2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ben 12. Haftadan sonra içmeye başladım. Ondan önce canım istemiyordu. Haftada 1-2 içiyorum Türk kahvesi. O kadarcıktan bir şey olmaz sanırım.

Benim araştırdığım kadarıyla hamilelerde günlük kafein 200 mgı aşmamalı. 1 fincan türk kahvesinde ortalama 60mg kafein varmış, 100 ml espressoda 212 mg varmış yani içtiğimiz tek shotlar anca 30 ml flndır onlarda da yaklaşık 65 mg kafein oluyor. onun dışında çayda sanırım açık içersen 30-40 mg kafein var. 1 kutu kolada 33 mg, 100 gram sütlü çikolatada yaklaşık 20 mg. Bunları hesaba katarak aldığın kafeini hesaplayıp içebilirsin. Benim doktorum yasaklamadı hatta mide bulantısına iyi gelir bile demişti. Ben günde 1 fincan türk kahvesi ve 1 bardak çayı geçmemeye çalışıyorum çoğunlukla.

bana doktorum günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin demişti. bir fincan türk kahvesinden daha hafif olur senin anlattığın şekilde buzlu kahve. gönül rahatlığıyla iç canım bişi olmaz

ablanınki yüksek riskli mi çıktı canım? dün bana da doktor riskli dedi telefonda, bu akşam gidip görüşeceğim. başka test yaptırmayı düşünmüyorum dörtlü test var doğum paketimde onu yaptırırım sadece.

Kızlar selam, bazılarınızın bildiği gibi kusmalarla başım dertteydi. Son zamanlarda günde 10 dan fazla kusmaya başladım, pzt günü şiddetli kusmadan sonra kan boşaldı yüreğim yerinden çıktı, düşük yapıyorum sandım, hemen apar topar hastaneye geldik. Bebekte çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Biraz güçsüz kalmış dedi doktor. 3 gündür serumlar yiyorum ilaçlar alıyorum. Şuan herşey yolunda Kanama gebelikte olabilirmiş normalmiş. Tabi baktırmakta fayda var. Yaşayan arkadaşlara bilgi babında yazayım dedim.

ahh ya kıyamam sana cnm çok üzüldüm serum iyi gelir umarım en kısa zamanda düzelirsin. Geçmiş olsun

Kusma fobisi olan biri olarak okurken bile içim çekildi . Rabbim yardımcın olsun. İnşallah ilaçlardan serumlardan sonra bir daha yaşamazsın. Ben çok çok üzülüyorum bunları okuyunca .

geçmiş olsun canım insallah çabuk toparlarsınız

Çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah.

ahh ya kıyamam sana cnm çok üzüldüm serum iyi gelir umarım en kısa zamanda düzelirsin. Geçmiş olsun
Kusma fobisi olan biri olarak okurken bile içim çekildi . Rabbim yardımcın olsun. İnşallah ilaçlardan serumlardan sonra bir daha yaşamazsın. Ben çok çok üzülüyorum bunları okuyunca .
geçmiş olsun canım insallah çabuk toparlarsınız
Berk Çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah.
Allah razı olsun kızlar, şuan halen hastanedeyim ama iyiyiz çok şükür
Bunları anlatmak istemezdim fakat aramızda bu tarz şeyleri yaşayan arkadaşlara örnek olsun istedim. 10 defa kusmak normal l değil çünlü, mutlaka ilaç serum vs desteği lazım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Tabi kide söylerim canım merak etme içini ferah tut sen herşey gayette güzeldir bence ilk çocuk mu senin
Canım ben doktoruma telefonda sordum kanama yoksa büyüme ağrısıdır, dinlen, magnezyum al geçmezse gel bakalım dedi. Benim ekstradan bacaklarım da ağrıyor çok. 2 gündür burdaki yağmurdan diye düşünmüştüm ama baktığımda hamilelikte magnezyum eksikliğinin tüm belirtilerini yaşıyorum

Enfeksiyondan bel karın çok ağrıyor kızlar akıntınızın renginden de belli olur

Kesinlikle, ve ben gecen sene tam pandemi basladiginda hamile kaldigim icin gunde 10 keree kusmama ramen seruma gitmiodm pandemi korkusundan. O yuzden simdi 3 kere kussam bile hemen seruma gidiyorm

Canım çok geçmiş olsun, 13. Haftadan söylüyorum 12 bittikten sonra baya baya azaldı ama bitmedi, İki gündür yine bi artış var ama bunaltmıyor, seninde az kalmış inşallah giderek hafifler

Benimde ilk başta tuzlu ne varsa canım çekti. Bide ekşi erik yedim sonra kaldı şu an ara sıra yiyorum
Arkadaşlar merhaba herkez iyidir umarım. Ben bugün kontrolden geldim 2li test için gitmiştim. Çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi herşey normal dedi cinsiyetimizde belli oldu erkekmiş
Merhaba canım bu ikili test nasıl oluyor doktormu istiyor zorunlu olarak ya da biz kendimiz yaptırıyormuyuz? Benimde haftaya kontrolüm var

Arkadaşlar merhaba herkez iyidir umarım. Ben bugün kontrolden geldim 2li test için gitmiştim. Çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi herşey normal dedi cinsiyetimizde belli oldu erkekmiş
Bu arada hayırlı olsun . Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Sitede erkek bebekler çoğalmaya başladı

Bende zaten magnezyum ve potasyum hastalıgı var o yüzden hamileligim normalden daha ağır ve kötü geçiyor ne kadar vitaminleri alsamda yeterince yükselmiyor malesef

Enfeksiyondan bel karın çok ağrıyor kızlar akıntınızın renginden de belli olur
Akıntı hiç yok fakat ilk çocuğumda kanda enfeksiyon çıktı çok tedavi gördüm fakat bir türlü nedeni çözülemedi ve geçmedide birde potasyum magnezyum hastasıyım kötü geçiyor malesef ağırlarla uğraşmak zorundayım sanırım

Kızlar bu ikili test incelemesinde ayrıntılı ultrason ile mi bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…