2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Benimde biçak saplanır gibi ağrı oluyor birden oturduğum yerden kalkarken demekki normalmiş çok teşekkürler

Bende şuan geçmeyen lekelenme için beklemekteyim canım doktorda duruma göre rapor alcam. Doktorum bişey yok demişti ama internette o kdr cok şey okudum ki korkmamak elde değl
İnternettw herşeyı okuma internete kalsa ben cocugu düşürdüm

Bebeği nerede hissediyorsunuz? Ben göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum acaba aşağıda mı oluyor siz de nasıl?

Bende de aynı sorun var. Sabaha karşı uyanıyorum 2-3 saat dönüyorum yatakta. Tekrar çok zor uyuyorum. O da birkaç saat. Bazen hiç uyuyamıyorum

Kızlar sanirim bende bu round ligament dedikleri yuvarlak bag agrisi basladi. Cok keskin bicak saplanır gibi bir agri sag tarafta oluyor genelde. Bu haftalarda bu kadar hissetmek normal mi acaba ilk gebelik diye mi?
Benim de öyle gözümü açamıyorum ağrıdan. İki gün iyi olsam üçüncü gün kesin ağrıyor.

Acaba bu haftalarda normal mi başka formda da okudum 15. Haftasında kahverengi akıntı var yazmiş. Bende de var 1 haftadr. Daha önceki enfeksiyondan mı denmşti senin?
Tekrar prunol verdi. Bir de progestona devam dedi azaldı. İdrar yolu mu progestoron mu az anlamadım. Ama prunol içmek de istemiyorum bugün 3 gün oldu keseceğim. Progestona devam edeceğim.

Merhaba inanılmaz bir başağrısı sorunum var daha ilk aylardayım böyle problem yaşayanınız oldu mu acaba 48 saattir uyuyorum gözümü açtığım an başım çatlıyor çünkü
Merhaba, ben 10. Hafta ile 15. Hafta arasında en az 2 günde 1 baş ağrısı çektim, bazen hergün, hala tekrar başlayacak diye korkuyorum. Parol ara ara kullandım ama fayda etmedi, bulantıkesicilerden zofer baş ağrımı arada kesiyordu onu da tabi sürekli kullanmadım, 4 ,5 kere acilde serum aldım. Bunu çok sık yasadım, ve sonunda bulantı kusma da eslik ettiği için doktor Emar cektirdi, birsey cıkmadı Östrojen den kaynaklandığını düşündüler, bazı hamilelerde böyle bir durum oluyormuş maalesef. Tavsiye edebileceğim, arada işime yarayan yaptığım şeyler şöyle,
Ağrı başlangıcında bir tane Türk kahvesi, normalde alışkanlığım yok , ama bir kaç defa ağrımı bastırdı.
Bana hep soğuk suya kafamı sokmamı söylediler, bu ben de işe yaramadı, ağrım kaş ve göz üzerine yoğunlaşıyordu, ben de tam tersi ağrıyan bölgelere sıcak su tuttuğumda daha iyi hissettin. Bir de ağrıdan ağladığım zamanlarda ordaki ağrımın azaldığını gördüm, sinüzitle mi alakalı , yoksa ağlayarak gerginliği mi attım , yoksa o anda zaten ağrı mı geçecekti zaten bilmiyorum.
Baş ağrısı için botox gebelikte yapılamıyormuş, akupunktur diyorlar denemedim, bir nörolog iğneyle hormon bezine mudahele etmekten bahsetti , güvenemedim. Kısacası hmilelikte bazı kadınların hormonla baş ağrısı artıyor ama , benim gibi çok ağrıması durumunda doktorlar endişelenip , emara bakmak isteyebiliyorlar. Bunu doktorunuzun kararvermesi lazım. Çünkü önce annenin sağlığı önemli.
son olarak bir nörologa gitmeden önce , ağrınızın yeri şiddeti uzunluğu hakkında bin birçeşit soru soruluyor. Size tavsiyem hemen baş ağrısı günlüğü tutun, hatta bu soruları internette de bulabilirsiniz. Ben artık tutuyorum. Ağrı nasıl başladı şiddeti, yayıldı mı ne tarafa geçti aynı yerde mi bunlar tanı için çok önemli, umarım atlatırsnız

Çok teşekkür ederim yazdığın cevap İçin yüreğine sağlık ben dün biraz düzeldim birde değerim düşük çıkmıştı ilk değerim 48,5 ikinci değerim 88,50 çıktı şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim onuda çok kafama taktım umarım iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…