2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim rüyam çıktı mesela .Hamile olduğumu da rüya ile öğrendim .Cinsiyette öyle oldu.Bebeği görmedim ama pembe kıyafetler gördüm hatta hiç aklımda olmayan bir isim bile koymuşuz :) :)
Ben her gece bir çocuk doğurup emziriyorum ya kız oluyor ya erkek ilkinde rüyam çıktı bunda rüyaminda kafası karışık anlasila

Aaaa ben şokkkk hiçbiri tutmamış neredeyse. Nub tutmuş muydu? Bu arada erken öğrenmişsiniz baya Tatlı mı tatlı ballı kaymak bir kızınız olsun inşallah sağlıkla doğsun
Sizin yüzük testiniz ne çıktı acaba. Az önce ikra meyrada gördümde sizi yüzüktede mi kız çıkıyor??

Selam kızlar bende gaz ve kabızlık problemi var son bi iki haftadır. Şu an 11. Hafta içerisindeyim. Probiyotik başladım dün akşam artık. Probiyotik kullanan var mı benim gibi ?

Sağlıkla gelsin inşallah :) Genetik test niye yaptırdınız?

Selam kızlar bende gaz ve kabızlık problemi var son bi iki haftadır. Şu an 11. Hafta içerisindeyim. Probiyotik başladım dün akşam artık. Probiyotik kullanan var mı benim gibi ?
Günaydın bende de arada kabızlık oluyor uzun sürmüyor ama. Gaz da oluyor sıksık. Probiyotik kullanmadım ama. Siz ne kullanıyorsunuz doğal şeyler mi, belli bi markanın mı? Etkisini gördünüz mü?

Sağlıkla gelsin inşallah :) Genetik test niye yaptırdınız?
Amin cümlemizin inşallah .Yaş faktörü sebebiyle yaptırdım esasen belirli bir şey yoktu .İkili ve dörtlü testi yaptırmayacağız.
Kızlar günaydın :)
Harmony ve Nifty testi arasındaki fark ne acaba bilgisi olan var mı?

Esasen fark yok hepsinin genel adı NİPT hepsi aynı şeyi çalışıyor sadece ticari adları değişiklik gösteriyor .Hepsi trizomi ,cinsiyet kromozom bozuklarina bakıyor .Belki aralarında ufak tefek parametre farkı vardır ama onun dışında bakılması gerekenlere bakılıyor .Ben Genoks ta yaptırdım bir kaç laboratuar ile de görüşme yaptım
Genox 70 parametreli olan Ankara da
Genox 83 parametreli Çin'de
Natera diye bir test Amerika'da
Eurofins tüm tahlillerini İtalya'ya gönderiyormuş

Görüştüğüm tüm firmalar da doğruluk oranını %99 ve üzerinde doğruluk payı veriyor.

Fotoğraf atarım ben size özelden içerikleri hakkında kafanizda daha net oturur.Doktorunuz bu konu da yönlendirme yapacaktır illa ki.

Benim de başlarda gaz problemim olmuştu. Doktor probiyotik verdi 1 ay kullandım. Kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.

Kızlar aklıma bir şey takıldı. Dün doktor %97 erkek demişti diye söylemiştim. İnternette araştırdım. 12+2 hafta cinsiyet tahmini için çok erken diyorlar. Bu haftalarda, ikili testlerde çok yanılma olabiliyormuş. Keşke cinsiyetini sormasaydım Yine kafaya takacak bir şey buldum çok şükür İsim de bakmaya başladım. Oğluşum diye konuşmaya başladım iyice havaya girdim bakalım gerçi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…