2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Jel olanı aldım canım ben kreme benziyor dışı ama içi jel sürünce ilk yağlı gibi duruyor 5 dakika sonra kayboluyor pompa gibi olanı değilde kapaklı zaten çatlaklar için diye yazıyor üstünde
Günaydınn bunu ben de almıştım geçen sene biraz kullandım bu sene bundan kalanı bitircem sonra da kako yağı düşünüyorum nur bilen yavuzer hamileliğinde kakao yağı sürdüğünü söylüyor. Onu deneyeceğim

Kızlar ben tarif buldum onu yapicam hindistan cevizi yağı kakao yağı ve zeytin yağı karışımı çok iyi geliyormuş

Kızlar selamm muayeneden yeni geldim,
Dr bir tahminim var, pipiye benziyor ama kesin konuşmak için erken dedi. Sizce ney acaba bu cıkıntı? erkek anneleri oğluşunuzun pipişi de böyle miydi
13+4

Sanki 13+4 te pipiye benzeyen bir şey varsa kesin pipidir o sağlıkla gelsin pipican.

15. Hafta da olup da iştahsız olan var mı hala, bu sıcaklarda cok zorluyor , öğle yemeği vakti geldikçe tiksintim artıyor. Birseyler yiyorum da zar zor , şöyle iştahla yemek ne zaman yicez .
SİGARA İÇİYORDUM SİGARAYI BIRAKTIM TİKSİNDİM AGZIMIN TADI YOK TÜRK KAHVESI ÇAY BUNLARI COK SEVIYORDUM
İÇEMİYORUM TADI DEĞİŞİK BİRTEK SİGARAYI BIRAKMAM HAYIRLI OLDU :)

Sanki 13+4 te pipiye benzeyen bir şey varsa kesin pipidir o sağlıkla gelsin pipican.
Hahah yaaa cok teşekkür ederiiim doktor nasıl emin konuşmadı anlayamadım sonradan değişir belki diye herhalde garanticilikten
Hepimizin minnoşları sağlıkla gelsin

Hahah yaaa cok teşekkür ederiiim doktor nasıl emin konuşmadı anlayamadım sonradan değişir belki diye herhalde garanticilikten
Bana da gösterdi hatta bariz belliydi, arada çıkıntı vardı. 14+2 de yine de kesin konuşmadı.
Dediğiniz gibi garanticiler. 18. haftadaki randevumu bekliyoruz yine de erkek ismi düşünmeye başladık.

SİGARA İÇİYORDUM SİGARAYI BIRAKTIM TİKSİNDİM AGZIMIN TADI YOK TÜRK KAHVESI ÇAY BUNLARI COK SEVIYORDUM
İÇEMİYORUM TADI DEĞİŞİK BİRTEK SİGARAYI BIRAKMAM HAYIRLI OLDU :)
Sigarayı bırakmanız çok iyi olmuş, kahveyi de doktor içme demişti bana zaten düşkün değildim, pek birşey farketmedi, ben de süt içemezdim daha önce şimdi buz gibi olursa içiyorum günde 1 bardak. Huy değiştiriyoruz resmen.

Siz cinsiyet tahmininde sormuştunuz sanki kız tahmin etmişlerdi yanlış mı gördüm ben:)...Bence de bayağı erkek hayırlı sağlıklı olsun

Kızlar selam
az yemek yememe rağmen yediğim yemek midemi çok rahatsız ediyor, sanki çiğnemeden yutmuşum gibi bi doluluk midem de.
Midem boşken rahatım sabahları. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Canim peli düzene girdi yazmışsın. Düzene girdiği halde de hap kullanmaya devam ediliyo dimi.
Evet canım duzenlı kullanmaya devam ediyorsun. Ama hamılelık boyunca aylık kontrol edecekler ilk hamılelıgımde de boyle olmustu. Ilk hamılelıgımde ıyot takvıyesı vermemıslerdı ustelık kızımda 16. Haftaya kadar dusmemıstı tsh hıc. Sımdı ıyot takvıyesı de verdıler bebegın beyın gelısımı ıcın ıcım rahat

Kızlar selam
az yemek yememe rağmen yediğim yemek midemi çok rahatsız ediyor, sanki çiğnemeden yutmuşum gibi bi doluluk midem de.
Midem boşken rahatım sabahları. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim de bir ara öyleydi yaklasık 2 hafta önce falan. İlac kullanmadıgım zaman ne yesem cıkarıyordum. Ama sizde kusma olmamıs. Bulantı icin değil ama mide hassasiyetiniz için ilac falan sordunuz mu doktorunuza

Benim de bir ara öyleydi yaklasık 2 hafta önce falan. İlac kullanmadıgım zaman ne yesem cıkarıyordum. Ama sizde kusma olmamıs. Bulantı icin değil ama mide hassasiyetiniz için ilac falan sordunuz mu doktorunuza
Bulantı için prilam içiyorum 1 tane. Mide yanması içinde gaviscon vermişti ama onu içemiyorum tadı kötü geldi. Yatacağım zaman akşamları 1 kere kusuyorum ne kadar istemesem de, öyle rahat uyuyabiliyorum. Gündüz kusmam yok. Kontrole gittiğimde soracağım ama daha çok var. Bebek büyüdüğünde mideyi sıkıştırır anlarım da bu durumu şimdi anlayamıyorum. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? İlaçla mı geçti senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…