Merhaba canım ikili test de doktor ayrıntılı ulturasan istiyor ense kalınlığı burun kemiğine baktı bir sıkıntı olmadığını söyledi sonra 2li test için haftası uygun dedi benim ki ulturason ölçümünde 12+3 günlük çıktı 3 dört günün sıkıntı olmayacağını söyledi doktor bolmak de 13+2 olması gerekiyor sat göre sonra kan verdim pazartesi sonuç çıkıyormuş ben yaptırmak istedim en azından gitmişken yaptırayım diye o şekilde canim
Kesinlikle, ve ben gecen sene tam pandemi basladiginda hamile kaldigim icin gunde 10 keree kusmama ramen seruma gitmiodm pandemi korkusundan. O yuzden simdi 3 kere kussam bile hemen seruma gidiyorm
Canım çok geçmiş olsun, 13. Haftadan söylüyorum 12 bittikten sonra baya baya azaldı ama bitmedi, İki gündür yine bi artış var ama bunaltmıyor, seninde az kalmış inşallah giderek hafifler
Canım ben kusmamak için yemiyordum tek yediğim bayat köy ekmeğiydi, taze ekmek bile midemi bulandırıyor, sabahları çıkarıyordum ama her zaman değil, öğürmeye başlayınca kiraz attım ağzıma öyle geçti,
Merhaba canım ikili test de doktor ayrıntılı ulturasan istiyor ense kalınlığı burun kemiğine baktı bir sıkıntı olmadığını söyledi sonra 2li test için haftası uygun dedi benim ki ulturason ölçümünde 12+3 günlük çıktı 3 dört günün sıkıntı olmayacağını söyledi doktor bolmak de 13+2 olması gerekiyor sat göre sonra kan verdim pazartesi sonuç çıkıyormuş ben yaptırmak istedim en azından gitmişken yaptırayım diye o şekilde canim
Kızlar uyku durumlarınız nasıl? Ben 14. Haftama girdim ama hala uykumdan bişey eksilmiş değil.. gün içinde yine uyukluyorum özellikle akşam saatlerinde uyuşuk hissediyorum bazen
Canım ben kusmamak için yemiyordum tek yediğim bayat köy ekmeğiydi, taze ekmek bile midemi bulandırıyor, sabahları çıkarıyordum ama her zaman değil, öğürmeye başlayınca kiraz attım ağzıma öyle geçti,
Kızlar uyku durumlarınız nasıl? Ben 14. Haftama girdim ama hala uykumdan bişey eksilmiş değil.. gün içinde yine uyukluyorum özellikle akşam saatlerinde uyuşuk hissediyorum bazen
Ayni benim de. bence normal ilk aylarda. Vucut dinlenmek istiyosa dinlenmeliyiz, uyumaliyiz bence. Ben zafen ayakta bile durunca dusecek.gibi oluyorum. Yiyemedigim icin takatim iyice kesildi. Yatiyorum habire. Calisan, kucuk cocugu olan arkadaslarima sabir ve guc kuvvet diliyorum
Ayni benim de. bence normal ilk aylarda. Vucut dinlenmek istiyosa dinlenmeliyiz, uyumaliyiz bence. Ben zafen ayakta bile durunca dusecek.gibi oluyorum. Yiyemedigim icin takatim iyice kesildi. Yatiyorum habire. Calisan, kucuk cocugu olan arkadaslarima sabir ve guc kuvvet diliyorum
Bazen kendimi garfield gibi hissediyorum umarım sonraki aylarda toparlanırız. Dediğiniz gibi vücudumuz ilerde harcayacağımız enerjiyi biriktiriyor, dinlenmeliyiz
Sormayın valla.. Beni en çok bitap bırakan progestan fitiller. Sabah alsam öğlen 1 saat uyuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin, sağlıkla geçsin gitsin, bir an önce alalım kucaklarımıza
Sabah 12 de zor kalkıyorum canım çok kötü uykum geliyor gün içinde uyumamaya çalışıyorum ama bazen uyuya kalıyorum uyanınca da çok ağır hissediyorum kendimi birde uyanınca bulantım başlıyor hafiften
herkese merhabalar burayı uzun zamandır takip ediyordum ama bulantılar o kadar zorluyordu ki yazmaya ancak fırsat bulabildim. 12. hafta bitiyor biraz hafifledi çok şükür. herkese sağlıklı mutlu bir gebelik dönemi diliyorum :)) Ttulperde
ekleyebilir misin canım
yaş 35 / 3. çocuk / 13 ocak bdt
ablanınki yüksek riskli mi çıktı canım? dün bana da doktor riskli dedi telefonda, bu akşam gidip görüşeceğim. başka test yaptırmayı düşünmüyorum dörtlü test var doğum paketimde onu yaptırırım sadece.