Canım ılk hamılelıgımde doktorum 12. Haftada erkege benziyor dedı ben de kaptırdım kendimi 16.da kız dedı ınanmadım dogumdan 1 hafta once bıle cinsiyet sorıyordum dr aKızlar aklıma bir şey takıldı. Dün doktor %97 erkek demişti diye söylemiştim. İnternette araştırdım. 12+2 hafta cinsiyet tahmini için çok erken diyorlar. Bu haftalarda, ikili testlerde çok yanılma olabiliyormuş. Keşke cinsiyetini sormasaydımYine kafaya takacak bir şey buldum çok şükür İsim de bakmaya başladım. Oğluşum diye konuşmaya başladım iyice havaya girdim bakalım gerçi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor
Evet çok da iyiydi ama ekşmden itibaren yok bulamadım onun gibideBuket hanım mı doktorun bende buket hanıma gidiyorum hamile bende arıyorum doktor
Bana yüzde doksan kiz dedi ikili testte ve isime geldigi icin kesinlikle inaniyorumKızlar aklıma bir şey takıldı. Dün doktor %97 erkek demişti diye söylemiştim. İnternette araştırdım. 12+2 hafta cinsiyet tahmini için çok erken diyorlar. Bu haftalarda, ikili testlerde çok yanılma olabiliyormuş. Keşke cinsiyetini sormasaydımYine kafaya takacak bir şey buldum çok şükür İsim de bakmaya başladım. Oğluşum diye konuşmaya başladım iyice havaya girdim bakalım gerçi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor
Merhaba, benim doktorum 12. Haftada folik aasitidi biraktirip multivitamine gecirdi. Adi vinalac, bu vitaminin icinde yine ayni oranda folik asit var , ayni zamanda probiyotik eklemisler ben kabiz olmuyorum artik ,daha once oluyordum.Günaydınbende de arada kabızlık oluyor uzun sürmüyor ama. Gaz da oluyor sıksık. Probiyotik kullanmadım ama. Siz ne kullanıyorsunuz doğal şeyler mi, belli bi markanın mı? Etkisini gördünüz mü?
Sırf bu yüzden bende 15 haftamın dolmasını beklicemKızlar aklıma bir şey takıldı. Dün doktor %97 erkek demişti diye söylemiştim. İnternette araştırdım. 12+2 hafta cinsiyet tahmini için çok erken diyorlar. Bu haftalarda, ikili testlerde çok yanılma olabiliyormuş. Keşke cinsiyetini sormasaydımYine kafaya takacak bir şey buldum çok şükür İsim de bakmaya başladım. Oğluşum diye konuşmaya başladım iyice havaya girdim bakalım gerçi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Dün doktor %97 erkek demişti diye söylemiştim. İnternette araştırdım. 12+2 hafta cinsiyet tahmini için çok erken diyorlar. Bu haftalarda, ikili testlerde çok yanılma olabiliyormuş. Keşke cinsiyetini sormasaydımYine kafaya takacak bir şey buldum çok şükür İsim de bakmaya başladım. Oğluşum diye konuşmaya başladım iyice havaya girdim bakalım gerçi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor
Yaaa pozisyonu uygundu demek ki keratanın, daha minnak kadarmış o zaman bile pipişini göstermiş mi11+3 te ikili test zamanında kesin erkek olarak söylemişti doktor.Bayağı pipisini açmış yatıyordu içerde ve hala öyle yatar hayırlısı olsun bir daha kontrol ne zaman.
Bir de sen kutunda ne hissediyorsun
Hadi pipicanlar kızlar atağe geçti
Yaaa pozisyonu uygundu demek ki keratanın, daha minnak kadarmış o zaman bile pipişini göstermiş mi
Ben erkek hissediyorum, bakalım tutarsa yaZarım
İnşallah hepimize çok teşekkür ederiiimAnne hissiyatlari kuvvetli Allah gönlüne göre versin sağlıkla inşallah
Bir dahaki randevu 13 Temmuz'da. Ben en başından beri cinsiyet konusunda hiçbir şey hissetmiyorum. Eşimi çok beğendiğim için senin aynından doğuracağım bak görürsün diye takılıyordum arada11+3 te ikili test zamanında kesin erkek olarak söylemişti doktor.Bayağı pipisini açmış yatıyordu içerde ve hala öyle yatar hayırlısı olsun bir daha kontrol ne zaman.
