan herkesinki farklı. Ben de sabah kahvaltıyı çok rahat ediyorum peynir yumurta fln, su içemediğimde bazen susayınca süt ayran. Ama akşamları yemek yemek kabus benim için. Canım hiçbişey istemiyo, zaten ne yersem de gece çıkıyo. Önceki hamileliğimde de böyleydim. İşin garibi aynı çocukluğuma dönüyorum sanırım hamileyken. Çocukken de ben aşırı iştahsızdım ama çocuk derken baya 12 13 yaşına kadar böyleydi. Sabah kahvaltıyı severdim, ama öğlen ve akşam yemekleri kabusumdu. Akşam babam eve gelince sevineceğime yemek vakti geldi diye karaları bağlardımAğzımda evirip çevirirdim yemekleri. Herkes masadan kalkardı annem artık mutfağı fln toplardı ben hala yemek bitirmeye zorlardım. İlkokul boyunca öğlen tenefüsü yapabildiğimi hatırlamam ders zili çalardı ben hala yemekle uğraşırdım. 20li yaşlara doğru iştahı hallettim, evlendikten sonra da bütün sebzeleri severek yemeye başladım ama hamile olunca aynı kabus geri dönüyor tabi bu sefer bulantı ve istifra ile birlikte.
Bana da doktor kız dedi de belli olmaz yine de diye bekliyorumBen ikilide öğrendimkızım olacak kısmetse bir oğlum var zaten
Tabiki öyle belli olmaz elim bişey almaya gitmiyor o yüzden oğlumda emindim 13.h da beşiğini almıştık 17. Haftada herşeyi hazırdı biraz aceleciyim he kurmamistik herşey paketli duruyordu 35.h da kurulumları yaptık yerleştirdikBana da doktor kız dedi de belli olmaz yine de diye bekliyorumbenim de bir oğlum var.
Ikisi de vajinal ultrasonKizlar ben aslinda 2022 subatta bekliyorum bebegimi ama sizlerin tecrubesinden yararlanip sormak istedim. Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, 5+6 haftalik ve 8+0 yani bugunku ultrason fotolarini ekte iletiyorum. Cinsiyet tahmini olan var mi acabaIlk gebeligim tabiki en once saglikla gelsin ama merak da ediyorum Cok tesekkur ederim
Kız olursa ben de 17. Haftaya hazır edebilirim herşeyi o kadar hevesliyim ki kızaTabiki öyle belli olmaz elim bişey almaya gitmiyor o yüzden oğlumda emindim 13.h da beşiğini almıştık 17. Haftada herşeyi hazırdı biraz aceleciyim he kurmamistik herşey paketli duruyordu 35.h da kurulumları yaptık yerleştirdik38 de de doğmuştu zaten bunda dur bakalım emin olalim diyorum bişi alamıyorum
Yaaa çok sevindimmm bende öğrensem artık cok heycanlıyım resmen ama daha var doktora gitmeme normalde haftamdan 4-5 gün geriden geliyoruzBen ikilide öğrendimkızım olacak kısmetse bir oğlum var zaten
Sata göre 12+0 da yaptırdım ancak ölçüme göre 12+6 çıktıYaaa çok sevindimmm bende öğrensem artık cok heycanlıyım resmen ama daha var doktora gitmeme normalde haftamdan 4-5 gün geriden geliyoruz12 temmuzda tekrar gidicem doktora ama daha 11. Haftamda olcağım icin muhtemelen yapmaz 2 li testi siz kaçıncı haftada yaptırmıştınız
Ya kiz için öyle güzel şeyler warkiKız olursa ben de 17. Haftaya hazır edebilirim herşeyi o kadar hevesliyim ki kıza
Doktorumla daha görüşmedim randevum haftaya o zaman soracağım da kendim araştırınca %99 olması çok cazip geldi, fiyat noktası makul olsa kesin düşünürdüm de şimdi kararsız kaldım. Daha 11. haftadayım ikili testi de yaptırmadım henüz
Evet haklısın çok teşekkür ederimBen 10+5 te yaptırdım.Yine doktoruna danış ama sana gerek bile görmeyebilir .Ben 37 ye doğru gidiyorum biraz da ondan yaptırmak istedim doktorumun da önerisiyle .
Ya da şu olabilir ikili ve dörtlü tarama testine ücret ödeyeceksen ne kadar tutar bilmiyorum ama bunu tercih edebilirsin belki .
Acele etmeye gerek yok. Bazı şeyler doğduktan sonra deneyime göre bile alınabilir. İnsan doğmadan önce her şey hazır olsun istiyor ama artık online alışveriş de dışarı hemen çıkıp almak da kolay.Ya kiz için öyle güzel şeyler warkierkek için çok kısıtlı tabi imiside evlat o ayrı ben bilmiyorum neden biraz ağırdan alıyorum eşya işini hem daha kisliklar çıkmadı sonuçta Aralık Max Ocak bebeleri olacak şuan piyasa full yazlık kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?