Acele etmeye gerek yok. Bazı şeyler doğduktan sonra deneyime göre bile alınabilir. İnsan doğmadan önce her şey hazır olsun istiyor ama artık online alışveriş de dışarı hemen çıkıp almak da kolay.
O küçücük bebekle kış günü dışarı çıkmak o kadarda kolay olmuyor özellikle bakanın yoksa online alışverişe gelince tercih meselesi kendime bile dokunmadan almam bebeğime hiç almam ama tabi gelişen teknoloji ile artık herşey kolay ancak her insan farklı işte gözüm görsün içime sinsin isterim herşeyde
Selam kızlar ben 2 buçuk 3 kilo civarı almışım bile. Çok fazla galiba şu aşama için. Sizler be durumdasınız? Ben galiba baya bi kilo alıcam gebeliğimde.
Selam kızlar ben 2 buçuk 3 kilo civarı almışım bile. Çok fazla galiba şu aşama için. Sizler be durumdasınız? Ben galiba baya bi kilo alıcam gebeliğimde.
Ben ilk öğrendiğimde kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için 1 kilo aldım. Sonra dikkat ettim , hava da ısındığı için çok abartmadım.
3. Ayı +1 kiloyla tamamladım.
Hedefim 6. Ayı en fazla 4-5 kilo fazlayla tamamlamak . Sonra zaten alacağız.
10-12 kilo ideal sanırım.
Canım 1-2 kilo normal diye biliyorum .Zaten havalar ısındi iyice .Çok iştahı olmuyor insanın .Hafif şeyler yeniyor .Dikkat edersin .Ben 3 ayı 1 kilo vererek tamamladım ..
Selamlar kan testimde serbest t4 az bisey dusuk cikti. Tiroid düşük dedi doktor, dahiliyeye gorunecegim ancak en erken iki hafta sonraya alabildim randevu. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi
Ben ilk öğrendiğimde kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için 1 kilo aldım. Sonra dikkat ettim , hava da ısındığı için çok abartmadım.
3. Ayı +1 kiloyla tamamladım.
Hedefim 6. Ayı en fazla 4-5 kilo fazlayla tamamlamak . Sonra zaten alacağız.
10-12 kilo ideal sanırım.
Artı 5 kilodayım full açık iştah...Umrumda bile değil valla kafanıza takmayın:)...Verilir hepsi sonra doktora kilo benim meselem değil sizin de olmasın diye atar bile yaptım
Kizlar ben aslinda 2022 subatta bekliyorum bebegimi ama sizlerin tecrubesinden yararlanip sormak istedim. Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, 5+6 haftalik ve 8+0 yani bugunku ultrason fotolarini ekte iletiyorum. Cinsiyet tahmini olan var mi acaba Ilk gebeligim tabiki en once saglikla gelsin ama merak da ediyorum Cok tesekkur ederim
Ben hamilelikten once sakatlanmistm dizimden amelyat oldm o bana 1bck kilo olarak donmustu. Tam 4 5 haftalikken yavas yavas iyilesip yurumeye basladim 1 kg verdim gibi. Sonra bulantilar baslayinca sadece ekmek ve hamurisi yiyebildigm icin gunde 1 defa kusmama ramen vermedim hatta o verdigim 1 kiloyu ve ustunu de aldim. Suan esas kilom 56 olmasi gerekirken 59 oldm bulantilarm gecince yeniden saglikli beslenip yuruyus yapabilecegimi umarak fazla canimi sikmiyorm hatta canim sikilmasn diye tartilmiorm bile.
O küçücük bebekle kış günü dışarı çıkmak o kadarda kolay olmuyor özellikle bakanın yoksa online alışverişe gelince tercih meselesi kendime bile dokunmadan almam bebeğime hiç almam ama tabi gelişen teknoloji ile artık herşey kolay ancak her insan farklı işte gözüm görsün içime sinsin isterim herşeyde
Kızımı aralıkta doğurdum, sürekli dışarıdaydık beraber
Online alışverişi seviyorum ben, olmayanı gönderiyorum geri. İndirimleri takip etmek de daha kolay oluyor.
Kızımı aralıkta doğurdum, sürekli dışarıdaydık beraber
Online alışverişi seviyorum ben, olmayanı gönderiyorum geri. İndirimleri takip etmek de daha kolay oluyor.
Aşı, sağlık ocağı, hastane falan gittik tabi. Ama ben çok şaşırıyorum gördükçe, daha kırkı bile çıkmamış bebekle avm gezenleri. Üstelik bizde pandemi de yoktu ona rağmen çıkmadık iyi cesaret millette