2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de hep düşük. Ölçüyorum ben stabil düşük artık.

Kızlar bilhassa 10-11. Haftada karnınızın büyüdüğünü hissettiniz mi? Ben 10+2deyim sanki karnım büyümüş gibi hissediyorum.
Yani pantolonlarimi hala giyiyorum ama elimle hissedebiliyorum gobegimin ciktigini. erken mi acaba?

Canım normal bence. Benim karnım baya belli oluyor artık.

Günaydın canlar benim mide bulantım halen devam ediyor azalma falan olmadı ama olsundu yeterki sağlıklı olsun bebişler. Doktorum gastrit var diye mide ilacı ve bulantı için ilaç verdi. Sizde neler var bakalım? Bu arada ikilitestim henüz sonuçlanmadı ama ultrasonda doktor kötü bi yorum yapmadı çok şükür

Ben 5 aylık hamile gibi duruyorum kızımda 5ay sonra karnım belirginlesmisti bunda bayağı bayağı belli hamile olduğum şuan 10+4 dum
Ya bendede öyle oldu. İkinci diye mi acaba . Erken olduğu için acaba çok mu kilo aldım göbeğim çıktı diye kafaya taktım ama bildiğin hamile karnı.

Günaydın. İnşallah bir an önce geçer biter bulantısı olanların. Benim uyuyamama problemim var bir kere daha yazmıştım. Gece 2-3 bazen 4 kez tuvalete kalkıyorum hatta bugün bacım geldi mardinden gece üçe kadar sohbet ettik bir saat önce hortladım . Uykuya aşırı düşkün biriyim bide. Şikayet ettiğimden değil burda kızların yazdıklarına bakınca basit bişey ama tuhafıma gidiyor

İnş biter mide bulantılarımız artık 2.trimester a geçip mutlu mutlu yemek yemek istiyorum Ay bende de ara ara uyku problemi oluyor uyuyamıyorum. Bazende çok uyuyorum. Mesela dün 10 saat falan uyumuşumdur. Ama ondan önceki hafta en fazla 6 saat uyuyordum.

Ya bendede öyle oldu. İkinci diye mi acaba . Erken olduğu için acaba çok mu kilo aldım göbeğim çıktı diye kafaya taktım ama bildiğin hamile karnı.
Belki de ikinci diye ben ilk kızımda da çok geç hareketlerini hissetmiş doktorum normal kimi geç hisseder dedi bütün hamileliğimde çok az hissettim bunda sanki hissediyorum gazdır diyorum ama yok hissediyorum değişik bugün kontrolüm var çok heycanliyim
Ayy uykuya hiç düşkün değilimdir ama inanılmaz uyuyorum her fırsatta
Aminnnn bnde üç ay bitsede rahatlasak diyenlerdenjm uykuya pek düşkün olmama rağmen çok fazla uyuyorum bn

Benimde kontrolum bugun aksam saatlerinde cok heyecan var...Ben de hareket hissediyorum sorucam doktora:)

Kızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…