Bir de sen kutunda ne hissediyorsun
Hadi pipicanlar kızlar atağe geçti
Merhaba, bugün kontrole gittik 14 haftalık %60 erkek dedi. İkili taramada da erkek diye tahmin etmişlerdi. Tülperde de erkek diye tahmin etti
1 ay sonra 18 haftalık olduğunda gideceğim o zaman kesin belli olur.
Ne olduğu belli değil boncuk diye seviyorum
Merhaba, ben henuz 8 haftalik hamileyim ve ben de ilerleyen haftalarda fetal DNA testi yaptirmak istiyorum. Hem yüzde 99 dogruluk payı için, hem de cinsiyeti biraz erken öğrenme imkani icinHerkese merhaba.Genetik test sonucum çıktı çok şükür bir problem yok .Cinsiyet belli ama henüz benim haberim yokkuzenimin çalıştığı hastanede yaptırdık testi akşam müjdesini istiyor velhasıl akşam yazacağım size de
İkili testte cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar. Onun dışında fetal dna ile kesin olarak cinsiyet öğrenilebilir diye biliyorum. Ama cinsiyetin söylenmesi yasak. Bebeği aldırma ihtimaline karşı böyle bir önlem alıyorlar. En son öyleydi ama şu an değişmiş midir bilmiyorum.Merhaba, ben henuz 8 haftalik hamileyim ve ben de ilerleyen haftalarda fetal DNA testi yaptirmak istiyorum. Hem yüzde 99 dogruluk payı için, hem de cinsiyeti biraz erken öğrenme imkani icin. Ancak doktoruma bu testi yaptirmak istedigimi söylediğimde cinsiyet ogrenilmedigini, onun icin ayri genetik test yapıldığını söyledi. Siz fetal DNA haricinde hangi testi yaptirdiniz cinsiyeti ogrenmek için? Ve nerede, nasil yaptırdınız? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
İkili testte cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar. Onun dışında fetal dna ile kesin olarak cinsiyet öğrenilebilir diye biliyorum. Ama cinsiyetin söylenmesi yasak. Bebeği aldırma ihtimaline karşı böyle bir önlem alıyorlar. En son öyleydi ama şu an değişmiş midir bilmiyorum.Merhaba, ben henuz 8 haftalik hamileyim ve ben de ilerleyen haftalarda fetal DNA testi yaptirmak istiyorum. Hem yüzde 99 dogruluk payı için, hem de cinsiyeti biraz erken öğrenme imkani icin. Ancak doktoruma bu testi yaptirmak istedigimi söylediğimde cinsiyet ogrenilmedigini, onun icin ayri genetik test yapıldığını söyledi. Siz fetal DNA haricinde hangi testi yaptirdiniz cinsiyeti ogrenmek için? Ve nerede, nasil yaptırdınız? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Teşekkür ediyorumİkili testte cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar. Onun dışında fetal dna ile kesin olarak cinsiyet öğrenilebilir diye biliyorum. Ama cinsiyetin söylenmesi yasak. Bebeği aldırma ihtimaline karşı böyle bir önlem alıyorlar. En son öyleydi ama şu an değişmiş midir bilmiyorum.
Merhaba, ben henuz 8 haftalik hamileyim ve ben de ilerleyen haftalarda fetal DNA testi yaptirmak istiyorum. Hem yüzde 99 dogruluk payı için, hem de cinsiyeti biraz erken öğrenme imkani icin. Ancak doktoruma bu testi yaptirmak istedigimi söylediğimde cinsiyet ogrenilmedigini, onun icin ayri genetik test yapıldığını söyledi. Siz fetal DNA haricinde hangi testi yaptirdiniz cinsiyeti ogrenmek için? Ve nerede, nasil yaptırdınız? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
7 haftalık Karından acaba cinsiyeti ne bu teoriye gör e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?