2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ılk hamılelıgımde doktorum 12. Haftada erkege benziyor dedı ben de kaptırdım kendimi 16.da kız dedı ınanmadım dogumdan 1 hafta once bıle cinsiyet sorıyordum dr a

Bana yüzde doksan kiz dedi ikili testte ve isime geldigi icin kesinlikle inaniyorum

Günaydın bende de arada kabızlık oluyor uzun sürmüyor ama. Gaz da oluyor sıksık. Probiyotik kullanmadım ama. Siz ne kullanıyorsunuz doğal şeyler mi, belli bi markanın mı? Etkisini gördünüz mü?
Merhaba, benim doktorum 12. Haftada folik aasitidi biraktirip multivitamine gecirdi. Adi vinalac, bu vitaminin icinde yine ayni oranda folik asit var , ayni zamanda probiyotik eklemisler ben kabiz olmuyorum artik ,daha once oluyordum.

Sırf bu yüzden bende 15 haftamın dolmasını beklicem çünkü kendimi kaptırıcam biliyorum. Mesela almanyada 18 den önce söylemezler cinsiyeti diye biliyorum ama merak işte.

Merhaba kızlar bende kontroldeydim dün 10+2 çıktı 4 gün falan önde çıktı gibi şimdilik...Acayip hareketliydi şaştık kaldık bu haftalarda yerleri geniş diyemi bu denli hareketliler hopladı hopladı durdu kalbini zor denk getirip dinledik:)...Bu arada 6 haftada minnacık olan görüntü şimdi elleri ayakları kafası burnu belli olmuş ne bileyim çok değişik hissediyor insan çok çok şükrediyor....

11+3 te ikili test zamanında kesin erkek olarak söylemişti doktor.Bayağı pipisini açmış yatıyordu içerde ve hala öyle yatar hayırlısı olsun bir daha kontrol ne zaman.

Bir de sen kutunda ne hissediyorsun

Hadi pipicanlar kızlar atağe geçti

Yaaa pozisyonu uygundu demek ki keratanın, daha minnak kadarmış o zaman bile pipişini göstermiş mi
Ben erkek hissediyorum, bakalım tutarsa yaZarım

Bir dahaki randevu 13 Temmuz'da. Ben en başından beri cinsiyet konusunda hiçbir şey hissetmiyorum. Eşimi çok beğendiğim için senin aynından doğuracağım bak görürsün diye takılıyordum arada Ondan belki erkek içime doğmuş olabilir

Yavaş yavaş pipicanlar geliyordu .Saglikla gelsin inşallah

Merhaba, ben henuz 8 haftalik hamileyim ve ben de ilerleyen haftalarda fetal DNA testi yaptirmak istiyorum. Hem yüzde 99 dogruluk payı için, hem de cinsiyeti biraz erken öğrenme imkani icin. Ancak doktoruma bu testi yaptirmak istedigimi söylediğimde cinsiyet ogrenilmedigini, onun icin ayri genetik test yapıldığını söyledi. Siz fetal DNA haricinde hangi testi yaptirdiniz cinsiyeti ogrenmek için? Ve nerede, nasil yaptırdınız? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim

İkili testte cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar. Onun dışında fetal dna ile kesin olarak cinsiyet öğrenilebilir diye biliyorum. Ama cinsiyetin söylenmesi yasak. Bebeği aldırma ihtimaline karşı böyle bir önlem alıyorlar. En son öyleydi ama şu an değişmiş midir bilmiyorum.

İkili testte cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar. Onun dışında fetal dna ile kesin olarak cinsiyet öğrenilebilir diye biliyorum. Ama cinsiyetin söylenmesi yasak. Bebeği aldırma ihtimaline karşı böyle bir önlem alıyorlar. En son öyleydi ama şu an değişmiş midir bilmiyorum.

7 haftalık Karından acaba cinsiyeti ne bu teoriye gör e

Eklentiler

• 194B634C-44DA-408E-8587-9F3E5CF76A95.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ediyorumIkili testle cinsiyet tahmini yapıldığını bilmiyordum, ogrenmis oldum16.haftaya kadar bekleniyor diye duymuştum. Önemli olan sağlıkla doğması ama insan bir yandan merak ediyor kiz mi erkek mi diye

Doğruluk payı yüksek evet . Çok fazla genetik test türü var belki bazılarinda bakılmıyor olabilir doğrudur.Ben sadece Genox un 73 parametreli olan nifty testini yaptırdım ekstra başka bir şey yaptırmadım .Onda da cinsiyeti öğrenme imkanım oldu biraz insiyatif aldılar :) :) fakat ,bunu rapora yazmiyorlar hatta yurt dışında çalışilan genetik testlerde Türkiye'ye gönderilen sonuçlarda direk cinsiyeti yazıyormuş ama buradaki laboratuvar siliyormuş ailelerin sonuca göre aldırma kararı almasını engellemek için .Hatta direk kız erkek demiyorlar mavi ya da kırmızı kalp şeklinde belirtiyorlar :) :)

Genoksun kendisi ile görüştüğüm de doktorumun adı ve saglikci olmamdan dolayı 3000 TL fiyat verdiler .Daha sonra kuzenim vasıtasıyla özel bir hastanede onların kendi genetik merkezinden sağlıkçı +personel yakını indirimi ile 2800 e fiyat aldık testi yine Genox çalıştı ama hastane üzerinden olmuş oldu .

Tam olarak yaptırdığım tarih 10+5 günlüktü.10+ dan sonra yaptırmak doğruluk payını biraz daha yükseltiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…