2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Lierac çeşitleri var mı? Normal krem mi yoksa serum mu kullanıyorsunuz ?
Jel olanı aldım canım ben kreme benziyor dışı ama içi jel sürünce ilk yağlı gibi duruyor 5 dakika sonra kayboluyor pompa gibi olanı değilde kapaklı zaten çatlaklar için diye yazıyor üstünde

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın hanımlar :)

Kızlar uyku durumlarınız nasıl? Ben 14. Haftama girdim ama hala uykumdan bişey eksilmiş değil.. gün içinde yine uyukluyorum özellikle akşam saatlerinde uyuşuk hissediyorum bazen
Çok kıskandım ben uyuyabilenleri. Hayatımdaki başka sıkıntılatdan dolayı huzursuzum, uykuya dalamıyorum, eğer uyku arasında uyanırsam tekrar dalamıyorum, sabah 7den erken uyanıyorum
Arkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Çatlak kremlerinin haftasını bilmiyorum ama cildi nemli tutmak önemli çatlakları önlemek için o nedenle Hindistan cevizi yağı kullanımı faydalı olabilir en baştan

Jel olanı aldım canım ben kreme benziyor dışı ama içi jel sürünce ilk yağlı gibi duruyor 5 dakika sonra kayboluyor pompa gibi olanı değilde kapaklı zaten çatlaklar için diye yazıyor üstünde
Bende bunu alsam mı diye düşünüyordum. Eczaneden mi aldın?

Günaydın herkese, bugün doktor kontrolüm var gidecegim fakat dayanılmaz bir hal aldı göğüslerim daha 10 haftanın içindeyim ilk çocuğumda son aya kadar bişey yoktu bunda gögsüm 2 beden büyüdü uçları mosmor elimi geç südyen değse oturup ağlıyorum aşırı derecede büyüdü ve canımdan can çekiyor sanki yarın doğuma gitcemde çocuk emecek rahatlıyacak gibi daha önce hiç başıma gelmedi böyle birşey şoktayım ve çok acı çekiyorum yaşıyanınız varmı ? Ben gögsümün varlığını bilmezdim ne kızımda ne regl olunca ama şimdi aglıyorum sürekli acıdan

Bende bunu alsam mı diye düşünüyordum. Eczaneden mi aldın?
İnternetten aldı eşim zaten pahalı bir ürün eczane de ekstra pahalı satıyorlar daha yeni başladığım için şöyle iyi diyemiyorum ama yorumları çok güzeldi ürünün birde yağlı his bırakmaması hoşuma gitti kıyafete sürülmüyor

Hanımlar ben hamile olmayı beklemediğim için reglimden 1hafta evvel kadındoğumcuya muayene olmuştum. O zaman muayenede “bu ay sağdan yumurtlamışsınız” demişti. Bebeğin cinsiyeti ile ilgili kopya verebilir mi bu sizce?

Günaydınlar size sorum olacak iki gündür iştahım.kesildi hiç yemek yemek istemiyorum ilaçlar olmasa yemeyecegim.bole olan var mı

Çatlamamak için öyle pahalı kremlerle hiç gerek yok inanın . Tamamen vücut yapısı .İlk gebeligimde Sebamed nemlendirici kullandım ve hiç catlamadim.Hindistan cevizi yağı olur bebe yağı olur zeytin yağı olur amaç nemli tutmak .

Zaten fazlaca esnek olduğum için çatlamadi.Kilolu olmanın avantajı

Arkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Merhaba, catlak kremini 14. Haftada kullanmaya basladım. Ben Weleda catlak yağı aldım , tamamen organik, ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka oldugu için. Günde bir defa sürüyorum öyle dedikleri gibi sabah akşam yapabilen varsa bravo valla bazın günleri atlıyorum bile. Bir de bu yağı ben göbeğime ve kalca bölgeme sürüyorum. Öyle diğer taraflara sürmek bence zor yağ türünde olduğu için zor sıvanıyor, bence bacakkol gibi kısımlara nemlendirici baska bir losyon sürmek lazım

günaydın kızlar doktorum velbon diye bi ilaç verdi siz de kullanıyor musunuz magnezyum kalsiyum d3 vitamini varmış içinde.

15. Hafta da olup da iştahsız olan var mı hala, bu sıcaklarda cok zorluyor , öğle yemeği vakti geldikçe tiksintim artıyor. Birseyler yiyorum da zar zor , şöyle iştahla yemek ne zaman yicez .

15. Hafta da olup da iştahsız olan var mı hala, bu sıcaklarda cok zorluyor , öğle yemeği vakti geldikçe tiksintim artıyor. Birseyler yiyorum da zar zor , şöyle iştahla yemek ne zaman yicez .
Bende başladı iştahsızlık cnm ya hiç birşey yemek istemiyorum

Bende başladı iştahsızlık cnm ya hiç birşey yemek istemiyorum
Bir ara daha iyiydi tekrar yemeğe karşı isteksizlik basladı, kahvaltıyı yapıyorum sonrasında ite kaka hep meyvelerle ve sütle desteklemeye calışıyorum. Ara öğünlerde kiraz karpuz şeftali ama yemekte çok az yiyorum zaten her seyi yemeğe başlamadım henüz.

Zor oluyor gerçekten de umarım benimde o kadar uzun sürmez..

Canim peli düzene girdi yazmışsın. Düzene girdiği halde de hap kullanmaya devam ediliyo dimi.

Kızlar selamm muayeneden yeni geldim,
Dr bir tahminim var, pipiye benziyor ama kesin konuşmak için erken dedi. Sizce ney acaba bu cıkıntı? erkek anneleri oğluşunuzun pipişi de böyle miydi
13+4

Eklentiler

• 7543BFC9-BC3C-42EA-BA91-50471BA9D35D.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…