Ilk 3 ay istersen kraker elmayla beslen hic onemi yok demisti, hic birsey tavsiye etmicem demisti, 3 aydan sonraymis asil onemli olan. Ben ilk 3 ay surekli ekmek yedim :)
Benim de uzun sürdü. 25-30 dk oldu sanırım. Çok bastırdığı için 1 gün ağrıdı. Tek tek baktı her yerine.
Oysaki İzlerken 5 dk gibi gelmişti keyifli seyretmesi
Benden önce ayrıntılı ultrason için 20 haftalık biri girdi bebek dönmemiş 1 saat bekledim
benim dr serum için geldiğimde pzt bi 10 dk baktı cinsiyeti söyledi esas randevum çarşambayaydı, pzt midem de bulanıo seruma gidicem diye daha da tutmiyim dedi ona ramen çarşamba 30-40 dk daha bakmıştır. Uzun uzun bakmaları daha iyi ya..
saatlere takılma sabah 9bçkta kahvaltı ediyosan öğleni de 1.30a çek mesela zaten ideali bu gibi listeler de ben bulantılardan artık canım ne isterse onu yiyorum. Kilosuna başlarım ya of canımın derdindeyim sonra veririm. Normalde hiç sevmem fazla kiloyu açıkçası ama napaym inşallah sağlıklı beslenmeyi düşünecek kdr iyi hissederrim
saatlere takılma sabah 9bçkta kahvaltı ediyosan öğleni de 1.30a çek mesela zaten ideali bu gibi listeler de ben bulantılardan artık canım ne isterse onu yiyorum. Kilosuna başlarım ya of canımın derdindeyim sonra veririm. Normalde hiç sevmem fazla kiloyu açıkçası ama napaym inşallah sağlıklı beslenmeyi düşünecek kdr iyi hissederrim
Ben de fazla kilo almayı sevmiyor ve korkuyorum düzenim çok bozuk maalesef en erken öğlen kahvaltı yapabiliyorum öyle söyleyeyim. Her şeyden önce bebeklerimiz iyi olsun. Kilo alıcaz mecbur. Onu da veririz Allah’ın izniyle.
Benim de uzun sürdü. 25-30 dk oldu sanırım. Çok bastırdığı için 1 gün ağrıdı. Tek tek baktı her yerine.
Oysaki İzlerken 5 dk gibi gelmişti keyifli seyretmesi
Benden önce ayrıntılı ultrason için 20 haftalık biri girdi bebek dönmemiş 1 saat bekledim
Canım ikilide bakılan ultrason kısa sürüyor diye biliyorum ben çünkü ayrıntılı olan daha sonra 20. Haftada filan değil mi? Şaşırdım açıkçası bebek dönmedi yarın tekrar çağırdı. Ben sadece ense kalınlığına bakıcak sanıyordum. Korktum canım açıkçası daha 13. Haftada 40 dk bastırarak ultrason beni korkuttu karnım da ağrıyınca
benim dr serum için geldiğimde pzt bi 10 dk baktı cinsiyeti söyledi esas randevum çarşambayaydı, pzt midem de bulanıo seruma gidicem diye daha da tutmiyim dedi ona ramen çarşamba 30-40 dk daha bakmıştır. Uzun uzun bakmaları daha iyi ya..
Kızımı aralıkta doğurdum, sürekli dışarıdaydık beraber
Online alışverişi seviyorum ben, olmayanı gönderiyorum geri. İndirimleri takip etmek de daha kolay oluyor.
Ben de onlineciyim. Eskiden ismini unuttum bir site vardi sirf cocuk ve anne urunlefine yonelikti ama kapanmis sanirim. Boylr bir yer var mi bildiginiz? Yoksa trendyol mu bakicaz?
Canım ikilide bakılan ultrason kısa sürüyor diye biliyorum ben çünkü ayrıntılı olan daha sonra 20. Haftada filan değil mi? Şaşırdım açıkçası bebek dönmedi yarın tekrar çağırdı. Ben sadece ense kalınlığına bakıcak sanıyordum. Korktum canım açıkçası daha 13. Haftada 40 dk bastırarak ultrason beni korkuttu karnım da ağrıyınca
20de de ayrintili ultrason var ama bu haftada butun organlar olusmus oldugu icin butun hepsine bakiyor sadece ense ve burun kemigi degil kalp bobrek vs vs tek tek hepsine bakti benimki. 20deki ultrasonda bebege giden damarlara plasentaya fln da bakicak organlarla birlikte
Ben de onlineciyim. Eskiden ismini unuttum bir site vardi sirf cocuk ve anne urunlefine yonelikti ama kapanmis sanirim. Boylr bir yer var mi bildiginiz? Yoksa trendyol mu bakicaz?
Artı 5 kilodayım full açık iştah...Umrumda bile değil valla kafanıza takmayın:)...Verilir hepsi sonra doktora kilo benim meselem değil sizin de olmasın diye atar bile yaptım
hiç takmayın kiloyu ben ilk gebeliğimde 18 kilo aldım doğumdan sonra hiç diyet yapmadan verdim bebekle uğraşmaktan emzirmekten
aç yattığım geceleri bilirim
hiç takmayın kiloyu ben ilk gebeliğimde 18 kilo aldım doğumdan sonra hiç diyet yapmadan verdim bebekle uğraşmaktan emzirmekten
aç yattığım geceleri bilirim
Ben aynı öyle olmuştum 16 kilo ne ara gitti hatırlamıyorum bile. Ama ilk gebeliğimde ilk 3 ay kilo almamıştım şimdi maşallah . Gidişat iyi değil bende kilo sevmem. 53 düm öğrendiğimde coviddim. Covidken 51 olmuşum. Şimdi 55 yani şimdi ben 4 kilo mu aldım yoksa 2 mi
Merhaba kızlar,
Aranızda düşük tansiyon yaşayan var mı? Ben özellikle akşam saatlerinde sanki bir halsizleşiyorum, ayakta zor duruyorum, tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Hayat kalitesi bozan bişey