2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Her akşam 2 adet içiyorum ben. İlacım bitti açıkçası 16 haftam da dolacağı için artık bulantım geçmiştir diye düşündüm ama yok geçmedi daha.. kilo alıyorum ben ilaç kullandığım zamanlar çünkü çıkarmıyorum. Ama kullanmadığımda kilo alımım duruyor resmen.

Canım benim 14 haftam en kötü haftamdı. Hastanelik oluyordum o hafta sonra ilaca başladım. 18-19 da falan biter diye ümit ediyorum bende inş sen kötüleşmezsin benim kadar ve en kısa sürede sağlıkla atlatırsın bu bulantı sürecini. Bebişlermizi sağlıkla kucağımıza alalım da tek isteğim bu benim

Allah yardımcımiz olsun hepimizin gerçekten ilaç iyiki var diyorum içince de kötüyüm ama icmeyince yaşadığım şey daha beter umarım bir an önce geçer hamileligimizin rahat dönemleri başlar sağlıkla gelsin minislerimiz

Bende bulantım geçti diyorum hoop kendimi klozet başında buluyorum sadece 800 gram kilo almışım 16 haftaya yeni girdim allahıma şükür bebeğin gelişimi Bi hafta önden gidiyor sıcaklar da etkiliyor bence bulantıları

Gerçekten rahat ediyorum diyordum ama daha benimde kusmalarim bitmedi anlamadim 3 ayida bitirdik niye böyle oluyor

Nifty test sonucum cikti sukur ki temiz geldi aglamaktan icim disima cikti sevincten. Cinsiyeti artik merak ediyorum ama raporda yok. Doktorum benimle de paylasmadilar soylerlerse paylasirim dedi. Gercekten de ayni e-mail ile gondermisler. 20. Haftayi beklemez heralde. Bir de taradiklari seylerden anlasiliyo fln yazmislar internette ama rapora bakinc bana pek bisi ifade etmedi. Bilen varsa gondereyim

Benim raporumda yazıyordu herşey. Paylaşın isterseniz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…