2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selamlar kan testimde serbest t4 az bisey dusuk cikti. Tiroid düşük dedi doktor, dahiliyeye gorunecegim ancak en erken iki hafta sonraya alabildim randevu. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi
Benim de TSH im yüksek cikti. Bı tane hap verdi dahiliye doktoru. Bu hapı doğuma kadar kullanmalısın dedi.tsh öğrenildiğine hapla tedavi olanağı olan birsey. Fakat tavsiyem daha erken doktora gitmeniz yönünde.

Kızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?
doktoruna gitsen hastalar bittikten sonra seni almaz mı 10 dakika da olsa? acile gitsen vajinal bakacaklar spekulum takılcak biraz daha leke olursa strese girebilirsin. bence doktoruna git

Benimde kontrolum bugun aksam saatlerinde cok heyecan var...Ben de hareket hissediyorum sorucam doktora:)
Bn şimdi gidiyorum yoldayım icimde bir huzursuzluk War her kontrolde böyle olacak sanırım inşallah kötü birşey duymam
Kızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?
Çok geçmiş olsun gidin vakit kaybetmeden bnce içiniz rahat etsin

Geçmiş olsun canım kendi doktoruna git istersen icin rahat etsin

Bence gitmelisin icin rahat etsin

Çok gecmis olsun

Geçmiş olsun. Özel hastaneye gidersen normal muayene olabilirsin.

doktoruna gitsen hastalar bittikten sonra seni almaz mı 10 dakika da olsa? acile gitsen vajinal bakacaklar spekulum takılcak biraz daha leke olursa strese girebilirsin. bence doktoruna git

Bn şimdi gidiyorum yoldayım icimde bir huzursuzluk War her kontrolde böyle olacak sanırım inşallah kötü birşey duymam

Çok geçmiş olsun gidin vakit kaybetmeden bnce içiniz rahat etsin

teşekkür ederim hepinize. Özel hastaneye gidiyorum normalde de. Doktora sordum gel dedi ama oğlum olduğu için gidemiyorum.. öğleden sonra da polikliği yokmuş. Başka doktora gidicem öğleden sonra. Umarım müsaitlerdir.. şimdi dinleniyorum.

Ayyy keşke ben de az uyusam, kedi gibiyim bulduğum her yerde uyuma potansiyeline sahibim

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir.
benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor açta olsam tokta olsam hep burda .
Onun dışında çok halsizlim yorgunum . 3 çocukla evde daha bi zor oluyor .
hayırlısıyla haftaya pazar günü Türkiye ye geliyorum . İnşAllah rahat ederim en azından temizlik yok yemek derdi yok

Merhaba canım
ay hic cocuksuz bu kadar halsizlikle boğuşuyorsam, 3 cocukla senin halini düşünemiyorum. Allah gayret versin
Kolaylıklar, simdiden hosgeldin bu arada memlekete

Kızlar benim elimde philipsin IPL cihazı var normalde onu kullaniyordum acaba hamilelikte sıkıntı olur mu

Benim ddyaa hatta artiyo sabah yine istifra ettim

Ben de onlineciyim. Eskiden ismini unuttum bir site vardi sirf cocuk ve anne urunlefine yonelikti ama kapanmis sanirim. Boylr bir yer var mi bildiginiz? Yoksa trendyol mu bakicaz?
E bebekten o yönden çok eksik ben ürünlerini cok beğeniyorum ama İnternet uygulaması sitesi felaket bende İnternet seviyorum bi sürü favoriledim bile simdiden ama bakalım

Merhaba geldim şimdi doktordan çok şükür iyimis iki haftada ne kadar büyük miniğim 10+5 çıktık haftaya veya sonra ki hafta için ikili teste çağırdı doktorum prilam i ara ara dene mide bulantın geçti ise ilacını kes dedi elindeki folik asit bitince de vitamin verdi OMEGA falan var içinde ona başla dedi kan sulandırıcı ve iğneye devam doğuma kadar inşallah T tulperde cnm foto yükleyeceğim nub gpzukuyorsa cinsiyet tahmini yaparmisin?

Bana da yazat misin hangi web siteleri var? Trendyol disinda
Malesef tek trendyoldan baktım oda farklı butikler yorum olmuyor hiç bilmiyorum iyi mi kötü mü ben cikabilirsem doğmadan öncesini kendim almak sonrada büyüdükçe interneete bağlamak istiyorum rahat bakamam mağazada bebekle muhtemelen

Bir tane de ben tahmin alabilirmiyim T tulperde doktorum daha hiç tahminde bulunmadı 10. Hafta karından ultrason ben erkek hissediyorum ama gönlümden geçen farklı

Eklentiler

• 20210702_154223.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…